Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

PDL și PMP se bat pentru ca PSD să obțină un scor cît mai bun la europarlamentare!

A început în forță Campania pentru europarlamentare!

Socotind România o țară sănătoasă mintal, te-ai aștepta ca Opoziția să se bată cu Puterea în mitinguri, reality show-uri, dezbateri televizate.
Nici vorbă de așa ceva în acest debut de campanie electorală.

Cu un electorat turmentat de pe acum la gîndul sticlelor de ulei date de domn primar și la mirosul răbdărilor prăjite promise de presa PSD-istă, partidul lui Victor Ponta nu-și face probleme în privința scrutinului. Mai ales că prin alungarea PNL de la Guvernare, Ministerul de Interne, zis și MFA (Ministerul Fraudării Alegerilor) a intrat în labele PSD-ului.

În universul Opoziției e însă mare agitație.
Două dintre partidele care umblă prin tîrg cu eticheta de anti-PSD au meșterit azi acțiuni de campanie electorală. PDL a organizat un Marș al lui însuși pînă la Guvern. PMP a inițiat un miting împotriva accizei la combustibil. Teoretic, acțiunile sunt împotriva Puterii PSD-iste. Practic, acțiunile sunt împotriva Opoziției! PDL și PMP se bat pentru electoratul anti-PSD. Nu sunt singurele partide care vor să pună mîna pe acest electorat. Mai sunt PNL, Forța Civică, PNȚCD. Electoratul acesta e, totuși, limitat la un anumit număr de alegători. De aceea, deși teoretic, acțiunile de azi sunt împotriva Guvernului, practic, ele sunt acțiuni de cotonogire reciprocă a celor două partide de Opoziție. Fiecare formațiune strigă, pînă la urmă, nu Jos Guvernul! ci Jos PDL! sau Jos PMP!

Hora e abia la început.
Să vezi spectacol cînd vor intra în competiție și PNL și Forța Civică! România va vui de mitingurile în care, teoretic, partidele de Opoziție vor striga împotriva Guvernului, pentru ca, în realitate, să strige unul împotriva celuilalt.

În aceste condiții, pentru a dobîndi Președinția, PSD nu va mai trebui să piardă timp și bani cu campania electorală.
Vor face o splendidă campanie electorală pentru candidatul PSD chiar partidele de Opoziție!
Oricum, pentru europarlamentare, ele au început campania electorală în favoarea PSD.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • daca te uiti la sondajele interne cred ca toti din dreapta stiu ca Ponta va fi presedinte si Dragnea PM … cica „aia” din dreapta sunt mai destepti si de aia nu se inteleg ????? jur ca n-am vazut o gasca ma INCOMPETENTA decat „dreapta” noastra.

  • Partidele basiste (PDL, PMP, FC, Neamtu, etc.) nu vor putea prosti prea multi dintre dezamagitii USL! Cei dezamagiti vor sta acasa, sau vor vota cu una din cele doua „cioburi” ale USL!

  • eroare! psd nu mai obtine scor! din „bataia” celor doua partide, intarit va iesi pmp ! …analiza mea, cu voia dvs, fireste!

  • Cand vorbiti de PDL in …opozitie , ganditi-va si la …ginerele lui Blaga !

  • maestre…ce ar fi daca ai lua o pauza…sa nu te mai bagi asa ca rama-n piatra ? nu le ai de loc cu politica , cu istoria o mai nimeresti asa ca ar fi de dorit sa faci niste paralele istorice , ar fi mai utile , parerea mea !

  • singura solutie a dreptei este KLAUS JOHANNIS la prezidentiale,restul e apa de ploaie.

  • 1. Credeti ca partidele de opozitie ar trebui sa se uneasca ca sa fie mai eficiente?! 2. PDL-ul + PMP-ul au au un scor mult mai bun decat PNL-ul (23-24%). Forta Civica ar trebui se alature unuia dintre partidele lui Basescu fiindca nu trece pragul.

  • Cand furau pdl-listi in frunte cu madam Udrea era ok.

  • Eu constat pe FB ca pedelistii sunt dezlantuiti impotriva PMP-ului. Mitingul PDL de azi s-a hotarat dupa ce PMP-ul a anuntat ca va face aceasta actiune. Dl Blaga si unele doamne blonde din PDL ma dezamagesc.Singura grija a d-nei Paul e sa atace PDL-ul.

  • important e ce fac liberalii. ei ii pot castiga pe cei multi care s-au saturat si de pdl, si de ponta si psd, si de basescu. adica de toate simulacrele astea de partide, gasti feseniste. trebuie sa se impuna, pt ca reprezinta singurul partid autentic de dreapta. cum credeti ca ar trebui sa actioneze liberalii?

    • da, da PNL a dovedit pana acum ca e de dreapta-stanga-stanga-imprejur! Cel mai contorsionist partid! Daca semnau motiunea de cenzura ar fi dat un semnal ca poate, poate ….asa au ramas ceea ce au fost de 2 ani incoace.

    • La europarlamentare doar electoratul psd şi udmr va vota partidele. Votanţii opoziţiei vor vota persoanele, aici intervine simpatia şi…antipatia.

  • Asa este ! Sa continue !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *