Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

De ce ar trebui anchetat Anthony Fauci

Grație jurnaliștilor de la Buzzfeed, mii de e-mailuri trimise și primite de Anthony Fauci începând din ianuarie 2020 au fost dezvăluite publicului.

Ele dovedesc jocul dublu, manipulările și minciunile folosite de Fauci pentru a ascunde faptul că noul coronavirus ar fi putut scăpa dintr-un laborator.

Toate aceste e-mail-uri arată că celebrul doctor american (bun amic cu Bill Gates și Joe Biden) era îngrijorat că publicul ar putea afla despre originea Covid – anume Institutul de Virologie Wuhan. De ce era atât de îngrijorat Fauci? Pentru că știa perfect că a finanțat experimente în laboratorul din China.

Pe 31 ianuarie 2020 imunologul Christian Andersen, de la Scripps Research Institute California, l-a avertizat pe Fauci, printr-un e-mail, că noul Covid-19 pare să fi fost manipulat într-un laborator: ”Trăsăturile neobișnuite ale virusului alcătuiesc o parte foarte mică a genomului (mai puțin de 1 la sută), așa că trebuie să ne uităm cu atenție la toate secvențele pentru a vedea că unele dintre caracteristici (potențial) par concepute”. A doua zi, Tony Fauci i-a trimis un e-mail urgent adjunctului său, Hugh Auchincloss. Subiectul era, cu majuscule, ”IMPORTANT”: ”Este esențial să vorbim despre acest AM. Ține telefonul deschis. Citește documentul atașat, precum și e-mailul pe care îl voi transmite. Și astăzi vei avea niște sarcini de dus la bun sfârșit”.

La e-mail a fost atașat un document intitulat ”Baric, Shi și colab. – Nature Medicine – SARS Gain of Function.pdf”. ”Baric” din acel atașament se referă la Ralph Baric, un virolog din Statele Unite care a colaborat cu Institutul de Virologie Wuhan. Baric a lucrat cu o femeie numită dr. Shi Zhengli – cunoscută sub numele de ”Doamna liliecilor”, întrucât manipulează coronavirusurile care infectează liliecii.

De reținut că în timp ce era interogat de senatorul Rand Paul, Tony Fauci a negat sub jurământ că același Ralph Baric a efectuat cercetări legate de creșterea transmisibilității și a virulenței unor virusuri. Vorbim despre același Ralph Baric din atașamentul lui Fauci intitulat ”Baric, Shi et al – SARS Gain of Function”. În traducere, ”SARS Gain of Function” înseamnă ”manipulări ale virusului SARS pentru inducerea unor mutații în condiții de laborator”. Cum ar fi laboratorul din Wuhan.

În după-amiaza zilei de 1 februarie 2020, Fauci a ținut o conferință pe Skype cu mai mulți virologi de top. Majoritatea detaliilor acelui apel rămân ascunse publicului. Se știe că apelul a fost legat de un document intitulat ”Compararea secvenței coronavirusului”. Jeremy Farrar, un medic britanic care conduce un ONG, le-a reamintit tuturor celor prezenți că ceea ce au vorbit rămâne secret.

”Informațiile și discuțiile nu trebuie împărtășite până la acordul privind pașii următori”, a scris el într-un e-mail. În alte mesaje, Jeremy Farrar a transmis un articol de pe site-ul web ZeroHedge, sugerând că noul virus ar fi putut fi creat ca o armă biologică. O explicație mai plauzibilă decât cea oficială, vânturată de mass-media, și anume că ar proveni dintr-un pangolin.

Pentru infracțiunea de a disimina ”fake-news-uri”, ZeroHedge a fost interzis de pe platformele de socializare. Până nu demult, nu aveai voie să sugerezi că virusul Covid ar fi putut fi creat de om. De ce? Pur si simplu pentru că renumitul Tony Fauci i-a asigurat pe boșii din Big Tech că virusul nu a fost creat de om. Așadar, giganții tehnologiei au închis subiectul.

Doar că Fauci a mințit. Dr. Fauci, pe 17 aprilie 2020: ”Un grup de virologi cu înaltă calificare au analizat secvențele de acolo și secvențele la lilieci pe măsură ce evoluează, iar mutațiile necesare pentru a ajunge la punctul în care se află acum sunt în totalitate în concordanță cu saltul unei specii de la un animal unui om”.

Două zile mai târziu, Peter Daszak, unul dintre virologii apropiați lui Tony Fauci, i s-a plâns acestuia că dolarii pe care i-a luat pentru experimentele din Wuhan erau ”vizați public de reporterii Fox News”. Cu toate acestea, el a rămas recunoscător pentru sprijinul lui Fauci. ”Am vrut doar să vă mulțumesc personal în numele angajaților și colaboratorilor noștri”, a scris el.

Știm că Fauci nu a mințit doar despre originile Covid, pretinzând că știe lucruri pe care nu le putea ști. De asemenea, a mințit despre vaccinuri. În martie anul trecut, fostul oficial al administrației Obama, Zeke Emanuel, i-a scris lui Fauci ca să-i pună o întrebare simplă: oamenii care s-au recuperat după boală sunt, în general, imuni? Întrebarea politicianului se referea la aproximativ 100 de milioane de americani, deci nu era deloc fără sens. Răspunsul lui Fauci: ”Nu există dovezi în acest sens, dar putem presupune că ar exista o imunitate substanțială după infecție”.

De fapt studiile arată că nu vorbim despre o presupunere, ci despre o certitudine. Persoanele care au avut Covid și și-au revenit aproape că nu se mai îmbolnăvesc din nou. Nu trebuie să fie vaccinați. Până în prezent Fauci nu a recunoscut niciodată acest lucru în public. În e-mailul său către Zeke Emmanuel, el a recunoscut un alt aspect evident: masca chirurgicală, hârtia pe care o purtăm toți, nu funcționează cu adevărat. Oferă foarte puțină protecție împotriva Covid. De fapt, cel puțin un studiu arată că măștile pot accelera transmiterea virușilor. Totuși, încă o dată, în timp ce era sub jurământ, Fauci a susținut exact contrariul.

E-mailurile arată că Tony Fauci vorbește în mod regulat cu Bill Gates. Bill Gates nu este medic. Bill Gates nu este un om de știință. Bill Gates este un om foarte bogat care a făcut miliarde realizând programe mediocre pentru computerele de birou. Deci, de ce ar fi Tony Fauci amic cu Bill Gates? A profitat Bill Gates în vreun fel din îndrumările lui Tony Fauci? Cu siguranță ar merita să știm asta. Și totuși nu știm. Mass-media nu pare interesată să afle. (Extras dintr-un articol publicat de Tucker Carlson – Fox News, preluat de Adrian Onciu)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „De ce ar trebui anchetat Anthony Fauci”

  • Americanii s-au folosit de coruptia chinezilor si implicit de chinezi si laboratorul lor …acum vor si despagubiri de la China…in loc sa isi bage la puscarie pe Faucii, bilgheitii si toti banditii care au pus botnite populatiei si au ruinat economiile si vietile oamenilor…

  • Ce lume nebuna,nebuna.Si daca e asa cum zic astia,baietii de la Kremlin pot incepe sa defaca sampaniile,tinandu se cu mainile de burta de ras.Putin cred ca rade de se sparge. 🙄 🙄 🙄

  • Tot incercand americanii sa arunce toata vina spre China pentru nenorocirea Covid 19,se dovedeste ca firele din China duc spre …SUA ,adica China e vinovata pentru Covid 19,dar la ordinele SUA,care se dovedeste a fi …Sefa Chinei,in ceea ce priveste „afacerea Covid 19”.Interesant…daca e sa i credem pe conspirationisti.Virusul nostru are doua moase,este un virus …Americano-Chinezesc.Sau mai precis este un virus creat de Americani pe pamant(in laborator ) Chinezesc.Ptiu Drace 😆 😆 😆 .Asta inseamna ca China si SUA au aceeiasi conducatori,nu mai vorbim de razboiul China SUA,ci de Superputerea CHINAAMERICA,sau de fratii siamezi.Interesant ,cum e sa vezi cum se bat intre ei doi frati siamezi(asta daca e sa i credem pe cuvant pe conspirationisti).Misto 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *