Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Diversiunea: Șo pe Austria!

Comentarii

42 comentarii pentru articolul „Diversiunea: Șo pe Austria!”

  • Diversiunea Austria este un plan de tradare nationala. Se stia ca nu se va intra in Schengen.
    1. Romania a insistat introducerea pe ordinea de zi a cererii de aderare, Croatia , Romania si Bulgaria, pachet complet.A reusit doar Croatia. Se putea cere amanarea.
    2. Romania putea sa conditioneze, NU VOTA ADMITEREA CROATIEI. De ce a votat ?, a respectat ordinul! Croatia trebuia sa fie in Schengen.

  • nu exista goluri in mersul patriei in ultimii 30 de ani, totul a fost ca la carte.

  • La un moment dat se pare ca a-ti dorit sa spuneti adevarul in legatura cu diversiunea admiterii Romaniei in Schengen. Spuneti Croatia si catolicism. Dar adevarul real l-a spus Dan Andronic: Romania si Bulgaria sunt tari ortodoxe, va exista bariera intre catolici si ortodoxi.Iohanis stie ca Romania nu va intra in Schengen

  • un cizmar meserias …chiar si stelele le vede prin propriul sistem de referinta, cizelat in meseria de cizmar. deci teoretic ai putea recunoaste un cizmar de meserie privindu i opinia despre …stele.
    pesemne ca si stelele sint o diversiune penstru cei care au ca meserie diversiunea
    daca il pui pe un meserias sa ti dreaga ceva isi ia uneltele si vine.

  • Maestre, am văzut Jurnalul video. Aveți dreptate, toată tevatura din presă este regizată de Iohannis cu SRI.
    Nutreț pe jgheab, cum ziceți dumneavoastră.
    Da, au lansat două teme:
    1. să boicotăm Austria care a făcut și a dres etc.
    2. Austria este „un hub al serviciilor secrete ale Moscovei”
    Nici un cuvânt despre eșecul guvernului Ciucă.
    Să ne aducem aminte că în aceiași situație, cu ratarea intrării în Schengen in 2011, guvernul Boc a fost demis.
    Opozița a urmat exact calea indicată de Iohannis prin trompeta Rareș Bogdan, adik boicotarea Austriei și Putin e de vină.
    *

    Acum era momentul ca PSD să-l înghesuie pe Iohannis cănd în sondaje era slab, să-i încolțescă pe peneliști fiindcă au ratat intrarea, și să ceară demisia întregului guvern sau macar a miniștrilor responsabili – Aurescu, Bode, Popescu și Predoiu.
    Să ceră retragerea ambasadorilor de la de la Viena (Emil Hurezeanu), Paris, Berlin, Bruxelles care nu au întreprins nimik, nu au informat pe nimeni despre situația cu Schengen.
    Europarlamentarii să ceră explicații grupului PPE și să explice ce draq făceu ei la Bruxelles de nu au aflat din timp de intențiile Austriei și Olandei.

    În plus parlamentarii PSD trebuiau să-l convoace pe Iohannis în parlament, deorece Iohannis este constituțional responsabil de politica externă, și să-l întrebe dacă a fost informat de către SIE și SRI de relația ocultă dintre Austria și Rusia.
    Parlamentarii PSD să-i ceară lui Iohannis un Raport în care să explice (conform art.88 din Constituție), dacă SRI și SIE și consilierii săi l-au informat despre situația cu refuzul Austriei și Olandei, și dacă știa să explice ce măsuri concrete a intreprins pentru a evita eșecul, și ce măsuri concrete va lua în viitor pentru rezolvarea impasului diplomatic.
    Deasemenea parlamentarii să ceară și un Raport de la Guvernul Ciucă prin care să prezinte cum de miniștrii au mai semnat contracte de milioane cu companii austriece dacă știau că în spatele lor sunt rușii (ultimul fiind cel de la TAROM).
    Acei miniștrii trebuie demiși fiindcă nu au respectat sancțiunile impuse de UE contra Rusiei.
    *

    PSD cu Ciolacu de când sunt în guvern au uitat că ei ca partid sunt în opozițe, și că au câștigat alegerie cu cu votul nostru, și că au responsabilități pentru electorat. Dacă nu se mișcă ca partid de opoziție se confundă și se scufundă împreună cu PNL.
    Eșecul de cu Schengen apare ca fiind și al lor, cu toate că miniștrii responsabili sunt ai PNL.
    Ciolacu trebuie să aibă propiile teme nu să se alinieze la temele de la Cotroceni și mai mult, vocea de la Cotroceni.
    Cum adik nu poate să ceră demisia lui Popescu-OMV? sau lui Aurescu, Bode și Predoiu care a mințit că schimbă legile justiției ca să fim admiși în Schengen.
    Cum adik să voteze să închidă minele și termocentalele lăsând țara fără siguranța energetică!?
    Daca ei uită că sunt social-democrați și noi nu o să-i confundăm cu orice alt partid la votare.

  • unii fac valuri, altii le opresc, altii se cocoata pe coama lor.
    atunci cind nu poti opi un val te urci pe coama lui. e singura varianta de ‘a ti face propriul numar’ atunci cind valul e Marele Tsunami

  • Domnu’ Cristoiu,

    Am citit mai toate scenariile posibile despre „enigma” cu Austria care si-a schimbat pozitia peste noapte si n-a mai putut fi „induplecata” cu nici un argument indiferent cine si pe ce limba l-a prezentat. Asa ca singura explicatie rationala e ca Austria a primit ordin, iar ordinul trebuia executat nu discutat.
    Asta ma duce cu gandul la lista cu „to do” despre care vorbea Viktor Orban, lista pe care ambasadorul SUA le-a dat-o ungurilor atat de natural, ca si cand asta e „regula” de cand lumea e condusa de Marele Licurici.
    Smecheria americana e cu atat mai reusita cu cat Austria nu este in NATO si astfel isi camufleaza extrem de bine miscarea. Dar, ca orice miscare, mai repede ori mai taziu, tot va iesi la iveala.
    De-asta eu sunt tare curios ce vor „misca” americanii in urmatoarele saptamani, ca prea mult s-a vorbit despre „primavara”… cuvant plin de semnificatii pentru americani…:

  • Domnule Cristoiu, teoretic aveti dreptate, dar romanii simt nevoia sa se racoreasca.
    Nici nu stiti argonta firmelor austriece din Romania, care au mers uneori pana la crima. Orice documente si denunturi trimiteai la DIICOT, acesta nu facea nici o cercetare…Erau inconjurati de o aura de protectie inclusiv de la SRI, Vama, Procuratura…politie…

    Asa ca lasati-i pe romani sa se racoreasca. Sigur ca actuala conducere este vinovata ,ca Iohanis si gashka ar trebui scosi cu pietre, nu din functie, ci din Romania, dar romanul simte nevoia sa se racoreasca….si credeti-ma firmele austriece o MERITA cu prisosinta….

    Chiar credeti ca e mana rusilor? Sa fim seriosi. Nu ne-au Cum sa primesti Croatia catolica, care chiar este pe ruta emigratiei in Shjengen si sa afirmi ca Romania poate dezvolta o astfel de ruta si pe o premisa sa ii refuzi accederea…
    Eu cred ca Austria nu este decat bratul puterilor garante…

    • @SALVAMAR a scris pe 10/12/2022 la 11:15
      Cititi cu atentie,stiam din 2003 lucrand cu cei din industria petroliera ca OMV e de fapt GAZPROM iar „cumparatorii” austrieci sunt in realitate rusi.
      „Cu cat a vandut Nastase consiliat de Tiriac Petromul?
      Cu 1,5 miliarde de dolari! Cam cat dă o firma „comision” daca ia un produs care face peste 10 miliarde de dolari cu nici doua miliarde? pai cam 10 % din diferenta. Adica undeva la 800 de milioane de dolari. Ca o coincidenta exact in perioada aia averea lui Tiriac a crescut la vedere cu 400 de milioane de dolari. Trebuia insa sa isi asigure si spatele legal asa ca in una dintre vanatorile lor impreuna au gasit solutia miraculoasa. Vor trece vanzarea prin parlament si asa vor fi scutiti de orice problema. Ce parlamentari avea psd ul atunci? Pai s a vazut ceva ani mai tarziu cand protv a facut un documentar si majoritatea dintre ei habar n aveau ce voteaza.
      In aceeasi perioada fiul lui Tiriac a fost prins cu droguri. Si pentru ca Tiriac nu era sigur de decizia unui judecator s a intamplat un miracol. In numai 6 luni Romania si a schimbat legislatia privind posesia de stupefiante. In orice tara civilizata din lumea asta o asemenea modificare brusca ar fi fost semn ca statul a fost capturat de mafie.
      Cu petromul a mers pana acolo incat i a intermediat contacte cu Victor Cernomardin si cu Gerhard Shroeder. Rusii aveau un pachet important de actiuni la Omv iar Shroeder era director general la o companie ruseasca de petrol.
      Cand un jurnalist adevarat l a intrebat pe Tiriac: cum se face domnule Tiriac ca in locuinta dumneavoastra a discutat Adrian Nastase despre Petrom cu Gerhard Schroeder? Raspunsul lui Tiriac a fost efectiv din alta galaxie.
      Un raspuns pe care nici marii mafioti Toto Riina si Pablo Escobar n ar fi avut curajul sa il dea intr atat de sfidator si de batjocoritor era pentru opinia publica romaneasca.
      A spus: Nu stiu domne ce discutau Nastase si Schroeder in sufragerie caci eu eram in bucatarie!
      Acest raspuns arata ca Tiriac a invatat lectia si stia ca societatea romaneasca este atat de aneantizata incat nimeni nu va indrazni sa ii arate macar obrazul.”
      https://www.comisarul.ro/articol/demagogul-suprem_1203247.html
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

  • Cand RO s-a facut fata-n casa doar pentru muricani, iata ca vine si lovitura de maciuca de la nemti prin Olanda si Austria. Fluxul de refugiati ucraineni din aceasta iarna va fi imens (datorita „victoriilor asupra rusilor si „dezvoltarii” infrastructurii energetice din UKR) iar PL si H au cam inchis poarta. Daca noi intram in Schengen, ukrainenii aveau partie libera pana in occident. Asa, vor fi blocati, spre bucuria noastra, in RO. Si uite asa, nemtii ne arata ca ne-am aliat gresit doar cu Licuriciu nr 1 si ii arata si aluia ca ii vor face slujnika lui pe aici praf. E un nou front in noul razboi economic USA vs DE. SIE trebuia sa stie, era jobul lor. Si MAE. Restul erau doar figuratie in filmul asta.
    PS Ramane inchis si culoarul Turcia-BG-RO, deci win-win pentru DE.

    • USA vs DE
      asa ceva nu exista. exista doar Vest VS Est.
      in curtea Vestului poate o exista USA vs DE, era clar de mult ca fiecare ‘aripa’ se va manifesta polarizat, insa fundamental e ca polarizarea e in aceeasi curte.

    • @cib a scris pe 10/12/2022 la 10:49
      Sa fim seriosi,aici in Ro e totul mort si asta de multi ani.
      In 2014 cand era razboiul din Siria si ajungeau refugiati sirieni in Romania au plecat imediat,unii au intrat pe la bulgari,granita terestra,cand au vazut ce saracie e in Dobrogea de sud au plecat imediat,la ce sa vina ucrainienii aici,pai Foamea in Frig o pot face la fel de Bine in Ucraina asa cum o vor face si romanii si romancele in Romania.
      Bulgaria este fix in aceiasi situatie.
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu
      ps.
      Asta v-a scapat.
      Ma gandesc ca e timpul sa-i intrebati pe „politicienii romani” cu ce se ocupa ei de fapt,daca politicienii nu fac politica,atunci ce fac ei…TOTI…
      „Carmen Avram a mai precizat că România trebuie să regândească politica sa externă întrucât „de 20 de ani nu mai avem politică externă”.”
      https://www.defenseromania.ro/austria-a-blocat-aderarea-romaniei-in-schengen-carmen-avram-influenta-rusiei-tot-mai-puternica-in-ue-de-20-de-ani-romania-nu-mai-are-politica-externa_619957.html

      • In 2014 cand era razboiul din Siria si ajungeau refugiati sirieni in Romania au plecat imediat, unii au intrat pe la bulgari,granita terestra,cand au vazut ce saracie e in Dobrogea de sud au plecat imediat,la ce sa vina ucrainienii aici

        intamplarea face ca am putut sa observ cam ce parere au ucrainienii despre statul in ro.
        habar n ai ce le place, vali :)))
        daca i ai trimite inapoi la ei in ucraina lor de dinainte de razboi ….o sa te refuze politicos!:))))
        daca le vor veni si neamurile paici,…si mai bine!:)))

        • @online a scris pe 10/12/2022 la 14:40
          Online,am vorbit si Eu cu ucrainieni,deocamdata le place,pana se stinge lumina si se opreste caldura si aici ca la Ploiesti din 2 in 2 zile.
          Sincer nu ma intereseaza cui ii place sau nu in Romania.
          Mie nu mai imi place aici de multi ani,de prea multi ani ca sa mai imi placa vreodata.
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

        • si mai e ceva, sint extrem de sfidatori, li se cuvine totul…
          cred ca unii paici habar n au cu cine au de a face :)), al un moment dat vor avea iar o surpriza 🙂

      • Nu conteaza ce vom pati noi. Prin neadmiterea noastra in S, Westul si-a securizat frontierele impotriva ucrainenilior de care s-au saturat. O sa-i luam noi pe toti. Va fi distractiv pentru cei din urma, mai ales ca pe aici sunt stapani (RO nu zice nici pas contra favoritilor lu’ Unchiu) si nici nu le cade vreo bomba in cap. Smenul asta al nemtilor (invitatie falsa la Schengen, pe care ai nostri au papat-o precum pelicanii) o sa-l tragem ani si ani de zile. A fost cea mai maiastra lovitura pe care nemtii au dat-o de multi ani de zile. Colonia a incasat-o si nici acum nu-i vine sa creada cat de fraiera a fost. Si-si inchipuie ca se razbuna pe Austria. Muahahahahaaaaa!!!!
        PS Colonia nu va intra never ever in Schengen asa cum de altfel nu a intrat nici in UE mai departe de bucatarie si grajd.

        • @cib a scris pe 10/12/2022 la 16:09
          Incercati sa ganditi constructiv desi e destul de dificil.
          Sincer si Eu in 1989 nu credeam ca dupa Ceausescu va veni unul si mai idiot si anume Iliescu.
          Ceausescu a luat multe decizii economice catastrofale(relatii economice cu tari africane,combinatul de sisturi bituminoase,cel de la Calarasi,Olcit,Krivoirog sunt doar cateva exemple) dar a venit Iliescu in fruntea unei junte militare(modelul sud american) si a distrus aceasta tara.
          Daca dumneavoastra sunteti condusi de oameni care au ca asteptari foloase necuvenite,adica pensii nesimtite de la 39 ani,haine,mancare cazare pe gratis si aici vorbesc de cei din junta militara,nu puteti astepta ceva bun.Sunt oameni carora NU le place munca,nici macar viata,culmea,fiinte parazitare prin definitie si asta si inainte de 1989.Ii cunosteam de atunci,ii vedeam si atunci, traiau mai bine ca restul oamenilor,aveau blocuri construite cu dedicatie pentru ei,hoteluri la mare sau munte.Sincer nu va puteti astepta la nimic bun de la astfel de oameni.
          Eu nu mai am de multi ani asteptari de la aceasta tara,nici orgolii nationale sau altceva,lasati pe cei care au condus pana acum sa Administreze Falimentul care va urma.
          Toti spun ca a intrat Croatia in Schengen si in Euro,ca ce bine le va fi,dupa ce au intrat in UE au venit nemtii si austriecii si le-au cumparat propietati in nestire,acum totul este mult mai scump acolo si real nu se traieste mult mai bine fata de Serbia si Muntenegru e intr-o situatie dificila,in final se va prabusi „occidentul”,de prea multi ani nu mai produce nimic,au o populatie imbatranita amestecata cu popoare din fostele colonii.Modelul era „brevetat” din 2002,stiu de la romani plecati in Italia la munca in 2000-2001,dupa ce au adoptat euro s-a terminat si pe acolo „viata”…
          Uitati inca o dovada de prostie crasa:”În 1989 produceam 18000-21000 Mw lucram în sistemul energetic!”
          https://www.national.ro/0pp/s-a-rezolvat-cu-independenta-energetica-scoatem-4-920-mw-din-sistem-si-punem-in-loc-1-450-mw-782740.html
          Alt exemplu,viteza medie de deplasare a trenurilor in perioada interbelica(nu postbelica) este mai mare decat cea de azi in Romania si va mai pot da astfel de exemple…
          Toate Bune!!!
          Vali Constantinescu

        • @cib a scris pe 10/12/2022 la 17:22
          Imi cer scuze ca v-am suparat,ceva strict referitor la Subiect-Schengen
          https://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-furata/securizarea-granitelor-pentru-schengen-unde-sunt-banii-din-contractul-cu-eads-913426
          „Echipamentele nu sunt luate cu banii din EADS”
          https: //www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/dosarul-eads-a-fost-clasat-motivele-pentru-care-procurorii-au-luat-aceasta-decizie-1056002
          https: //www.g4media.ro/exclusiv-marele-dosar-eads-a-fost-clasat-de-procurorii-dna-fostii-ministri-de-interne-marian-saniuta-vasile-blaga-si-dan-nica-scapa-de-acuzatii-contractul-pentru-securizarea-frontierelor-a-fost-de.html
          https: //cvlpress.ro/31.10.2014/contractul-cu-eads-pentru-securizarea-frontierelor-romaniei-investigat-de-autoritatile-germane/
          http: //arhiva.gov.ro/guvernul-si-firma-eads-vor-renegocia-contractul-privind-realizarea-si-implementarea-sistemului-integrat-de-securizare-a-frontierei-de-stat-a__l1a48674.html
          https: //www.agerpres.ro/justitie-si-interne/2018/12/28/dna-a-clasat-dosarul-eads–233960
          https: //www.hotnews.ro/stiri-esential-22886575-dna-clasat-dosarul-eads-explicatiile-procurorilor.htm
          https: //cursdeguvernare.ro/talcul-amenintarii-lui-traian-basescu-la-adresa-eads-securizarea-politica-a-frontierei.html
          https: //www.europafm.ro/partea-germana-a-clasat-dosarul-eads/
          https: //www.national.ro/dezvaluiri/%E2%80%9Ebomba%E2%80%9D-eads-explodeaza-la-razoare-434864.html
          Asadar…Strict la Subiect-Schengen-Austria-Franta-Germania-EADS…Strict la Chestiune…
          Stiti ca a costa acest „proiect”??? Unii zic 734 Milioane Euro,Altii 850 Milioane Euro iar Altii 1 Miliard Euro…
          REAL…Stiti Cat A Costat???
          Va Spun Eu…am lucat in „proiecte cu fonduri europene” sau „wold bank” de 1 Milion Euro…15 Milioane Dolari sau 100 Milioane Dolari…Sau in proiecte in care s-a investit peste 1 Miliard Euro in niste ani…
          REAL…Proiectul a costat intre 100 si 200 milioane Euro…Stiu si ce s-a facut si cum s-a facut si de catre cine s-a facut samd…
          „Actorii politici sau de afaceri” sunt binecunoscuti…
          Sincer nu mai am ce sa comentez,e de prisos…
          Toate Bune si Scuze!!!
          Vali Constantinescu

  • daca cei care conduc statul au tresarit atunci cind votul s-a finalizat, atunci sintem din start i alt film decit cel care se joaca in lumea mare. problema deja e fundamentala.
    poate ca n au tresarit, insa daca au facut o, atunci nu exista dubii in ce am scris mai sus, insa bineinteles ca ele pot fi gasite…

    • „Diversiunea: Șo pe Austria!”

      pai, cum spuneam, stiu si io daca e bine asa ?!…
      ca daca Austria e cu rusii, atunci ar trebui sa ne intrebam cum de au ajuns la austrieci , cind cu intrarea in ue, mari entitati economice romanesti.
      adica unii din ro le au dat spaga rusilor pentru ca ei sa ne lase sa intram in ue?

      si pentru ca in capat este inceputul, pe usa pe care am intrat, tot pe usa aia iesim ? caz in care te pomenesti ca iar am dat spaga, si pentru intoarcerea asta ? …sau au dat altii in locul nostru, caz in care poate aflam si cine si de ce si cum de am devenit marfa pe taraba fara barim sa stim…

      unde mai pui ca daca austrecii sint cu rusii,
      noi, romanii, pentru ca acceptam companii austriece sau majoritar austriece pe teritoriul ue sintem tradatori prin definitie, pentru ca ue impune sanctiuni rusilor, nu ii premiaza cu profituri demne de luat in seama…

      de unde rezulta ca diversiunea: Șo pe Austria! demonstreaza ca …pur si simplu chiar nu aveam ce cauta in schengen, pe motiv ca am tradat ue.

  • Va urmaresc cu atentie ! Poate scrieti ceva despre schimbarea garzii imperiale din cetatea unirii ALBA /IULIA! Sunteti un formator de opinii vechi , foarte multi jurnalisti au fost formati de d/voastra ! Putini isi mai fac cu probitate meseria, schimbarea pozitiva se va realiza mai repede daca influenta media va avea un curent patriotic romanesc , care lipseste astazi ! In opinia mea mecanismul de distrugere a natiunii este in structura partidelor , oamenii isi vand libertatea si bunastarea prin vot ,care va ajunge sa nu mai conteze ,dictatura este corporatista care a devenit de mult timp ,decidentul politic ascuns!

  • E normal, de vina la noi si la ei sunt politicieni pe care „i am ales din cei impusi”, sa vada si firmele austrice cum este. Dupa mine nu ar trebui sa nu mai cumparam nimic de la nici o companie din vest, oricum produsele nonalimantare sunt din china, ambalate de occident.

  • De ce suntem aici
    Sasone s-a despărțit de marele licurici și a mers pe mina Franța Germania
    De ce nu s-a implementat Minsk 1 și 2 pentru ca Garanțiile acelui tratat erau date de Franța Germania

    Boicotul in România este o prostie exista însă unul care sigur are sa ii doară
    Cind însă intre Franța și USA au fost disensiuni americanii citeva luni au schimbat numele cartofilor prăjiți
    Ocolirea Austriei la venirea in țara a celor ce trăiesc și muncesc in
    Italia
    Franța
    Anglia
    Spania
    Belgia
    Olanda
    Taxa de tranzit 12,5 euro dacă o plătești o data in Decembrie cind vii și 12,5 in Ianuarie cind pleci sunt 25 înmulțit cu citeva zeci de mii de romani care vin in țara însemna o suma la bugetul de stat austriac care chiar poate sa doară .

    Böde este extrem de prost
    1 nu avea voie sa sugereze ca se desparte de Bulgaria – are in singe însă 23 August 1944
    2 împreuna cu ministrul bulgar trebuiau sa ceara înaintea discutării Croației sa fie dosarul României și Bulgariei
    3 ne refuzau admiterea refuzam Croația

    Demisiile sunt o condiție obligatorie
    Șeful SIE
    responsabilul SIE Austria
    Ambasadorul
    Șeful MAE
    Șeful Direcției Europa de vest din MAE
    Ministrul de interne și doar pentru ca a sugerat posibilitatea trădării Bulgariei
    Ministrul justiției
    Primul ministru
    Președintele trebuie demis

  • Austria prin implicarea economica masiva in Romania detine un cuvant greu de spus , limitand suveranitatea tarii , putand chiar sa o sufoce . Trebuie lucrat la diversificarea investitorilor nationali si la ponderea lor . N-as permite infiintarea vreunei firme fara sediu fiscal in Rou si cu conditia de incheiere a litigiilor intr-o instanta din tara .
    Si nu as mai ceda nimic : nici resurse , nici reglementari , nici in justitie .
    Dar cine sa o faca : boii impusi sa ne conduca de catre boii incaltati cu cizme ?

  • Daca-i fotbalist sau altceva decat politician sau ziarist, nu inseamna ca nu are dreptul la opinie. (Nu stiu cum era la scanteia tineretului. )
    Faceti mai multe omisiuni, cea mai importanta fiind intalnirea in care Iohannis a dat cu flit cererilor unei firme austriece importante cu cateva saptamani inainte.
    Nu ati spus nimic despre balbele ministrului de interne austriac in JAI.
    Se poate discuta daca boicotul este eficient, dar ca este o forma civilizata de protest, nu.
    Nu ati spus nimic despre faptul ca reprezentantii firmelor astea intrau la politicieni din toate guvernele (sunati inainte de politicieni din austria) sa-i „ajute”, sa le creeze avantaje, practic. Ati uitat de directorul de banca, cel care defila prin piata victoriei. Macar din aceste doua motive, acel „ce are firma x cu politica” devine foarte discutabil.
    Oamenii boicoteaza pentru ca acel refuz al tarii prietene lui putin are impact direct asupra vietilor lor. Dar cum unii ziaristi sunt rupti de realitate, chiar si de propria realitate (vedeti numeroasele autoelogieri nejustificate cu care va umpleti de multe ori mare parte din aceste jurnale video), nu au de unde sa stie. (In acest sens, al ruperii de realitate, imi aduc aminte cand acum putin timp ati reprosat unui ministru ca iese sa vorbeasca despre pensii, nu despre „un proiect mai important”. Acum ce sa faca, nu toata lumea a avut norocul sa fie jurnalist in comunism si sa nu aiba probleme din astea cu banii, nici director de ziar cu subiecte care vand, gen despre gainile cu pui vii. )
    Un articol fara substanta, jalnic, in care radeti la o nedreptate facuta romanilor. Ca de obicei.
    Va doresc multa sanatate!

  • Maestre Ion Cristoiu
    Dumneavoastra nu ati „muscat” din „diversiunea” „revolutia romana”,adica LOVILUTIA ROMANA…CUM ZIC OFITERII SUPERIORI DIN SISTEM.
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • Maestre Ion Cristoiu
      Spuneti de Ilie Dumitrescu…
      Ilie Dumitrescu…statea in anii ’80 pe Aleea Ghimes…in Sector 5 Bucuresti…va pot spune si blocul…juca Football bine…”dadea cu mingea de 35″ in perete si se spargea…avea o Dacie Brak metalizata prin ’87…era la Steaua…in ‘2000 la Marriott la Spa si Dus…vorbeste lumea ca „nu era prea dotat”…CAM ATAT…cu asta…Bode…cica a terminat Facultatea la 37 ani si niste probleme cu alcoolul…E DINCOLO DE SILA…
      Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
      Valentin-Ionut Constantinescu

  • Dar cum Domnule Cristoiu tineti cu Austria?!Adica cu occidentul ca sa nu zic USA…
    Tineti minte cum Presedintele Basescu a boicotat produsele Olandeze,daca Iohannis nu face nimica,poate sa faca asta si alti ca nu-i doar Dansul in Romania,sri-ul,sie,parlamentari,firmele,simpli cetateni sa se mute la alte banci,sa cumpere alte produse etc.
    Daca cineva a facut o prostioara Politia nu-l amendeaza?Daca un copil a facut o nazbatie nu-l pedepsiti? etc…
    PRACTIC prin ce spuneti este fix ce condamnati la uni ca sunt pasivi si nu fac nimica.
    Cu occidentul Dmv.Romania a ajuns o epava,fara prosperitate,sate,comune,orasele sarace,unde nu-s nici medici,iara medicul ca sa te consulte trece si o luna sau mai mult pana iti vine randul,iara daca ai bani esti imediat consultat la privat,genocid.
    Oare in USA sau UE de ce nu poate avea afaceri o firma de stat din Cuba sau Coreea de Nord sau invers?…

    • Daca-i fotbalist sau altceva decat politician sau ziarist, nu inseamna ca nu are dreptul la opinie. (Nu stiu cum era la scanteia tineretului. )
      Faceti mai multe omisiuni, cea mai importanta fiind intalnirea in care Iohannis a dat cu flit cererilor unei firme austriece importante.
      Nu ati spus nimic despre balbele ministrului de interne in JAI.
      Se poate discuta daca boicotul este eficient, dar ca este o forma civilizata de protest, nu.
      Nu ati spus nimic despre faptul ca reprezentantii firmelor astea intrau la politicieni din toate guvernele (sunati inainte de politicieni din austria) sa-i ajute. Ati uitat de directorul de banca, cel care defila prin piata victoriei. Cu atat mai mult acel „ce are firma x cu politica” devine foarte discutabil.
      Oamenii boicoteaza pentru ca acel refuz al tarii prietene lui putin are impact direct asupra vietilor lor. Dar cum unii ziaristi sunt rupti de realitate, chiar si de propria realitate (vedeti numeroasele autoelogieri nejustificate), nu au de unde sa stie. (In acest sens, al ruperii de realitate, imi aduc aminte cand acum putin timp ati reprosat unui ministru ca iese sa vorbeasca despre pensii, nu despre „un proiect mai important”. Acum ce sa faca, nu toata lumea a avut norocul sa fie jurnalist in comunism si sa nu aiba probleme din astea cu banii, nici director de ziar cu subiecte care vand, gen despre gaini cu pui vii. )
      Va doresc multa sanatate!

    • @mihai

      e o mare diferenta intre cetatenii …normali, si reactiile acestora, care pot fi post eveniment,
      si cetatenii care sint si politicieni. in cazul lor reactiile post eveniment sint tardive. daca aveau ceva de spus trebuiau sa spuna la momentul cind nazbatiile s au manifestat.
      adica …nu spui acu’, dupa vot, cam asa:
      …auzi, austriacule, iti mai amintesti cind … ‘intrau la politicieni din toate guvernele (sunati inainte de politicieni din austria) sa-i ajute ?
      acu ce mi ai facut, nenica?!
      tifna bolnavicioasa. tifna fara temelie.

      • @onine: ori de cate ori ai nevoie sa interpretezi cum vrei tu ce spun ceilalti si/sau sa-i jignesti cu diverse expresii in mod normal nelalocul lor, repetate mai multe zile la rand, te rog sa o faci, nu se va supara nimeni, intelegem. Golurile se pot acoperi si asa cand nu s-a lucrat corect pe asta. E ok ca solutie temporara, doar ca trebuie sa fie chiar temporara.

        • nu exista goluri in mersul patriei in ultimii 30 de ani, totul a fost ca la carte.

          • nu exista goluri in mersul patriei in ultimii 30 de ani, totul a fost lucrat ca la carte.
            tocmai daia au ramas vizibile golurile mele si uite ca v a fost si dumneavoastra simplu sa mi le identificati de la o posta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *