Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de Breaking news

Politrucii vor să confiște Revoluția din noiembrie 2014!

Bag seamă că alde Blaga se agită pentru o reîntoarcere la Ciolanul gras, pe care l-au lăsat cu greu nu demult.
Neînțelegînd nimic din ceea ce s-a întîmplat  în turul al doilea, politrucii din PDL și PNL se și văd înapoi în posturile din care au jefuit cu aceeași lăcomie și aroganță ca și ghiorțanii din PSD. Rînjetul lor lacom e cu atît mai revoltător cu cît n-au avut nici o contribuție la înfrîngerea lui Victor Ponta.
Pe Victor Ponta l-a înfrînt Revoluția  din noiembrie 2014. Tot ceea ce s-a cucerit prin Revoluția din noiembrie 2014 s-ar duce dracului dacă prin confiscarea Revoluției, la Putere vom vedea din nou, înlocuindu-le pe cele PSD-iste, mutrele vechi ale politrucilor din PDL și PNL.

Posibila încredere dobîndită de Klaus Iohannis se va spulbera înainte de a prelua efectiv mandatul.
Dacă Victor Ponta demisionează, revine lui Traian Băsescu, prin Constituție, dreptul de desemna noul premier.
Pe cine va desemna? Pe Vasile Blaga? Brrr!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

  • Mesajul lui Mircea Badea este cu totul altul.Ceva de genul ca daca sunteti atat de prosti si l-ati votat pe Iohannis macar sa fie clar si asumat si sa nu va plangeti mai tarziu.

  • Domnule Cristoiu, va rog sa observati ca in 2012 (locale, referendum si parlamentare), PDL-ul si Basescu au fost spulberati de acelasi val al votului impotriva minciuni, a hotiei si a smecheriei tupeiste. In 2014 s-a intamplat acelasi lucru, votul a fost covarsitor de esenta morala, impotriva acestor naravuri. Astazi va fi mult mai greu sa se revina la acelasi stil de politica fara sa existe o reactie consistenta. Acum vedem cat de mult conteaza sa avem alegeri mult mai dese. Decalarea alegerilor prezidentiale de cele parlamentare isi arata roadele. Votand mai des am reusit sa compensam foarte mica disponibilitate de a iesi in strada. Votand mai des dam sansa si unor posibil partide noi, centrate pe agenda publica, sa apara si sa creasca intr-un timp mai scurt.

  • Să nu ne hazardăm. PSD încă guvernează și dacă cineva crede că ei vor lăsa ultima lor sursă de bani prea ușor, se înșeală, vor ține cu dinții de ceea ce au acum. Oricum, au început să dea foc țării și cine va veni la guvernare după ei va avea viață mult mai grea decât a avut Emil Boc în perioada cât a fost PM.

  • Sper doar ca neamtul nostru le va da peste bot si lor. Am vrut schimbare si astept schimbare. Ori le da cate una peste ceafa cum incearca ceva, ori un sut in fund. China e mare, e loc si pentru ei. Facem cheta si le platim tuturor biletul.

  • Deocamdata au inca in cap aburii de la sampanie si de la palinca. Consumate in exces dupa victoria candidatului lor. Trebuie lasati sa-si revina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *