Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de Breaking news, 31 mai 2018

O știre din Evenimentul zilei:
„Lista lui Hodor ajunge în instanță: Ion Cristoiu a dat în judecată CNSAS!”

Jurnalistul Ion Cristoiu l-a dat în judecată, azi-dimineață, pe fostul cerce­tător CNSAS Mădălin Hodor, pentru afir­mația acestuia că jurnalistul ar figura pe o listă cu foste surse ale Securității. „Ion Cristoiu se afla pe una dintre listele cu sursele la care s-a renunțat, fiind scos din evidență din 1985”, a declarat Hodor, la începutul acestei săptămâni, pentru o publicație on-line.

Fără probe
„În anul 2010 am câștigat un proces cu Corneliu Vadim Tudor după ce acesta a susținut public că eu aș fi fost colaborator al Securității. Instanța a cerut atunci de la CNSAS toate documentele legate de mine, CNSAS a întrebat și la SRI, și nicăieri nu s-a găsit nimic. Domnul Hodor m-a adăugat, prin acuzații fără probe, pe lista celor 200 de persoane din lista dată publicității”, a declarat Ion Cristoiu, ieri, pentru EVZ.

Hodor a prezentat, pe 12 aprilie 2018, în „Revista 22” o listă cu 200 de persoane despre care a spus că au fost colaboratori ai Securității, printre care preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, consilierul BNR Adrian Vasilescu, jurnalistul Cornel Nistorescu şi sociologul Dorel Abraham. După o anchetă internă, CNSAS a votat suspendarea acreditării de cercetător a lui Hodor și l-a acuzat pe acesta de nerespectarea unor norme interne.

Scurgere
Ion Cristoiu a explicat pentru EVZ că a dat în judecată și CNSAS-ul, tot azi, pentru scurgerea de documente. „Am dat în judecată și CNSAS pentru că principalul vinovat în publicarea listei este instituția. Este greu de imaginat că cineva poate să umble prin birouri, să ia hârtii și să le publice. E ca și cum cineva ar scoate dintr-un sediu al Poliției hârtii despre un cetățean. De asemenea, acțiunea de suspendare a lui Hodor este ca o mângâiere a CNSAS”, a declarat, ieri, fondatorul EVZ.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, 31 mai 2018”

  • Maestre , de ce nu-l dati in judecata pe acest haralambie telijent , telectoal , cult la cap si deontolog ?

  • Pilonu 2 cică are profit de 7 miliarde de lei in cei 10 ani de existență. Are peste 7 milioane de membri. Asta inseamnă că fiecare membru benefeciază azi de un profit de 8 lei pe lună. Cu 8 lei pe lună ii crește pensia din profitul pilonului 2. Adică, față de unul care ia pensie de la pilonul 1, cel de la pilonul 2 ia in plus 8 lei pe lună la pensie.

  • Hodor, ăla, o fi … „păcătos”, mă-ntreb și eu ?

  • Ziceai și ‘mneata că după 1989 că să se publice arhivele securității ?

  • Ai bre, și zici că arhivele de la CNSAS sunt secrete, deși au fost constituite in bani publici ?

  • Acest Madalin Hodor este un bulibasa platit regeste de ong-uri starine de crdinta si soarta romanilor si Romaniei. Miste migratori fara tara si condusi numai de mirosul banilor. Puscarie i-ar trebui acestui „tambalagiu”puslama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *