Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de vineri

Ce le 10 De ce?-uri ale anului electoral 2014

Așteptînd săptămîna dinaintea celui de-al doilea tur, cea în care, de regulă, se dau loviturile năucitoare, și fiind la Găgești Deal, m-am gîndit să mă întorc nițel asupra anului electoral 2014.

Și am descoperit că acest an riscă să mă lase multe întrebări fără răspuns, unele de proporțiile întrebării din primele luni ale lui 1990: 17/22 Cine-a tras în noi?!

Convins că  cititorii mei sunt mai deștepți decît mine, le transcriu aici în speranța că dvs îmi veți da răspunsul:

  1. De ce s-a cramponat Crin Antonescu de dubla funcție a lui Klaus Iohannis – cea de ministru de Interne și cea de vicepremier cu finanțele – dacă pînă la urmă Klaus Iohannis i-a luat toate funcțiile?
  2. De ce s-a încăpățînat Crin Antonescu să parieze pe procentajul de 20% la europarlamentare, oferind băieților pistolul cu care să tragă în el?
  3. De ce a anunțat Crin Antonescu că nu mai candidează la Președinție, după ce rupsese USL ca să poată candida?
  4. De ce n-a sărit prietenul lui, Klaus Iohannis, să-l roage să revină asupra deciziei?
  5. De ce a revenit Crin Antonescu abia la Congres?
  6. De ce l-a schimbat Traian Băsescu pe Cristian Diaconescu cu Elena Udrea?
  7. De ce a lansat Traian Băsescu teza Victor Ponta ofițer acoperit?
  8. De ce s-a autodeconspirat Robert Turcescu?
  9. De ce au fost publicate pe un site misterios documentele de la Paris?
  10. De ce nu se bate Klaus Iohannis?

Acestea sunt după mine de ce?-urile anului electoral 2014.
Dacă dvs aveți și alte de ce-uri?,vă rog să mi le spuneți.
Dacă aveți răspunsuri la aceste întrebări, vă rog să mi le spuneți.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Gîndul de vineri”

  • Am comentat neutru, deci, nu e nicio chestie. Nici Iohannis şi nici nimeni altcineva nu se poate baza pe sprijinul meu”, a declarat Crin Antonescu!

  • La acest moment, toate televiziunile trag pentru Ponta, mai mult sau mai putin. E bine ca exista unanimitate, pt ca asta ne asteapta dupa 16 noiembrie. Aceasta campanie e o buna pregatire a jurnalistilor pt. perioada POnta.

  • Familia lui Viktator : hotiiiiiiii
    • V. V. Ponta – prim-ministru (PSD)
    * Daciana Sârbu-Ponta (sotie) – europarlamentar (PSD)
    * Ilie Sârbu (socru) – senator (PSD)
    * Rodica Cazanciuc (verisoara) – directoare la Tarom
    * Robert Cazanciuc (sotul verisoarei) – ministrul Justitiei (PSD)
    * Gabriel Oprea (nasul de la prima cununie si nasul de botez al primului copil) – vicepremier (UNPR)
    * George Maior (nasul de la cea de-a doua cununie si nasul de botez al celui de-al doilea copil) – director SRI
    * Cornelia Naum (mama) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul
    * Alexandra Ponta-Hertanu (sora) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul
    * Iulian Hertanu (cumnat / sotul surorii) – actionar si administrator al unor firme care au obtinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fara licitatie.
    Votati Tonta ca mai are multe neamuri de hranit . Nu a ajuns cat au furat in perioada Iliescu,Nastase,cand au vandut Petromul,fabricile,padurile si multe alte bunuri romanesti.Au distrus toata industria romaneasca. Votati-i sa mai fure si restul si sa-i scoata si pe cei aflati in inchisoare sa poata fura mai bine . Banii dati pe pomeni electorale trebuie recuperati de undeva.Doar nu credeati ca faina si uleiul sunt pe gratis. Cum era zicala : iti da cu o mana si ia cu zece . RUSINE! JOS PSD! JOS HOTIA! JOS INCOMPETENTA! URA SI DEZBINAREA ATI FACUT-O VOI!!!! PRIN MANARII SI GAINARII SI ALIANTE CORUPTE SI TIGANII PE LA TV. LUMEA S-A SATURAT DE VOI! SHARE VA ROG SA VADA LUMEA DE CE E ASA MARE BATALIA.

  • Pe langa varianta enuntata de Marius Iacob, eu iau in considerare si varianta ca doar asa Antonescu s-ar fi putut retrage din mizeria la care a participat. Acest traseu al retragerii, a avut costurile cele mai mici pt Antonescu.

  • La renuntarile lui Antonescu, raspunsul normal si logic nu poate fi decat ca a fost santajat groaznic.

  • nu cred c-ar fi fost posibil un scenariu bazat pe cele 10 de ce-uri,decat daca ar fi fost Napoleon in spatele lor. totul e doar conjunctura in politica romaneasca de azi si,binenteles interesele..pecuniare.

  • Nu am fost acolo dar cu siguranta am fost in alte locuri sa protestez impotriva comunistilor,inclusiv la revolutia din1989 la varsta de 11 ani.

  • Daniel, daca nu ai fost acolo sa simti pulsul… NU ai idee cum a fost! Demential! Am resimtit fiorii din ’89… sunt atat de mandra de morosenii mei! L-au ”intampinat” pe Dottore Pinocchio, in loc de clasica paine si sare, cu strasnica doza de venin, cu ADEVARURI DUREROASE aruncate direct in nas, cu un grozav croseu de DREAPTA, cu boase reliefate, dovedindu-i mamelucului ca-n Romania mai exista si romani autentici, inteligenti, capabili sa ia atitudine! Da’ nici macar televiziunile locale NU au avut tupeu sa transmita LIVE… doar deh, suparau ”stimabilul” primar! Romania incepe sa se trezeasca… sa speram ca pe 16 Noiembrie vom scrie istorie, din nou! UNITI putem invinge Ciuma Rosie! La vot… 😉

  • NU POT DECAT SA VA FELICIT D-LE CRISTOIU,,,,,MARE DREPTATE AVETI,,,CUM SA MEARGA D-UL IOHANNIS LA ANTENA 3 SI LA RTV….INSASI ANTENA 3 SI RTV-UL SUNT NISTE MIZERII…CU TOT CU MODERATORII LOR..

  • In urma cu cateva ore,Ponta o fugit cu duba de moroseni la Baia Mare.https://www.youtube.com/watch?v=EHZEWpjELCc#t=19

  • cu toata stima si consideratia Maestre Ion Cristoiu )sint sigur ca stiti raspunsurile la aceste intrebari insa opinia mea este ca in cazul lui Crin Antonescu acesta a aflat de planul tradatorilor tariceanu&co respectiv de a distruge PNL si a il face o anexa a PSD menita sa stea in genunchi in fata veselului ortodox sfintit -viorel ponta si atunci Crin Antonescu a luat o decizie istorica prin care a salvat PNL ul si democratia din Romania. Cit despre mascarada politailor politici turcescu -ponta alias bombonel junior ,basescu a recurs la aceasta mascarada josnica pentru a ii mai aduce citeva puncte lui ponta si a da un semnal politrucilor-securisti de prin presa -viorica bombonel este de-al vostru faceti campanie pentru el. traian basescu stie de mult cine este ponta bombonel de aceea l-a si pus premier de doua ori si de aceea a semnat cu el un pact-blat in toiul noptii in secret iar ulterior a pornit mascarada din jurul Elenei Udrea de care se foloseste pentru a obtine favorurile lui ponta&co. traian basescu in 2012 se ascundea dupa flacara democratiei si Monica Macovei insa in 2014 se ascunde dupa Elena Udrea ,turcescu,ponta,ghita etc ,)ghita tv il face betiv si alcoolic pe basescu in conditiile in care romanii sint locul 3 in lume la consumul de alcool ergo ii fac o campanie de PR lui basescu iar basescu vine cu mascarada sie-ponta ,bombonelul 000,)insa este un bombonel sfintit si ortodox. Asistam la cea mai neonorabila adunatura politica -basescu-ponta-dogaru-vadim-melescanu-cioaba-dd-pp tomberon-cocos-melescanu-tariceanu-hunor-niro etc insa este bine ca s-au adunat toti ca un loc pentru ca cine se aseamana se aduna si pot fi vazuti de toata lumea democratica civilizata.

  • „Enigmatici si cuminti…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *