Gîndul de Breaking News, joi, 24 martie 2016

Operațiunea Daniel Morar a fost sluga lui Traian Băsescu! duduie din toate dedesubturile

Duminică, 20 martie 2016, am comentat pe cristoiublog.ro, dezvăluirile făcute de Codruța Kovesi în ultimele sale patru interviuri despre cum a ținut în sertare DNA-ul lui Daniel Morar dosare grele de corupție.
Mi-era limpede, ca unul dintre cei care știe că sub steagul așa zisei Lupte împotriva corupției, grupuri politico-mafiote au pornit un Război ca al clanurilor din Cosa Nostra prin intermediul Justiției și Presei, că propozițiile Codruței Kovesi nu se refereau la neglijență în serviciu, ci la, vezi Doamne! complicitate între Daniel Morar și Traian Băsescu pentru ascunderea unor dosare incomode.

Încheiam textul cu următoarea profeție:
„Să mai spună Codruța Kovesi că nu l-a vizat pe Daniel Morar. Și e doar începutul în cazul lui Daniel Morar!”

N-au trecut decît patru zile și profeția mi s-a îndeplinit.
Joi, 24 martie 2016, a fost depus la DNA un Denunț menit a dovedi că Daniel Morar, la ordinul lui Traian Băsescu, a închis un Dosar de-al lui Crin Antonescu.

În România, profesia de prostituată nu-i trecută în nomenclatorul meseriilor.
Denunțul, făcut de un tip al cărui nume îmi scapă, deoarece e prea lung ca să fac eu efortul inutil de a- l memora, anunță ascensiunea unei noi profesii, ca și cea de prostituată, încă netrecută în nomenclator:
Cea de turnător.
La fel de veche ca și cea de prostituată, profesia de turnător la DNA, amintind de cea de turnător la fosta Securitate, se bucură în România de azi de o recunoaștere spectaculoasă.

După depunere, Denunțul a fost dat publicității, potrivit indicațiilor primite de la păpușarii care folosesc noua păpușă gonflabilă pînă cînd aceasta se va uza. Atunci, păpușarii îl vor chema la DNA și pe turnător, între timp acestuia găsindu-se un înlocuitor dispus să se facă de rahat în schimbul cine știe ce alviță dată să fie suptă.

E suficient să-l citești ca să te întrebi:
A cui operă din Grupările politico-mafiote e și Operațiunea asta?
Documentul lovește dintr-un foc pe :
Daniel Morar, pe Traian Băsescu și pe Crin Antonescu.
Documentul lovește însă și clasa politică.

Din el înțelegem că noi, ăștia de suntem civili, trebuie să înțelegem că războaiele dintre liderii politici sunt doar de ochii proștilor.
Păi, dacă și adversari precum Traian Băsescu și Crin Antonescu se ajutau cînd era vorba de Corupție, ce să mai spunem de cei care se confruntă azi politic?!

Concluzia e limpede:
În țara asta nu trebuie să ai încredere în nimeni. Nici în politicieni, nici în jurnaliști, nici în oameni de afaceri, nici măcar în călugări ascetici.

Vorba Alinei Petre, fostă Măgureanu, toți e ticăloși!
Singurii în care trebuie să avem încredere sunt sergenții majori.

Comentarii
Naci Mihaela Naci Mihaela says:

Pai nu are capre !

Cand frustrarea si dementa sunt prezente intr-un sef al unei institutii de-o asa d emare importanta, ca dna, cred ca e timpul ca persoana sa ia o luuuuunga pauza, cu medicatie aferenta

Era de asteptat sa inceapa repercusiunile dupa decizia CCR…

Berbece Gica Berbece Gica says:

Un fel de ….” Bate șaua sa priceapă calul ” ! Cred , ca aici saua este …Morar ! Lupte grele , când e vorba de …inchisoare si confiscare ! Dacă era ptr amărășteni ….!!!!????

Ne unim? Facem un partid? Ii lasam tot pe ,,ei”?

Foarte multe dosare care sunt azi pe tun provin din era Morar.NUP-urile lui Papici si Morar sunt infirmate de ICCJ. Favorizarea infractorilor este pedepsita de codul penal.

Acea ICCJ care a stabilit. contrar dispozițiilor legale, că Iohannis (după ce a fost uns președinte) nu a fost incompatibil.în vremea în care își făcea veacul în fruntea primăriei din Sibiu

Marsilia, marele port de Provence – partea I

Cel care merge la Gara de Nord
Un James Bond prea British
Am dat mîna cu Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro | 7. Fidel, un copil nelegitim, făcut de taică-său cu servitoarea
Sentinela despre Rebeliunea legionară
Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan | 13. Focurile au fost bine ţintite, făceau parte dintr-un scenariu