Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum a devenit Liviu Dragnea unealta Binomului SRI-DNA în Operațiunea Lichidarea PSD

Lesne de văzut că un mijloc de presiune asupra lui Victor Ponta dinspre Coaliția Klaus Iohannis, PNL, Binomul SRI-DNA și Rețeaua Binomului din presă îl constituie teza frămîntărilor din PSD.

Sprijinită prin eterna șemecherie a invocării surselor din Cișmigiu ( a se citi de către analfabeți proza lui Caragiale Reportaj) teza s-a aflat mult timp în căutare de argumente concrete în interiorul PSD.

Mult timp ele nu s-au găsit, fiind limpede oricărui lider normal al partidului că ținta nu e Ponta, nici măcar Guvernarea PSD. Ținta e PSD, a cărei lichidare e cerută pe față de Rețeaua SRI-DNA din presă.

În ultimele zile, Coaliția anti-Ponta și-a găsit omul în PSD.
Se numește Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea caută din răsputeri să rupă Coaliția de Guvernare prin exagerarea politicii duse de UNPR.
Liviu Dragnea destabilizează PSD cerînd declanșarea succesiunii lui Victor Ponta.

Pe Liviu Dragnea l-am apărat în Dosarul Referendumului.
Ofițerii acoperiți m-au făcut praf pentru asta.
Acum, Liviu Dragnea e preferatul Rețelei SRI-DNA din presă.
Ba chiar și liderii liberali, în frunte cu Favorita Alina Gorghiu, îi fac curte, îl prezintă ca pe un stîlp al cinstei în politica românească.

Am urmărit cu atenție mișcările lui Liviu Dragnea din ultimul timp.
N-au nici o noimă dacă le raportăm la lupta pentru putere din PSD.
Liviu Dragnea n-are nici o șansă să revină în conducerea PSD.
E condamnat la un an închisoare în prima instanță.
Cu suspendare, dar e condamnat.

La DNA dosarele sale rup prin greutatea lor sertarele închise ale procurorilor în așteptarea Ordinului pe Unitate.
E greu de presupus că un tip lucid ca el își imaginează că-i va lua locul lui Victor Ponta.
De ce face acum jocurile Coaliției Klaus Iohannis- PNL, Binomul SRI-DNA și Rețeaua Binomului din presă, Coaliție care și- a propus dărîmarea Guvernului Ponta și lichidarea PSD prin implicarea Poliției Politice a Președinției în lupta politică din România?

Cum de ce?
Pentru că Liviu Dragnea a acceptat să cînte cum îi spune Binomul SRI-DNA în schimbul făgăduielii că la a doua instanță va fi achitat în Dosarul Referendumului și că nici un alt dosar nu va ieși din sertarele Codruței Kovesi.

Desigur, Liviu Dragnea are în față numeroase exemple de colaboratori ai Poliței Politice care au fost aruncați la tomberon după ce au servit drepte unelte ale diferitelor scopuri antidemocratice: Horia Georgescu, Ovidiu Tender, procurorul din Eva Emilian.
Că el nu le ia în calcul, considerînd că în cazul lui Poliția Politică va respecta învoiala e o chestiune.
Una care ține de prostirea de frică a căcăcioșilor.
Dar că PSD poate pica în capcana de a-l asculta pe Liviu Dragnea în postura sa de unealtă a Poliției Politice mi s-ar părea o uriașă prostie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

32 comentarii pentru articolul „Cum a devenit Liviu Dragnea unealta Binomului SRI-DNA în Operațiunea Lichidarea PSD”

  • Daca nu intelegeti ce este „bilul”atunci va explic „olita in care cei mici fac problemele personale”

  • esti folosit si ascuns . asa le trebuie daca fac prostii si pot fi santajati , partea rea este ca asta e politica romaneasca si nu are legatura cu tara cu noi . Politica Romaniei o fac altii iar poporul roman o sa plateasca nota de plata , sa dea D-zeu sa nu fie patata cu sange .

  • O fi fricos, o fi cacacios, o fi facand jocurile „coalitiei”. Intrebarea este: are de ales? Daca exista o sansa la o mie sa-i fie ascunse, fi si partial, dosarele, nu trebuie sa profite de ea? Doar e un psd-ist serios, si oricare psd-ist ar face la fel, si-ar trada tara, neamul si partidul imediat ce-i este pus fundul in pericol. Aici nu am dubii. Dubiile mele sunt legate de Codruta. De ce face asta Codruta? Mai mult, are voie Codruta sa faca asta?

  • Maistrul este atins de scenarita mai rau decat curva comunala de sifilis.

  • A-i îndemna pe analfabeţi să citească e ca a-i îndemna pe nevăzători să vizioneze! Aminteşte de profunda cugetare proletară din 1990. Ambele situaţii dovedesc că sunt bune şi ghilimelele la ceva: să nu confundăm uneori ironia cu prostia. Pentru că una este şi alta . (Mai sper totuşi că ,,Maestrul’’ îşi dictează ,,gândurile’’ ucenicilor şi aceştia ,,însămânţează ogorul’’. Poate li le transmite în forma unor înregistrări.)

  • Nici nu realizezi , domnule Cristoiu , cit de penibil devii pe zi ce trece ! Du-te frate un Rusia , acolo o sa-ți domolesti setea de comunism ! Citești mult si rețiii puțin : doar invataturile lui Marx si Engels ! Penibil !

  • Cand tara este secata de hoti din toate partidele si toate structurile, tu o tii langa cu madam Iohanis. Bai distrusule se simte inca mirosul de jeg comunist in tot ce scrii si spui. Generatiei mele – post ceausei – ii produceti greata voi care i-ati felat pe analfabetii de comunisti si i-ati lins in cur cu pofta….o faceti acum pe imaculatii. Esti un jeg ordinar. Boule .

  • am gasit undeva scris ca ati fii fost pe listele ofiterilor acoperiti ,intreb si eu este adevarat sau nu ca sa va intelegem oscilatia dumneavoastra de la” iubirea pt Basescu la iubirea pt Ponta”si de unul si de celalat sa spus ca au fost ofiteri acoperiti

  • Cum a devenit Ion Cristoiu cel care sa-i duca „bilul ” lui Ponta pritenul la nevoie se cunoaste, iar acuma ca este in covalestenta are nevoie.Pote are nevoie si de-o frectie, dar aveti grija sa nu gresiti piciorul(pote intelegeti care picior si ce frectie)

  • D-le Cristoiu cred ca a sosit momentul sa-l lasati din brate !

  • Stiti care sunt cele 3 lucrurile pe care il consuma orce cetatean de pe aceasta planeta si fara sa vrea ?Apa ,curent ,gaz ,In Romania aceste resurse au fost luate cu asalt de mult Va rugam sa verificati care sunt acele tari care au acum controle asupra resursele respective Acum exista o lupta care se dea pe viata si pe moarte pentru ca tarile care au control asupra astfel de resiurse in Romania vor sa aiba drept de a stabili pret cum vor dori muschi lor Avand in vedere profit urias de care se obtine de pe urma unei astfel de afaceri cine ii vor sta in calea vor fi striviti In Romania deja avem o prima victima si anume un roman adevarat cu sange de oltean care a avut curaj sa se opun unui plan diabolic de a scumpi cu cat vor dori muschi lor preturi la astfel de utilitati Sarac din iubire pentru patria a spus cateva lucrurile nevinovate si de bun simt ,iar a doue zi de la un ministru care in urma cu cateva zile dadea lectie de finanta si economia celor de la FMI si Banca mondial a ajuns sa fie prezentat ca find cel mai nenorocit omul de pe aceasta planeta De ce spun aceste lucrurile ?Grecia nu este tara producatoare de petrol si Gaz asa cum este Romania asa ca lupta acolo se dea pentru luare cu asalt Curent ,apa Grupuri de interese straini nu acepta idea ca pana acum nu au reusit acest lucru De ce va spun acest lucru part 2?Daca noi cei care ne ocupam cu cercetare in economia si stinte digitale am fi invatat pe astfel de grupuri de interese ascunse cum poate obtine profituri uriase sub alte metode ,nu ar fi intrat cu bocanci peste diverse tari de pe acest mapamond

  • Guvernul Ungureanu cum a cazut in 2012?nu tot sub presiunea facuta la a cea vreme de vv plagiator,promitand la toti functii si mai ales ca-i scapa de justitie,pe ei si copiii lor.atunci unde erati?

  • Doamne d-le Cristoiu ce scenarii ? DE CE ? pentru cine ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *