Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de Breaking news, marți, 23 mai 2017

Macheta Marii Moschei de la București

Ionuț Cojocaru, tînărul turcolog despre care am mai scris (continui să mă întreb cum de nu-l vînează nici o Facultate de Istorie, avînd în vedere că Turcologia, disciplină ucisă cu sînge rece după decembrie 1989, e indispensabilă în studierea Istoriei noastre), mi-a trimis un link la site-ul serviciilor islamice turce pe care se publică Macheta Marii Moschei care se va construi la București.
O dată cu materialul, reprodus de noi mai jos în regim de Gîndul de Breaking news, Ionuț Cojocaru mi-a trimis și traducerea prezentării:

„Moscheea Bucureşti
Locul constuctiei: Romania, Bucuresti

Despre moschee:
Moscheea se va construi in centrul Bucurestiului si ca avea o capacitate de 1500 de locuri. In momentul de fata se afla in faza de proiectare. Moscheea si complexul care o inconjoara sunt alcatuite din salon multifunctional, biblioteca, sali de conferinta, cantina, locuinta de serviciu,camere pentru oaspeti, locuri in aer liber, local pentru tineri si centru fitness.
Se preconizeaza ca proiectul sa fie finalizat, iar constructia sa inceapa in cursul anului 2017.”

Romanya Bükreş Camii

Cami Adı: Romanya Bükreş Camii

Caminin Yapıldığı Yer: Romanya, Bükreş

Cami Hakkında:

Romanya’nın başkenti Bükreş’in merkezinde yapılacak cami, 1.500 kişilik cemaat kapasitesine sahip olacak.
Proje çalışmaları devam eden cami ve külliyesinde ayrıca çok amaçlı salon, kütüphane, sohbet salonları, aşevi, kapalı ve açık revaklar, şadırvan ve abdesthane, lojmanlar, misafirhane, gençlik lokali ve spor merkezi gibi alanların bulunması planlanıyor.
Proje çalışmalarının tamamlanması akabinde cami inşaatına 2017 yılı içerisinde başlanması hedeflenmektedir.

Cami Görseli:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, marți, 23 mai 2017”

  • Pot să infiltrez orice eroare, fără să fiu atenţionat , semn că trebuie să fiu mai expeditiv. Prea mult suflet depus în gol uzează rostul.
    Un asemenea test este indicat din când în când. E mai tare decît un sondaj de opinie pe cristoiu.blog cu întrebarea:
    – Vă place să citiţi fără să urmăriţi ce-i scris? 😀

  • Dan Andronic, trimis în judectă pntru favorizarea făptuitorului şi mărturie mincinoasă.
    Nebunii favorizaţi vs mincinosul mărturisit.

    Gata judecat la DNA – mincinos irevocabil – trimis la instanţă pentru simple formalităţi sau urmărire în acelaşi proces penal… deja încheiat.

    Decizia instanţei DNA – preşedinte incomplet: muma imparţialităţii nervoase şi fără abţinere.
    În numle legii anticipaţiei, decide: mincinosul a recunoscut că nu vrea să recunoscă, nu că n-ar avea ce. 🙂

  • Întrucât şi-a depăşit incompetenţele – Gabriel Oprea – omul care aduce ploaia de preşedinţi garantaţi cu lotul reprezentativ al României, a fost scos din echipa mare de Coldea şi Koveşi, un fel doi, dar mai eroi, de selecţioneri – Belu şi Bitanga gimnasticii anticorupţie, ca la Belu 9. 🙂

    • Ce K2, K4, T14! Astea-s depăşite şi ineficiente pentru lotul reprezentativ actual SRI-DNA.
      Aici e viitorul dumneavoastră:
      Belu 9 (Bucureşti)
      Babeş 43 (Cluj)
      Socola 7 (Iaşi)
      Preda 12 (Sibiu)

      ca să luăm doar centrele mari şi reprezentative ale culturii anticorupţie la nivel psihopatologic grav, înalt, multilateral dezvoltat în acelaşi cadru uniformizat de unitate a securităţii naţionale.

      • Oricum e ca la nebuni: am întâlnit şi în presă ceva asemănător.

        Popescu a recunoscut că n-are nicio legătură cu martorul suspect. 🙂

  • În versiunea mea, esenţa descrierii lui Dan Andronic – duzina garanţilor statali – se schimbă prea puţin dacă chiar Traian Băsescu este simultan sursa şi preşedintele garantat. Nu sursa contează ci vizualizarea. 🙂
    Şi Oprea apare în aceeaşi ipostază de titular al garanţilor veniţi la marea sărbătoare de rang gantat.
    La fel ca-n casa lui Oprea după un an, în 6 dec 2009, vorbim de masa caldă oferită de Oprea în numele pretextelor adunării în zilele fierbinţi ale jucătorilor stat în statui: oprea, dâncu, onţanu.
    La fel ca-n 2009, această masă informativă conţinea tot felul de bunătăţi operative pentru fripturişti şi specialitatea casei: interesul naţional. 🙂

  • Îmi doresc să fi greşit soluţionarea şi să fie vorba de preşedintele garantat Oligofrennis.
    Am mers pe indicii diverse inclusiv pe urmele lui Hellvig – omul vorbelor de gargară şi spoială – dar nu se potrivesc multe.
    Ghinion!. Poate mai am o şansă scăpată printre sursele de încredere ale lui Dan Andronic. 🙂

  • Spuneam la început că Dan Andronic parcă a avut o ţintă, şi-a ales cu grijă cuvintele, în articolul din 10 martie 2017. Ar exista un motiv de concentrare, până la la 10 martie, dacă ne gândim la mai puţin de o lună în urmă – 13 aprilie 2017 – când Oprea i-a tras un pumn lui dan Andronic, adică i-a scos pe Dâncu din debaraua mică (unde îl ascundse Andronic) şi la pus pe tava de la Sinteza Zilei. Atunci Oprea a strigat:
    – Mă doare capul… de ce-mi face Andronic. Uite i-o trag şi eu: neisprivitul ăsta de Dâncu chiţcăia în debara, am deschis uşa, m-am crucit cum s-a lăsat el ascuns de Andronic, şi i-am spus: Vasilică, până aici ţi-a fost! Te sacrific în interes naţional, ca să-l învăţăm minte pe Andronic să nu mai scrie neîntrebat.

    Andronic a reacţionat destul de bine, a încercat să minimalizeze lovitura primită în plină figură(acum 2 zile am zis „în plex”, dar acum pare mai sîngeroasă lovitura), nu s-a isterizat, nu şi-a smuls nervii în piaţa publică, dar se subânţelegea din mesajul lui pe FB din aceeaşi noapte 13 aprilie că nu i-a picat deloc bine Dâncu scos din anonumat de mare protejat.

    „Acum Oprea a deschis o nouă pagină în dosarul fraudării alegerilor”

    Eu traduc, pentru mine, cuvintele lui Dan Andronic spuse printre dinţi şi cu pumnul strâns, după cutremur:
    „Uite ce-ai făcut, dobitocule! Eu am evitat să merg cu serialul spre fraudare, mi-a dârâmat toată munca de slalom şi m-ai făcut de… alegeri furate cinstit, generale drogat „care eşti”! 😀 ”

    Articolul lui Dan Andronic din 10 martie, despre masa creditorilor pentru un preşedinte garantat, s-a vrut replică la cutremurul din 13 martie.
    Nu ştiudacă a urmărit să-i bată şi lui Traian Băsescu un pic obrazul şi şaua, ca să priceapă că n-a ales cel3e mai fericite reaxţii faţă de el şi serialul lui, dar pe Oprea l-a ţintit bine şi probabil ar fi scăpat cuiva pe parcurs – ca din întâmplare – soluţia problemei cu două-trei neunoscute: S, P , unde S=V, vocea poporului. 🙂

    Eu sper să-l ajut – din proprie iniţiativă – pe Dan Andronic să-şi elibereze sufletul de greutatea slalomului, pentru o idee… dacă nu fixă, în care nu merită să investească pre multă tăcere.
    Serialul e prea valoros şi nu merită să fie ciuntit chiar în părţile esenţiale.

    Dacă n-am nimnrit soluţia, îmi voi recunoaşte erorile cu fruntea sus, bineînţeles, după ce-mi dau cîteva scatoalce peste nas, să mă ţin minte! 🙂

  • Toate drumurile duc la Traian Băsescu, dar excepţia, nu spui acum cum-necum, îmi strecoară un semn de dilemă. Pot să spun cum, în ziua prezentării la comisie, s-a lăsat „intrigat” Dan Andronic de intepretarea ajunsă deja pe val: „Tot Băsescu e de vină”.
    Intrigat în ghilimele sau mirat fără ghilimele astea ar fi printre dilemele mele dacă n-aş fi văzut cum Andronic l-a mai ascuns o dată pe Traian Băsescu în episodul X al serialului: nu a vrut să spună cine l-a sunat să-i dea vestea exit-pollului IRES-CSOP (Dâncu-Muşetescu) SINGURUL SIGUR şi căştigăptor pentru Băsescu. La comisie, Dan căpitan de câmpi l-a dat în gât:
    – „Băsescu e de vină, Băsescu m-a sunat, creedeţi că nu l-aş mai da odată la crocodili, dacă aş putea să divulg numele celui cu vocea tăioasă”

    Oare?
    Sursa voce e mai protejaă decât Băsescu la al doilea atentat al lui Andronic de a-l ascunde… pe Băsescu?

    • corecţie:
      …credeţi că nu l-aş mai da o dată la crocodili, dacă aş putea să divulg numele celui cu vocea tăioasă?

    • Dilema mai aproape de finiş ar putea fi:
      F1. Andronic a constatat că (povestind în articolul Evz din 10 martie) trimiterea lui ochită la garantatul Iohannis, de la masa nebunilor, nu şi-a atins ţinta?
      sau
      F2. Tot Băsescu e devină – de multă vreme în urmă- dar autorul încă joacă rolul jurnalistului care îşi protezează sursa pe care Băsescu o cunoaşte, evident, de la sărbătorirea zilei garanţilor.

      În ultimul caz, ce poate să gândească Traian Băsescu despre „grija lui Andronic” ?
      – Bine că nu-l divulgă din nou pe Oprea, altfel aş fi tratat ca un dirijor la masa tăcerii Statului, din ziua cănd m-a mâncat – în primul mandat – să mă dau huţa la petrecerea cea de taină pentru al doilea mandat.

      Ori bem bere, ori nu-l mai divulgăm din nou pe Oprea? Adică, dacă ar fi vorba de Oprea cu vocea cazonă din cauza limbii tăioase, momentul s-ar potrivi cu primul mandat – de o lună – al lui …. Oprea în guvernul Boc-1, în fruntea Ministerului de Interne început la 23 decembrie 2008, euforic şi el, na!- ca tot omul de interes naţional, dornic să-i transmită preşedintelui invitat că proaspăta funcţie de ministru internist nu-i în zadar.

      La datorie suntem toţi… reciproc recunoscători.

      Ziua de naştere a lui Oprea – 1 ianuarie – nu se sărbătoreşte în aceeaşi zi la masă cu un preşedinte de ţară orbecăind de… sfântul Vasile , ca tot omul treaz după un Revelion condamnat la apă minerală nonstop.
      Chiar dacă – aşa cum e datina la noi şi la Oprea – nu ziua lui Oprea a fost de sfântu Vasile, ci ziua lui
      Vasilică Dâncu (în locul lui Onţanu 🙂 ) s-a sărbătorit şi nimerit cu Oprea pe-acolo. 🙂 , adică ori de Revelion, or la un mic fel de pre-revelion în 12, c-aşa-i datina la noi la serviciu. 🙂
      Mai glumim, dar trebuie să luăm în serios şi prezenţa garanţilor la următorul planton – organizat în acelaşi spirit de echipă – în sărbătoare la ziua lui Onţanu 😀 de la Oprea.
      Ori ne ţinem, ori nu ne ţinem de… garanţie? 😀

      Sângele vărsat cu elan muncitoresc – după formarea majorităţii necesare acordării încrederii guvernului PSD-PDL al lui Boc, la 23 dec 2008 – apă nu se face.
      Între 23 dec şi 1 ianuarie, viitorul UNPR – încropit la 1 mai grăbit 2010 (la două luni după alegerea lui Ponta în vârful PSD, adică în ciuda Lui Coldea răzbunătorul) – nu doarme, sărbătoreşte; nu se naşte, se transformă… în garanţi au fost, garanţi sunt încă, dar până când.
      Ceva s-a întâmpat când Ministrul garantat (Oprea) a zurat din ministerul de interne după luna de miere a celor 36.000 de documente de la lume adunate pe secretizate, umblate pe sub uşi, după cum susţine sursa deconspirată Vanghelie.
      Să nu uităm nicicând să iubim trandafirii şi marea guvernare naturală împotriva firii PSD-PDL, din dec 2008 până la marea revoluţie PSD-istă din octombrie, 7 oct 2009, de parcă ar prima şi ultima! (glumă USL-istă, cu PNL pe tuşă) 🙂

      În decembrie 2008, la masa cea de duzină, garanţii aveau toate condiţiile să stea şi cu Liviu Dragnea la masă, dacă interesul naţional o cere. 🙂
      Prezenţa la plural a directorilor de servicii, îi prinde cu servicul la masă pe Maior şi MRU, dar poate avea un înţeles corect şi cu şeful şeful doi şi-un pic la sfert în locul lui MRU. Cam mulţi cu MRU. Cu toţi trei şi o armată parţială de la Oprea, în dec 2009, judecătorii şi procurorii garanţi ar mai fi avut loc doar pe sub masă. Dragnea în locul lui MRU- lângă Coldea – parcă sună mai ca lumea, ca-n tenis. 😀

  • Plânge masa când îi garantează lui Constantinescu al doilea mandat. 😆

  • Ar fi un pas să ştim răspunsul corect: A sau B?
    Ce ne-ar ajuta că alegem corect între A şi B?
    A. Sărbătoritul S are vocea statului 😀
    B. Statul e nebunul care ne iubeşte. 😀 Adică V n-are astâmpăr, nu se poate abţine un pic să-şi lase gazda sau sărbătoritul (că nu-i totuna dacă masa nu-i a lui de-acasă, ci a unui restaurant) în pace să-şi ducă până la capăt menirea de maestru de ceremonii.

    Ne-ar ajuta să distingem perioada (epova de aur, taur sau balaur), iua sau clipa , protretul robot al preşedintelui debitor – garantat, preşedintele petrecăreţ cu chef sau din obligaţie faţă de STATUL de la masă, „fără beţivii ăştia nu mai pup al doilea mandat” sau ” Ehe, mai avem până la al doilea mandat”.

    • epoca (…), ziua sau clipa …

    • Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu aş fi în stare să mă exprim cu o urare similară cu referire la un al doilea titlu… cînd sărbătoritul încî nu l-a obţinut nici pe primul.
      – Noi te vom ajuta să câltigi al doilea trofeu al calităţii, dar fă tot posibilul să-l iei pe primul cu forţele tale. 😀 (nu merge în cazul Andronic)

      – Noi te vom ajuta să câştigi şi al doilea trofeu al calităţii. Sper să înţelegi că fără noi nu-l vei pupa nici pe primul. (aşa mai merge, când garantul cu vocea tăioasă se dădea cal breaz cu bătaie lungăm adică nici nu intrase în intrase încă nici în pielea preşediuntelui de prim mandat- cu două posibilităţi, înainte de alegeri sau după alegerile căştigate deja, dar înainte de depunerea jurământului).

      Toate astea de mai sus, dacă vrem sau suntem conduşi de indicii să-l excludem pe Traian Băsescu din această postură ingrată de preşedinte invitat să se lase garantat. 🙂

      • Cel mai probabil ar trebui să fi fost:
        – un preşedinte aflat mai la sfărşit de mandat, înainte de alegerile pentru al doilea (cel mult un an până la data alegerilor pentru al doilea mandat)
        – un preşedinte aflat chiar la început de mandat, după ce s-a convins de rolul decisiv al nebunilor din capul statului, aedică invitat pe post de marionetă în capul mesei sărbătoritului)

        • Emil Constantinescu este exclus-exclus de capul lui, adică s-a autoexclus din această poveste cu bărbaţi de stat la masă. 😀

  • “. Întrebat de parlamentarul PSD Liviu Pleşoianu cine este acel demnitar care a promis aşa ceva, Dan Andronic a răspuns:
    – „Nu vă pot spune, pentru că am datoria să-mi protejez sursele“.

    Nu vrea să ne divulge cine-i cu vocea promiţătoare de garanţii, dar tăioasă, V adică prezentatorul : „Uite, asta-i masa garanţilor!”

    Adică taman V este sursa lui Dan Andronic?
    Măi. să fie! 😀
    Deci prima versiune un pic mai palpabilă ar fi că preşedintele întâmpinat
    – „Bine-aţi venit, domnule preşedinte invitat!” Să vă conduc la locul dumneavoastră!”

    Deodată se aude o voce, e drept cam tăioasă pentru o i veste aşa frumoasă şi drăgăstoasă, dar asta e: 😀
    – Aici sunt garanţii dumneavostră! 😆

    A. Ori este vocea sărbătoritului S.
    B. Ori vocea înseamnă altă persoană V.

    A. Ziceam mai sus că cel mai probabil mi se pare ca sărbătoritul S să-l fi întâmpinat pe Preşedintele musafir, să-l conducă până la masă şi să-i prezinte pe ceilaţi musafiri, adică versiunea A.

    B. Nu-i chiar exclus-exclus să sară un nebun de capul lui, înainte ca sărbătoritul să-şi termine traseul „întâmpinat-condus” cu o vorbă bună, blândă sau veselă: „Uite ce-am aiiiici, Domnule Preşdinte! stătuleţul nostruuu! harnic şi garaaaant fidejusor”
    N-a apucat săracul sărbătorit să facă una ca asta, căci nebunul V i-a luat-o înainte cu vocea tăioasă
    – Bă, ăsta-i statul, garantul tău, stai jos! 😆

    • Asta pare să fie căutarea noastă, vocea, fie că-i a lui S sau V, garantul cu voce tare în numele celorlalţi care n-au obiectat cu nimic – probabil tocmai înghţeau în sec cu gura plină 😀 şi n-aveau spor la vorbitor.
      S sau V , dar una şi aceaşi persoană garant sursă protejată de Andronic. Tot vocea ne va spune de ce o ţine ascunsă autorul, căci dacă ar fi ascuns-o cu adevărat nu ne-ar mai fi povestit sau măcar s-ar fi gândit mai bine la ce înseamnă s-o protejezi: să nu spui nimic dintr-un secret sau să ieşi în târg şi să strigi mândru-secretos
      -„Uite ce mi-a zis cineva secret: „Tot satul sunteţi boi!” Ca să vezi! Nu mai ştie nimeni una ca asta „boi, da’ mulţi” decât:
      1. Cei 12 meseni în frunte cu Preşedintele garantat
      2. Tot satul.
      cu o singură deosebire: TOTI mesenii cunosc vocea protejată şi sar acum în sus de bucurie că secretosul Andronic tace frumos… şi, datorită lui, „Mullţumim, Dane, eşti un dulce!” nu-i caută nimeni pe meseni, nicun bou nu-i caută. 😀

      • S sau V – sau una şi aceeaşi persoană cu vocea tăioasă – cum ar fi fost cu sufletul împăcat şi cum s-ar fi exprimat, dându-i permisiunea Andronic, s-o facă de tot râsul în târgul satului?
        – Bine, fie! Zi-le boilor cine taie şi spânzură cu vocea tăioasă!
        Cum ar suna să-i interzică vehement?
        – Dane, ce te-a pucat să le spui boilor ce ţi-am povestit? La ce ţi-a folosit? Te simţi mai liber acum, mai mare şi tare secretos doar fiindcă nu torni şi numele meu?

        Sau totul e OK, între Andronic, fiindcă are o semi-încuviinţare de la vocea tăioasă
        – Bă, fără să-mi divulgi identitatea, da? Spune-le boilor că-i iubesc. 😀

  • Excepţia confirmă regula. 🙂 😀 😈

    • Exepţia:
      Să începem cu Adevărul, că-i mai bun decât toate: 😀

      „Adevărul” din 22.05.2017
      Unul dintre aspectele pe care membrii comisiei au fost interesaţi să-l desluşească a fost un alt eveniment relatat de Andronic.
      „Un înalt demnitar îşi organizează ziua de naştere. Este invitat şi Preşedintele României, care participă la petrecerea în format restrâns. Erau la aceeaşi masă directori de servicii de informaţii, judecători cu rang înalt, procurori şefi, oameni politici, nu mulţi, 10-12 persoane. Aşteptat la intrare, Preşedintele este condus la masă, iar acolo i se spune, pe un ton tăios: Domnule Preşedinte, la această masă stă tot Statul! Noi vă garantăm al doilea mandat”, a povestit jurnalistul EVZ, într-un articol din 10 martie 2017.
      Andronic a oferit în mare parte detalii de atmosferă, a răspuns numai la ce întrebări a vrut, iar când s-a pus cu adevărat problema să vină cu noi informaţii, s-a eschivat sub diverse pretexte. Spre exemplu, Andronic a scris, într-unul dintre articolele sale publicate în „Evenimentul Zilei“, că liderul unei instituţii importante din România, aflat în compania şefilor serviciilor secrete, i-ar fi spus unui candidat la preşedinţie: „Domnule preşedinte, noi vă garantăm al doilea mandat“. Întrebat de parlamentarul PSD Liviu Pleşoianu cine este acel demnitar care a promis aşa ceva, Dan Andronic a răspuns: „Nu vă pot spune, pentru că am datoria să-mi protejez sursele“.

      http://adevarul.ro/news/politica/danandronic-invitat-comisia-alegeri-2009-sa-i-citeasca-ziarul-1_592312605ab6550cb858b090/index.html

      • Numai a doua parte este din „Adevărul” (după „Andronic a oferit în mare parte detalii…”) şi aceasta-i excepţia.

        Prima parte am scris-o ca să revedem exact cuvintele lui Andronic din Evz pe 10 martie 2017.

  • Dan Andronic a scris pe 10 martie în Evz şi-apoi a fost tras de limbă în comisia parlamentară „2009 e înainte de 2014” 😀 în legătură cu problema care are o ipoteză cu capul spart:
    „Cine pe cine garantează în stat la Cotroceni?”. 🙂

    Eliptica ipoteză sună cam aşa:
    La ziua sărbătoritului demnitar S a fost invitat şi preşedintele P, sosit, întâmpinat şi apoi condus la masa festivă de maximum 12 persoane importante, prezentate de o voce tăioasă V:

    „Domnule Preşedinte, la această masă stă tot Statul! Noi vă garantăm al doilea mandat”

    1.Cele 10-12 persoane erau politicieni, directori servicii, judecători de rang înalt, procurori, iar o parte dintre aceştia a fost prezentă în casa lui Oprea pe 6 decembrie 2009.

    2. Nu spui cine-s V, P, S – persoane importante, dar posibil ca vocea V să-i fi aparţinut chiar sărbătoritului S, adică „La ziua mea ai venit, eu îţi prezint musafirii”

    3. Graţie bunelor maniere insistente ale deputatului de comisiei Pleşoianu Liviu Ioan Adrian (PSD), s-a mai smuls un indiciu: Vocea prezentabilă a Statului 😀 aparţine unui politician.

    4. Dan Andronic a atras atenţia asupra faptului că nu a specificat numele preşedintelui invitat; poate fi Constantinescu, Băsescu sau Iohannis. E destul de plauzibil: Iliescu n-avea nevoie de ajutoare umanitare, se garanta singur; statul
    avea nevoie de garanţiile lui.
    5. Dan Andronic se scuză – cu talent – pentru obşigaţia lui de a nu-şi divulga sursele, de-aia nu vrea să spună nimic: nici cine i-a povestit întâmplarea de mare sărbătoare, de zici că-i naţională, nici cine a vorbit în numele statului, nici cine-i preşedintele garantat să mai tragă un mandat.

    PS. Îl suspectez pe Dan Andronic de formulări pregătite cu atenţie, concentrat pe ceva anume – un scop, o ţintă – adică nu s-a aflat în treabă trecătoare când ne-a pus problema pe masă. Pregătit premeditat, dar… cu o excepţie. 🙂

    Cin’ să fie, cin’ să fie necunoscutele P şi S? (eventual, dar puţin probabil, şi-un V diferit de S)

  • Acest breaking news nu-i un semn bun.

    Ştirea asta, cu acelaşi proiect verde crud, copecei de jur împrejur şi alte poze turceşti au apărit pe Hotnews acum 5 zile.
    S-auzim numai de bine! 😀

    • 🙁

      Maestre, Romania nu are nevoie de mega-moschee in buricul Bucurestilor numai fiindca s-a tratat Victor Ponta de hemoroizi acolo.
      Sa o decida poporul, prin Referendum, nu un singur om si ala plin de dosare penale.
      Romania Nu are atata populatie musulmana, nu are nevoie de relatii „speciale” cu un stat semi-totalitar numai fiindca Adrian Petrescu s-a „simtit bine” acolo, iar Turcia e un stat islamist care prin viclenie sau forta vrea sa isi extinda propaganda religioasa. De cand au fost alungati din Europa, nu au renuntat niciodata la asta iar acum, cand Crestinismul e in declin, considera ca e cea mai nimerita ocazie. .

      • 😎
        In toate rapoartele serviciilor speciale sau a Europol, moscheile apar ca centre de formare a teroristilor, de radicalizare. Adica Franta si Germania au inceput deja sa le inchida, iar cei care sunt la putere in Romania au ajuns sclavii care fac temenele la padishah?

        Sa nu puna lumea sa voteze un Vlad Tepes toate muierile alea care se dau „lideri” in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *