Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Liviu Dragnea a lăsat să se înțeleagă că Victor Ponta e mai slab ca o muiere!

Joi, 17 septembrie 2015, premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de către DNA.
Nu cred că va fi fost cineva surprins de decizia DNA.
Încă din 5 iunie 2015, cînd s-a declanșat Operațiunea Să-i dăm lui Klaus Iohannis Guvernul Meu! era limpede că Binomul SRI-DNA va merge cu Afacerea pînă la capăt. Indiferent de costurile politice și sociale ale Afacerii.

Viorel Hrebenciuc a făcut pușcărie. Dar nu numai el. A făcut pușcărie și fiul său, Andrei Hrebenciuc, ceea ce pentru un părinte e o adevărată dramă. A făcut pușcărie și Elena Udrea. A făcut pușcărie și Adrian Sârbu.
A fost la închisoare și Adrian Năstase. E la închisoare Miron Mitrea. E la închisoare Dan Voiculescu. E la închisoare și Alina Bica. Față de ce li s-a întîmplat altora, pentru Victor Ponta trimiterea în judecată e floare la ureche.

Dacă ne gîndim că Victor Ponta e ditamai bărbatul, dar mai ales ditamai luptătorul politic, e greu să ni-l imaginăm în aceste zile destrămat sufletește, zăpăcit, confuz, speriat, căzut într-o stare de prostrație la gîndul c-a fost trimis în judecată.

Aflat la Brașov, la Conferința județeană a PSD în pregătirea Congresului PSD, Liviu Dragnea a zis despre Victor Ponta:
„Este important să îşi pună ordine în gânduri şi să aibă capacitatea să treacă cu bine prin aceste momente foarte grele pentru el şi să simtă totuşi că de la partid are un suport.”

Despre Victor Ponta s-au spus și se spun multe lucruri compromițătoare de către dușmanii săi.
Nimic nu întrece însă la acest capitol felul în care amicul Liviu Dragnea l-a prezentat PSD-iștilor de la Brașov pe Victor Ponta după trimiterea în judecată.
Un om prăbușit sufletește, care trebuie să-și pună ordine în gînduri, care are nevoie de sprijinul partidului în aceste momente grele.

Păi, dacă o simplă trimitere în judecată i-a provocat bărbatului Victor Ponta o asemenea stare sufletească și intelectuală, ce s-ar fi întîmplat cu el dacă ar fi făcut 72 de zile de închisoare ca femeia Elena Udrea? S-ar fi sinucis?

S-o recunoaștem:
Liviu Dragnea știe să fie de o perfidie nemaipomenită.
Aparent moare de grija lui Victor Ponta.
În realitate i-a administrat lui Victor Ponta o lovitură de imagine echivalentă unei înjunghieri pe la spate:
O simplă trimitere în judecată l-a pus la pămînt pe cel despre care se spune că e premierul României.

Altfel spus Liviu Dragnea l-a definit pe Victor Ponta drept un căcăcios.
Cine dracu ar mai vota un asemenea bărbat mai slab ca o muiere?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *