Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de duminică, 21 decembrie 2014

Feblețea lui Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, s-a dus la Antena 3 ca să-l înjure pe Traian Băsescu!

Traian Băsescu a ținut sîmbătă conferința de presă dedicată finelui de mandat la Cotroceni.
Toate televiziunile, chiar și cele care nu-i sunt amice lui Traian Băsescu, au acordat atenție momentului, fie și pentru că a fost unul de Istorie și pentru Istorie.

Cum era de așteptat, Antena 3, condusă de Dan Voiculescu de dincolo de gratii, a transformat momentul într-o sinteză între Pavel Abraham, Millițianul devenit Securist și Izaura Mondialu, analfabeta devenită vedetă.
Cum îi stă bine unui maimuțoi, Mircea Badea s-a dus la Cotroceni pentru a pune la cale, în direct, o masturbare mediatică.
Pe tot parcursul Conferinței de presă, postul lui Dan Voiculescu a pus pe burtieră înjurături scabroase.

Cînd WC-ul pute, de atîta dat pe dinafară, omul minim civilzat nu intră, chiar dacă-l taie nevoia.
Nu același lucru se poate spune despre Aliana Gorghiu, Preanumita lui Klaus Iohannis în fruntea PNL pe stil vechi.
Protejata Prea Alesului a simțit nevoia unei exprimări.
Drept urmare s-a dus sîmbătă seara la Latrina 3.

Nu, n-a fost nevoie să se țină cu mîna de nas.
Proțăpita lui Klaus Iohannis e obișnuită cu Latrina 3.
Aici, în 2012, era prezentă seară de seară, pentru a legitima, din punct de vedere juridic, cu puținele sale cunoștințe de absolvent de Drept la o fabrică de diplome, Lovitura de stat USL-istă.

Nici sîmbătă seara, distinsa n-a făcut altceva decît să legitimeze producțiile Latrinei audio-vizuale.
Atît prin prezența sa în studio, deși pînă și burtierele puțeau, cît și prin atacarea lui Traian Băsescu, pentru că, vezi Doamne! nu l-a lăsat pe maimuțoi la o Conferință de presă unde, totuși, nu se împărțeau banane.

Cu o seară înainte, la Antena 3, se dădeau în stambă, înjurîndu-l pe Traian Băsescu, Izaura Mondial, și Protectorul ei, Milițianul care face cu ochiul, Pavel Abraham.

Sîmbătă seara, Alina Gorghiu a venit la Antena 3, să-l înjure pe Traian Băsescu, fără Protectorul ei, Klaus Iohannis.
Nu e însă prea tîrziu să apară și el.
După ce devine Președinte Prea Plin din Președinte Prea Ales.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

68 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminică, 21 decembrie 2014”

  • Ce cauta sefa PNL la Antena 3,credeti ca nu stia domnul presedinte,nu stiu dar sunt dezamagita

  • m-as bucura ca Iohannis sa le fi dat teapa basistilor!Ar fi ceva de vis…

  • Cine a făcut trafic de organe?

  • Nu l-a injurat pe basescu…daca nu ai urmarit de ce vorbesti in dodiii?!!!!

  • Bine-ai zis-o maiestre Cristoiu!…

  • Tot despre A3: Exemplu scoala privind modul in care se manipuleaza si rastalmaceste stirea corexta la postul A3 : IN TIMPUL VZITEI FACUTE CEVA MAI INAINTE LA EVZ dl Basescu a raspuns la o intrebare explicand ca macar de un an nimeni nu-l mai putea acuza ca influenteaza DNA odata ce acesta a inceput sa-l ancheteze pe fratele lui. Ce spune A3? Spune ca dl Basescu a recunoscut ca el nu mai controleaza DNA de un an de zile. Sa le fie rusine acestor posturi acestor vome publice ce sunt ele. Cred ca este datoria EVZ sa-l apere pe dl presedinte Basescu!

  • As putea paria ca PNL se va alia cat de curand cu PSD refacand USL-ul. Daca nu, Iohannis va fi demis. Oricum, eu nu am incredere in IK. Nu uit ca in 2009 l-a votat pe Geoana, ca alaturi de Dragnea a colaborat la un proiect de lege marca PSD-ista pentru regionalizare si descentralizare proiect ce spre norocul nostru a fost respins de Curtea Constitutionala. Nu uit participarea lui (fara regrete, ba dinpotriva) la puciul din 2012 , ca s-a amestecat in alegerea lui Gorghiu la sefia PNL desi Orban si Atanasiu au fost cei ce l-au propulsat si sustinut la sefia partidului si apoi la presedentie si nu pot trece cu vederea faptul ca la doua din casele achizitionate de acesta a folosit acte false. Nu pot trece cu vederea nici faptul ca n-a tinut cont de parerea alegatorilor lui cu privire la alegerea lui Mihalache consilier prezidential … Or mai fi cu siguranta si altele. In plus IK imi da senzatia unui copil mare ce trebuie dus de manuta. Nu-l vad luand decizii, nu-l vad avand opinii, nu-l vad facand fata unor probleme de forta majora, nu-l vad putandu-se hotari in cazul in care ar avea de ales intre doua sau mai multe solutii etc.

  • Daca Alina Gorghiu a facut asa la ANTENA 3, are din start o bila neagra de la multi cetateni.Nu a zis nimeni sa mearga sa-l ridice in slavi pe Base, dar se vede clar ca poporul nu mai inghite ura si hartuiala, putina decenta ii oferea o bila alba, dar asa …:(

  • Maestre sa le fie RUSINE, se vede ca nu au nimic in cap, decit ura si invidie.Ce mai vrei de la un om pe care l-ai injurat 10 ani sa-i mai transmiti acum la final de mandat? Era frumos sa fi terminat intr-o alta nota, dar va asigur ca-l vor injura inca vreo doi ani de aici inainte.Pentru audienta si servilism fata de patron 🙁

  • Se pare ca blonda lui Iohannis e mai proasta decit blonda lui Basescu …Iohannis nu a intrat in haznaua 3 ..Alina sau Alinuta ?! ..mai vedem …

  • deci latrina 3 deja a mai castigat un latrator in persoana co-presedintei pnl-iste,dar dupa 21 pe cine -l vor mai balacari ?,ce dezamagire ,oricum nu eram un simpatizant pnl-ist.

  • Alinuta le-a dat o palma simpatizantilor liberalilor. Pe mine , cel putin, m-a scos definitiv din lista.

  • La alegeri daca puneau o maimuta sa ckncureze cu ponta castiga iohanis va fi o mare dezamagire gen constantinescu

  • Nu e frumos ce a facut aceasta domnisoara…

  • Gorghiu nu s a dus la haznA3 fara Știrea lui KI! Daca totuși a făcut-o KI ar trebui s o tragă de urechi pentru ca cine a aruncat in capul lui mai multe laturi decat haznA3? Iar daca KI si a dat acordul, daca într-adevăr Mihalache este consilierul sau, atunci e clar ca noi, basiștii, ne am inselat dându i votul nostru!

  • „…atacarea lui Traian Băsescu, pentru că, vezi Doamne! nu l-a lăsat pe maimuțoi la o Conferință de presă unde, totuși, nu se împărțeau banane.” EXCELENT, dle Cristoiu!

  • PS. Daca PSD-ul venea cu Geoana sau Rus la alegeri as fi votat cu candidatul PSD. L-am votat pe Iohannis doar ca sa nu iasa arogantul de PuieMonta. Sper sa nu ajung sa-mi para rau ca nu l-am votat pe Ponta

  • Cu fiecare zi care trece, sentimentul ca am gresit votandu-l pe Iohannis, devine tot mai evident. Prezenta absolut jalnica a demoazelei Alinuta la Latrina3 mi s-a parut un fel de inchinaciune la inalta poarta ! Sa uiti (sau mai grav, sa te faci ca uiti) ca pana in urma cu cateva zile Iohannis era tavalit in toate noroaiele si i se aruncau tone de laturi in cap si sa te protapesti ca o primadona in studioul acelei televiziuni, spune multe despre Iohannis! Sa fie clar , madam Alinuta nu s-a dus acolo fara aprobare de la stapanire. De… uite de aia nu a fost dorit Orban. Ala nu s-ar fi pretat la asa ceva…

    • Daca in turul 1 nu ati votat MM, consider ca a fost o gresala. Ca in turul 2 a-ti votat Iohannis, a fost necesar. Nu stiu cine a spus ca daca contracandidatul Mitomanului Plagiator ar fi fost un scaun, ar fi votat cu siguranta scaunul si nu pe Ponta. Avea dreptate.

  • Maestre, asteptam reactia d-tale la ultimul cantat de cucuvea de la Cotroceni.E cantat de moarte sau de viata? De Alina ni se rupe….

  • Iohanis prefera publicul haznaua 3 ,nu e nici prtentios ,nici nu nu vorbesc mult gidesc exact ci vorbesc , exact ca si el

  • „Doina stiu , doina cant !” – La ce altceva ne putem astepta de la cei de la Antena 3 ?

  • Jegosi sunt liberalii astia, cele mai mari curve din politica noastra. Dar vor sfarsi foarte prost, ori se intorc in PC sau merg la PSD, ori vor fi maturati pt. ocuparea ilegala a dreptei de taifunul Basescu.

  • daca inteleg bine…..Iohannis ar trebui sa-si faca un stoc consistent de banane….pt maimutoi…..????…..ce penibil…..presimt ca se va umple de banane…….Parfum de banane va avea dezamagirea noastra……naspa,se simte deja …

  • Dar latratul lui Mandruta in fata am ambasadei din Paris credeti ca a fost mai demn de numele de jurnalist? Eu il consider un moment patetic intr o cariera nu mai putin dezolanta.

  • Premediteaza Klaus Iohnnis prin protejata sa,Alina Gorghiu,crearea unei rupturi in noul PNL,adica Adio PDL!!!.

  • Si-atunci, e bine sa se continuie asa? Oare nu putem fi civilizati, nu ne putem sustine punctele de vedere in limitele bunului simt, nu putem avea pareri contradictorii sustinandu-le cu cuvinte frumoase, pe un ton linistit, fara jigniri, tipete, urlete, improscari cu noroi? Cred ca respectul ar trebui sa reapara pentru ca-n ultima vreme a cam disparut.

  • …..niste jigodii

  • cam multe „licente poetice”….

  • Macar n-o sa mai fie scaunul ala gol .

  • Eu nu am prea inteles profunzimile acestea ermetice 🙂 dar… imi place stilul incalcit. Daca pentru Antonescu, Iohannis este o necunoscuta, cred ca si pentru basisti este la fel. Totusi… eu , unul dintre basisti, banuiesc ca Iohannis este un elitist. La fel ca Alinutza. Nu face nimic extraordinar dar se erijeaza amandoi, prin estetica si formalitati… in zei

  • Cine e Alina Gorghiu?! O doamna care face orice altceva in afara de ce trebuie sa se faca ca face. Merita sa va bateti capul cu ea? Azi e și maine nu. In politică!

  • D-le Johannis,sunteti deja o dezamagire!

  • Drumul lui Johannis,la antene trece prin preacuviosa A,Gorghiu?O sa uite ca a vandut copii,ca a facut trafic de organe,ca are ssse case,osa uite totul si va pasi pe covorasul rosu,la pastorul gadea,la emisiune!Primul pas a fost facut!Si.a desemnat presedintele ,asa cum a dorit

  • Asa o tin si eu minte,doar ca o vedeam pe la tack-show-uri injurindu-l pe acelasi Basescu.Doar prin asta s-a facut remarcata,altfel…,nu a facut nimic.Da,o sa-l vedem curind si pe Iohannis pe la a3…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *