Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Guvernul premierului Mark Rutte premiază anti-semitismul la ONU și finanțează protestele din București , dar are „îngrijorări” pentru „statul de drept” din România

Din nou despre „îngrijorări”. Cu Rutte

Pe 12 septembrie 2018, premierul olandez Mark Rutte declara la finalul unei întâlniri cu președintele României, Klaus Iohannis, că Olanda are „o serie de îngrijorări cu privire la statul de drept (din România- n.n.)”. În cursul aceleeași vizite, Rutte respingea explicit în conferință comună de presă cu premierul român Viorica Dăncilă ideea accesului României la Spațiul Schengen, invocând „lipsa de progrese” pe Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) și, eventual, susținerea Legilor Justiției de către Coaliția PSD-ALDE. Pe o logică oarecum grotescă, guvernul Olandei ajunsese să „pedepsească” guvernul României pe același motiv pentru care lideri „rezist” erau finanțați să stea în Piața Victoriei din București: iar motivul ținea de insistența Coaliției la putere de a-și impune legislația judiciară. Declarațiile olandezului din 12 septembrie erau, în fapt, doar finalul unei știri ce fusese difuzată prima oară în Ianuarie 2018, atunci când presa publicase dovezi despre implicarea guvernului Rutte în sprijinirea financiară a protestelor anti-guvernamentale din România. Potrivit dezvălurilor din mass-media românească, guvernul Olandei (prin ministerul său de Externe- ministru Stef Blok), împreună cu două ONG-uri globaliste (o entitate Google și una sorosistă) sprijiniseră financiar protestele „rezist” de la București împotriva guvernului României, consumate în februarie 2017.

14 400 euro anti-Dăncilă, 100 000 euro pro-Hussein

Extrem de tranșant cu „statul de drept” din România, Mark Rutte mai cobora în schimb standardele și decidea la începutul lunii septembrie, să premieze pe „corectitudine politică”, un personaj controversat din staff-ul Organizației Națiunilor Unite (ONU), acuzat de antisemitism și de hărțuirea celor care au denunțat neregulile din funcționarea ONU (așa-numiții „Whistleblowers”). Era vorba de Zeid Raad Al-Hussein, un prinț provenit dintr-o țară cu probleme istorice pe drepturile omului (Iordania) care a părăsit în iunie 2018, conducerea Agenției ONU lăsând în urmă un mic dezastru. În timp ce cuantumul sumei cu care guvernul Olandei sprijinise protestele împotriva guvernului român a fost de cca. 15 000 euro, același guvern Rutte îi oferea lui Al-Hussein un premiu de 100 000 euro din banii contribuabilului olandez, invocând „implicarea” dovedită de acesta la conducerea Agenției pentru Drepturile Omului a ONU.

Despre „implicarea” pe care a premiat-o Rutte la ONU

Zeid Al-Hussein este cel care „a reușit” să întrerupă finanțarea Statelor Unite pentru Agenția pentru Drepturile Omului pe care o conducea, după ce delirul anti-semitic promovat de organismul ONU a dus la adoptarea, pe mandatul său, a cca 70 de rezoluții anti-Israel și doar șapte anti- Iran, stârnind un val de proteste și de indignare asupra modului unilateral și discreționar de lucru. După stoparea finanțărilor SUA către ONU, străzile Europei și canalele TV s-au umplut de voluntari care cerșesc bani pentru Națiunile Unite. Nu întâmplător, iordanianul a fost prezentat sporadic în presa nord- americană ca suporter fidel al agendei globaliste a Democraților americani, dar și ca un inamic al celor care au denunțat abuzurile din interiorul ONU, așa-numiții „whistleblowers” care, formal, sunt încurajați și sprijiniți de legea unor instituții internaționale. El a fost acuzat că hărțuiește, face liste negre și persecută pe denunțătorii abuzurilor de la Națiunile Unite, activiști care au și protestat ulterior împotriva premierii sale de către Mark Rutte. Într-o scrisoare publică, Anders Kompass, Emma Reilly și Miranda Brown, care au denunțat practici precum abuzuri sexuale ale lucrătorilor ONU sau punerea sub risc a unor dizidenți chinezi, au arătat că GAP (organizația care îi protejează pe „whistleblowers”) a cerut repetat investigarea penală a lui Al-Hussein. Ei au reclamat și comportamentul deviant-abuziv al staff-ului lui Al-Hussein, cu insulte și ostilitate afișată.

Iordania lui Al-Hussein își trimite azilanții spre România

Nu în cele din urmă, este de menționat că Zeid Raad al-Hussein, campionul „drepturilor omului”, provine dintr-o țară, Iordania, care mai nou își trimite solicitanții de azil și migranții spre Uniunea Europeană, specific spre România, fiindcă „integrarea” în Europa a migranților ar fi „mai bună” decât în Iordania. Migranții ajung în Europa printr-un ONG numit Jesuit Refugee Service (JRS) – patronat de marxistul de treabă cu cruce la gât, Papa Francisc, un bun colaborator al „elitelor” de la ONU. Așadar, printr-o comparație care sfidează inteligența acestor timpuri presupus moderne, Mark Rutte și guvernul Olandei sancționează România, pentru că își face propria legislație juridică, dar premiază pierderea finanțărilor, anti-semitismul și persecutarea unor angajați de la ONU. Democrația guvernului Olandei este „mai bună” decât democrația guvernului României, iar „statul de drept” al Olandei – cel care finanțează „proteste” la București, este „mai bun” decât „statul de drept” din România – cel care primește în Piață „protestele” de la București. Se confirmă astfel că guvernul Rutte este un guvern superior, condus cu politicieni, fără îndoială, au participat și la redactarea Celor 10 Porunci.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Guvernul premierului Mark Rutte premiază anti-semitismul la ONU și finanțează protestele din București , dar are „îngrijorări” pentru „statul de drept” din România”

  • Nu e chiar așa, cum spui tu, întrucât sunt ceva ‘problemuţe’, legate de emiterea, de catre MF,. a oug de modificare a legii, care abia a fost publicată în MO , in 05.09.ac .
    Ai tu dovezi, că această modificare va apare exact cum vrea … usa ?!?

  • Crezi că-i după el, sau după ‘oole’ lui ? Nicidecum, soro ! Așa zicea una dintre bunicile mele !
    Jocurile se cam fac tot peste ocean, la ‘curtea’ lui Trump, care s-așa e cam suparat din cauza … ‘la Exonn’ !!!

    • Din contra,s-au inteles,trimisul ala de la ”cele trei mari” a adus acordul si FIRMANUL pentru Dragnea.Amedamentele la lege s-au votat instantaneu si CEX-ul a fost convocat pt Vineri.Pucistii au iesit nepregatiti in presa,iar cei pe care contau au sucit macazul.”Trimisul” nu a fost singur ,ci impreuna cu Klemm,caruia i-au trecut toate INGRIJORARILE.

  • Ce ziceti, pe Dragnea unde-l va ‘prinde’ data de 8 octombrie, când are termenul la Curtea de Apel ?
    Vreau să spun … in Israel, sau in Brazilia, căci, în ţară, nu cred că mai rămâne?
    De ce întreb ? Uite-așa !!! ???

    • Degeaba,sau ”de surda” cum zicea bunica.Va fi in tara,pentru ca are oo si nu e un cacacios.

  • „Guvernul premierului Mark Rutte premiază anti-semitismul la ONU și finanțează protestele din București , dar are “îngrijorări” pentru “statul de drept” din România”
    Si atunci , sa nu-l flituim pe el si pe ceilalti ca el ?

  • Cum Biserica Catolica e condusa de un comunist rebranduit, se pare ca Europa va trebui sa treaca printr-un nou purgatoriu. Acesta se va numi Islam. Malraux a gresit un singur cuvant: secolul XXI va fi islamic sau nu va fi deloc! Despre olandez, nu ma cobor intr-atat sa comentez!

    • cib
      foarte tare comentariul tău. Degrabă iubitorul de droguri Rutte ar trebui să și-l treacă în programul de guvernare 😀

    • Nu cred ca Papa e motivul..mai degraba politicile de imigratie si evolutia demografica. Altfel, DA.

      • Nu Papa e motivul. El e doar comandantul care s-a predat primul. Ma mir doar ca nu e francez! Dar parca poti sa stii!

        • E italian ca origine, asa ca e p-acolo.. 😛

        • M-am referit la francezi cu gandul la Legiune. Singura trupa adevarata a Frantei si a Europei nu are in componenta francezi. Doar Comandantul e francez. Da’ e doar de decor. Ca altfel nu l-ar tine aia nici la popota sa asasineze cartofii! In rest, ramane cum am stabilit. Islamul e ca femeia, el te ridica, el te coboara. Ce va fi, doar Allah stie! 😆

          • Nici eu nu ma gandeam la proximitate, ci la calitatea celor doua neamuri..

    • Malraux nu a gresit nimic,greseala esti chiar tu,cred ca si tu ai absolvit Stefan Gheorghiu,ca si kkt Cernat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *