Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de duminică, 24 ianuarie 2016

De la Rodica Becleanu la Alina Gorghiu trecînd prin Elena Udrea!

Nu știu dacă Elena Udrea va rămîne în Istorie ca om politic. Eu cred că da. După trecerea unui anume timp, în care prezentul împovărător îi va face pe români să se întoarcă la trecut cu nostalgie, dacă va supraviețui Binomului SRI-DNA, Elena Udrea are șanse să revină în prim planul politicii.
Pînă atunci, pînă cînd Elena Udrea va reveni în prim planul politicii și, prin asta, va beneficia și de reevaluarea activității sale de demnitar în Guvernul Emil Boc, Elena Udrea rămîne in Istorie ca întruchipînd Femeia care admiră în chip devastator un Bărbat.

Felul în care Elena Udrea spunea despre Traian Băsescu Domnul președinte! nu poate fi spus decît de o femeie despre un bărbat.
Un bărbat despre un alt bărbat ar fi sunat a oportunism. Un bărbat despre o femei ar fi sunat a propunere rușinoasă, iar o femeie despre o altă femeie ar fi sunat a răutate.
S-a zis la vremea respectivă că Elena Udrea e o premieră în Istoria postdecembristă.
Nimic mai fals.
Elena Udrea a avut o înaintașă într-ale admirației feminine publice față de un Bărbat.
E vorba de Rodica Becleanu față de Ion Iliescu.

În numărul din 6 decembrie 1994 al Evenimentului zilei, comentînd decizia aiuritoare a lui Ion Iliescu de a o numi de Rodica Becleanu la Departamentul de analiză politică a Președinției, scriam următoarele despre activitatea Rodicăi Becleanu ca reporter al TVR acreditat la Cotroceni:
„De Ziua Naţională a României, Ion Iliescu a făcut un anunţ care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: Rodica Becleanu a fost numită la Departamentul de analiză politică al Preşedinţiei. Persoana n-are nevoie de nici o prezentare. (… ) Relatările sale despre viaţa şi activitatea lui Ion Iliescu erau leoarcă de o iubire suspinîndă. Cînd venea vorba de preşedinte, vocea Rodicăi Becleanu se încălzea de o intensă vibraţie sexuală. Cînd venea vorba, în schimb, de adversarii lui Ion Iliescu, Rodica Berecleanu era de o răutate revoltătoare, acea răutate veninoasă de care sînt în stare femeile, cînd li se dă porecla de muieri. Din această epocă tulbure a tranziţiei româneşti ne vom aminti cu groază, peste vremuri, alături de chipul copiilor handicapaţi, de vocea Rodicăi Becleanu invocîndu-l pe Ion Iliescu.”

S-a spus despre Elena Udrea că n-are urmașă.
Nimic mai neadevărat.
Lipsită de talentul de om politic al Elenei Udrea, Alina Gorghiu se zbate s-o imite pe fosta șefă a PMP în admirația publică față de Klaus Iohannis.
Și ea caută să pună în formula Domnul președinte! tot ce are mai scump o femeie.

Alina Gorghiu s-a dus la Iași în așteptarea Idolului de la Cotroceni, care trebuie să vină și el. Aici Alina Gorghiu s-a referit într-o conferință de presă la persoana aleasă de ea (Zoe Trahanache, ce mai încolo și încoace!) să candideze la Primăria Iașului din partea PNL, un anume Marius Bodea, șef al Aeroportului de provincie Iași.

De precizat că la fel ca și Cristian Bușoi, Marius Bodea a beneficiat de sprijinul Binomului SRI- DNA pentru a i se face culoar la localele din acest an. Fostul primar, cu mari șanse de a cîștiga din primul tur, a fost înhățat de DNA. S-a întîmplat așa și cu Sorin Oprescu, și cu Marian Vanghelie și, în general, cu toți primarii PSD-iști care ședeau în calea micilor și marilor Bușoi din PNL.

Cînd vrei să convingi opinia publică de personalitatea unui necunoscut, îl compari cu personaje cunoscute din Istoria țării sau a lumii.
Despre Marius Bodea, Alina Gorghiu nu spune că e un Alexandru Ioan Cuza care se ocupă de mersul avioanelor sau un Napoleon care are în servietă mandatul de primar al Iașiului.
Despre Marius Bodea Alina Gorghiu spune că e un mic Iohannis:
„Atunci ieșenii au ales un anumit profil de candidat, profil pe care Marius (Bodea-nr.) îl are. Nu degeaba i-am spus la ultima vizită în Iași „micul Iohannis”, pentru că eu chiar cred că este cel mai potrivit să candideze la Primăria Iașiului, (… ).”

Biata salcie Gorghiu!
N-a îndrăznit să spună că Marius Bodea e un Iohannis!
Mintea ei turmentată de admirație nu poate concepe că pe lumea asta poate fi cineva un Iohannis!
Mic Iohannis sau pe un sfert sau cel mult pe jumătate Iohannis, da, dar Cît Iohannis, nu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminică, 24 ianuarie 2016”

  • Domnule,iar ai nimerit-o!Ghinion(pt.unii!)

  • Daca Marius B este micul Iohannis cred ca Iasi-ul va ramane in ghearele psd.

  • Ioane nu mai comentez nimic zilnic ma virusati Ia spune ba asta este democratie in presa si politica ,ma costat reparatia computerului 500.lei si asa sunt sarac vreti blocaj atunci ce mai stati ,puterea voastra a presei poate si deveni ucigasa si nu ma mir ca printre voi sa fie si chilari .asta din ce imi faceti ascultam muzica ati blocat troate videoclipurile comentam politica miati distrus de 2 ori computerul ,spune tu aveti mainile curate sau murdare Asa sa va ajute dumnezeu ,precum miati facut mie.

  • Eu sper an revenirea si ,sigur ea nu ar fi facut de CE e acuzata stia foarte bine ca are dusmanii.

  • se vede f.clar Steaua in 6 colturi pe Stema MOLDOVEI,,,al DRAPELULUI ROMANILOR LUI CUZA!!!!
    ,,,daca este cu VERDE ESTE SI MAI CLARA!!!!!!! =https://www.facebook.com/photo.php?fbid=757404837668980&set=a.357504374325697.82227.100001984128680&type=3&theater
    <3 1 11.

    • se vede f.clar Steaua in 6 colturi pe Stema MOLDOVEI,,,al DRAPELULUI ROMANILOR LUI CUZA!!!!
      ,,,daca este cu VERDE ESTE SI MAI CLARA!!!!!!! =https://www.facebook.com/photo.php?fbid=757404837668980&set=a.357504374325697.82227.100001984128680&type=3&theater
      <3 1 11.

  • Elena Udrea om politic? N-a fost și nu va fi pentru că,ea este doar o invenție a lui Băsescu dar,hoață este și încă dovedită! Câtă diferență între așa zisul om politic Elena Udrea și, un adevărat om politic Mină Muscă, nu-i așa?

  • Stimate domnule CRISTOIU ,sa revina pa” cai mari „,cum spuneti dvs.,dar,nu credeti ca trebuie sa restituie tot ce au furat ,daca au furat ,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *