Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

De ce-l protejează DNA pe Călin Popescu Tăriceanu? Pentru că e sluga lui Victor Ponta!

Pe 24 iunie 2014, Partidul Mișcarea Populară a depus la DNA o plîngere penală împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu în care-l acuză de trafic de influență. E vorba de intervenția lui Călin Popescu Tăriceanu din 2005, la vremea respectivă premier, prin care-i solicita lui Traian Băsescu să intervină la Parchet pentru a stopa o anchetă înpotriva lui Dinu Patriciu, cel care era atunci amicul și finanțatorul lui Călin Popescu Tăriceanu. Reamintit pe larg la finele lui iunie 2014, Scandalul, avînd drept probă zdrobitoare un bilețel scris de mînuța lui Călin Popescu Tăriceanu, dezvăluia un clasic trafic de influență în favoarea unui om de afaceri.

Conștient că putea să ia calea amicului său Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu o băgase pe mînecă.
De la depunerea plîngerii penale au trecut, iată, două luni și ceva.
Ați auzit ca DNA să-l fi chemat pe Călin Popescu Tăriceanu pentru a da seamă de episodul din 2005, dat fiind că infracțiunea nu s-a prescris?
Firește că nu.

Ați auzit în schimb de declanșarea urmăririi penale împotriva lui Viorel Hrebenciuc pe baza unei plîngeri penale depuse la începutul lui iulie, în numele PPDD, de Liliana Mincă nu împotriva lui Viorel Hrebenciuc, ci împotriva șefei CNA, Laura Georgescu!

Așa cum am scris aici, pe cristoiublog.ro, fapta pentru care e acuzat Viorel Hrebenciuc se înscrie cel mult în sfera acuzațiilor politice, în nici un caz a celor penale.
Așadar, în timp ce Viorel Hrebenciuc, pentru o acuzație fantezistă făcută în iulie 2014, e deja urmărit penal, Călin Popescu Tăriceanu, pentru un trafic de influență evident, făcut sub ochii întregii țări, n-a fost deranjat de DNA nici măcar cu o întrebare, deși plîngerea penală a fost depusă în  24 iunie 2014.

E limpede că, la ordin, dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu a fost aruncat prin sertare.
De ce?
Pentru că în timp ce Victor Ponta avea interesul să-l scoată din joc pe Viorel Hrebenciuc, unul dintre membrii generației vechi a PSD, care stă în calea golănașilor din Famiglia Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, sluga de lîngă scară a premierului, n-a fost atins nici măcar cu o întrebare de către DNA, instituție care, în cel mai bun stil românesc, se orientează deja către viitorul Stăpîn.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „De ce-l protejează DNA pe Călin Popescu Tăriceanu? Pentru că e sluga lui Victor Ponta!”

  • Oricum in tara lui Papura voda este posibil sa suspenzi un Presedinte pentruca Prim Ministrul isi torpileaza prima propunere si negociaza ca o cizma si pentru preferata dsale si a batranului edec comunist care a distrus Romania.

  • DNA-ul trebuie sa stranga dovezi,,,

  • pai ponta si-a gasit sluga perfecta…dvs l-ati numit intr-un fel mai plastic 🙂

  • Perfect de acord!

  • Intuitie de geniu.Curand vom afla cine ii plimba pe baroni pe la DNA ,cine le doreste defapt capul si acela nu este cu siguranta Basescu .In PSD se aude?

  • MAXIM….!!!! prim-procurorul Parchetului Curtii de Apel Timis, Ion Brasoveanu, considera „legala si temeinica” solutia procurorului Ghimis A. !!!!!!!! –– in timp ce DNA-ul are o activitate de remarcat, procurorul Ghimis Adrian de la Parchetul Curtii de Apel Timis tergiverseaza in mod ilegal dosarul 591/P/2013 cu tot probatoriul depus de mine la dosar !!! favorizeaza infractorii, accepta declaratii false ale notarului Morariu, care contrazic acte eliberate de autoritatile statului !!!!! _____ cum este permis sa existe asemenea procurori…….!!! in dosar se demonstreaza clar falsificarea actelor unei societati comerciale !!! _____ si surpriza: DNA Timis spune ca nu este de competenta lor…!!!! in caz fiind implicat si Registrul Comertului Arad !!!!!!! ______ ba mai mult: procurorul Ghimis face AFIRMATII MINCINOASE in ordonanta ce o da in caz………..!!!!!!!!!

  • Pai vă spun eu de ce ca trebuie sa îl lege înainte de alegeri ca sa fie mai proaspăt scandalul și sa ii ia din puntaj

  • stati linistit cred ca vine si randul lui…

  • maestre, sa fim seriosi, la cati trebuie sa intre la parnaie de la PDL, tariceanu e mic copil

  • Pe unele televiziuni le-au inchis dar PRO TV care nu a platit taxele ani de zile nu i-a facut nimic fiindca i-a facut campanie lui Basescu ! Toti politicienii din 90 incoace sunt niste hoti ca si marea majoritate a ziaristilor !

  • Din 2005 pana in 2014 au trecut 9 ani . Era necesar sa treaca 9 ani ca sa se faca plangere impotriva lui? Si Tariceanu ca si Basescu si toti ceilalti asa zis politicieni sunt niste excroci care se reclama doar atunci cand nu esti cu ei . Imi pare rau de Cristoiu care si el i-a pupat in cur pe rand pe toti politicienii prin rotatie !

    • Surprinzator sau nu mafiile s-au regrupat in spatele lui Ponta si Udrea in incercarea de a-l discredita pe Klaus Johannis singurul candidat care a administrat cu succes o comunitate .

    • Si care in toata perioada aceasta s-a i mbogatit cu succes , mare iti este gradina DOOAMNE ! un simplu cetatean ala cestei tari nu ar fi reusit sa- si cumpere atatea case cum au : Tariceanu , Iohanis , Ponta din ce bani ? ca doar au fost bugetari ? inteleg ca este necesar sa fii bugetar ca sa te imbogatesti .

    • trebuiau sa se autosesizeze…

  • cred ca va inselati.Cred ca la el s-a referit presedintele cand a spus ca cv-ul nu-i complet.Asta-i ofiter activ! Miroase a securist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *