Gîndul de joi, 12 februarie 2015

Un amănunt crucial din Jurnalul Elenei Udrea

După toate întîmplările cu Elena Udrea, m-am apucat să recitesc Jurnalul cu alți ochi.
Cu ochii celui care știe acum că Elena Udrea nu e femeia despletită pe lângă bărbatul Traian Băsescu, ci un politician cu reale însușiri, dar mai ales cu ambiții ieșite din comun.

Jurnalul dă seamă de o Elena Udrea care candidează nu pentru că Traian Băsescu avea nevoie să se vorbească despre PMP în campanie, ci din convingerea că poate ajunge președinta României.
Din acest punct de vedere, ea crede în Jurnal că momentul de destin trebuia să fie decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de a-l declara incompatibil pe Klaus Iohannis înainte de cele două tururi.
Dacă ÎCCJ nu amîna procesul pînă după alegeri, ea întra în turul al doilea cu Victor Ponta.

Elena Udrea e convinsă că amînarea unei decizii a ÎCCJ a fost un lucru nefiresc, urmarea unei lucrături din partea lui Florian Coldea, care optase pentru Klaus Iohannis. Eu cred însă – și-am scris-o la vremea respectivă – că Klaus Iohannis, candidatul Dreptei, nu putea fi scos din cursă la masa verde.

Dvs ce credeți?

  1. Putea fi scos din cursă Klaus Iohannis la masa verde?
  2. De ce a amînat ÎCC procesul pînă după alegeri? Din înțelepciune proprie sau pentru ca a lucrat Gruparea lui Iohannis?
  3. Putea intra Elena Udrea în turul al doilea dacă ieșea din joc Klaus Iohannis?
  4. Klaus Iohannis știe de bătălia care s-a dus pentru ca el să fie scos din joc la masa verde?
  5. Traian Băsescu era și el în piesă cu Elena Udrea?
Comentarii
Ioan Stimpar Ioan Stimpar says:

scenarii scenarii…………!!!!

Buna seara, in seara aceasta la Dl Rares Bogdan a fost intr-adevar Domnul!! Ion Cristoiu

Anion Moga Anion Moga says:

https://www.facebook.com/video.php?v=781860878567832

Anion Moga Anion Moga says:

Asta este Romania..nu cea penala a lui basescu si udrea…despre asta ar trebui sa comentati daca va credeti un intelectual, domnule Ion cristoiu, nu despre Interlopa elena Udrea!!!!

Anion Moga Anion Moga says:

https://www.facebook.com/video.php?v=781860878567832

Anion Moga Anion Moga says:

Asta este Romania..nu cea penala a lui basescu si udrea…despre asta ar trebui sa comentati daca va credeti un intelectual, domnule Ion cristoiu, nu despre Interlopa elena Udrea!!!!

Grecu Aurel Grecu Aurel says:

sigur e ca nu avea nici o sansa in nici unul din tururi indiferent de conjunctura.

Balan Dan Balan Dan says:

Va apreciez Maestre! Sunteti mare barbat! Curajos cum rar vad in presa,adica spuenti cum este si cine este Udrea cu adevarat, nu cum vor cei de la Haznaua 3 sau Cacania Ghita tv. Mai nou si Realitatea care dezamageste de cand acel popo Bogdan Rares a luat niscaiva banet de la Penalul PNL dar si la porunca lui Coldea ca sa “nu-i taie gatul”. Poate nu stiti dar cei doi sunt prieteni buni. Udrea este nevinovata, va invinge mafia de la nivel inalt dar dar si o parte a Justitiei compromisa care o executa pe blonda la ordin. Spun aici si sa tineti minte: Udrea va fi intr-o zi Presedintele Romaniei!

In ceea ce o priveste pe Elena Udrea, evident…un simplu “jurnal”?, sa nu exageram!

Ce va determina sa aveti o pozitie atat de consecventa in ultimul timp?, speram sincer ca nu este ceea ce ne imaginam…

Domnule Cristoiu, dumneavoasta care blamati atat fabricile de diplome, opinie cu care sunt absolut de acord, o apreciati pe Elena Udrea ca fiind un exponent al valorilor romanesti?, care merita asemenea pozitii in societate?, ea care nu are decat o diploma emisa de genul asta de institutii, ne dezamagiti profund!!!

Această târâtură umană ,,față palidă” Cristoiu era să facă infact în direct la Realitatea Tv când a înțeles că Ponta a pierdut alegerile. Cum poate un,, Băsist”să-l susțină pe Ponta.

Marcus Radu Marcus Radu says:

E clar, nu mai esti in toate mințile dacă poti sa scrii astfel de bazaconii despre o prostituata care nu ar fi avut sanse sa ajunga presedintele romaniei nici daca ar fi candidat singură. Cred ca ti-a dat si tie vreo scosa cu bani de o victimizezi atâta….banul e ochiul dracului….

Să-ți mânce șarpele iadului limba a-ia sssită și căpușele ochii ă-ia bulbucați să dea Dracu ciuma bubonică în familia ta de hienă oportunistă care faci jurnalism numai pentru profit.

chiar asa, blonda sa fie de vina pentru “joi, 13 februarie? …

Bruce Lee Bruce Lee says:

Elena Udrea se apara folosind toate mijloacele….evident multe minciuni….

Emil Ghiban Emil Ghiban says:

Interesant punct de vedere…

Maestre, am mai sustinut in comentarii anterioare, de mai multe ori, un punct de vedere personal – desigur compiland ce se mai “scrie pe ici pe colo” –
… Suntem Stat membru NATO – la marginea vestului – deci DIN MOMEMENTUL in care am fost “acceptati” in NATO, “nu mai suntem de capul nostru” adica :
– “suntem păstoriti”, indrumati, directionați, coordonați, dupa vrerea si regulile LOR, daaaa, ceea ce mi se pare si normal, de ce? Simplu:
– Doar nu sunt nebuni sa ne lase / adică sa-i lase pe guvernanti, politicieni, Seful statului major al armatei, sefii serviciilor si institutiilor judiciare, “să bată campii” sa-și facă de cap, sau sa falimenteze Tara!
Fără sa mai punem in discutie – pentru ca stim cu totii- cam ce se intamplă in jurul nostru: Ungaria, Ucraina, Grecia!

… așa că sa raspund si la intrebarea dvs, dintre TOȚI și Toate, câte-au fost, cel mai “potrivit” a fost Domnul Klaus Iohannis .
…Domnul Ponta, este necopt, iar doamna Elena Udrea “le are pe toate “!

Si Ungaria si Grecia sunt state membre NATO !

Traian Basescu cu un an inainte de alegeri a declarat ca VIctor Ponta nu va ajunge presedintele Romaniei.Nimeni nu l-a crezut,inclusiv matale nea Ioane si iata cum azi Klaus Iohannis este presedinte.Chiar crede cineva ca Traian Basescu nu a regizat piesa?

Nu ar fi avut nici-o sansa sa ajunga presedinte ,ajungea Viorel Ponta !Daca tot i-ati citit jurnalul si din comportamentul ei ,credeam ca v-ati dat seama ca s-a folosit de toata lumea si ca are radacini puternice cu o anumita ramura mai veche a securitatii .Ea este antrenata sa faca ce face !

George Toma George Toma says:

Maestre, schimba data, in rest n-am nimic de reprosat. 13 Februarie pica abia miine.Vineri.

Silviu Toma Silviu Toma says:

De parca jurnalul ala e Biblia ! Daca madam si-a planificat miscarile , asa cum e probabil, a mimat si jurnalul ca sa dea cum vrea ea cand i-o folosi…

Dle Cristoiu, ca la matematica, admițând prin absurd ca Iohannis era într-adevăr incompatibil, participarea lui la Prezidentiale era o scuza pentru ca legea sa nu se aplice? Si in acest caz de ce “masă verde” este vorba!

P.S. Joi este 12 februarie!!!!!!!!!!!

Elena Udrea este o femeie puternica si nu cred in acuzatiile care i se aduc.

INTREBARE: De ce nu au mai aprut inerviurile lui TB din ianuarie ??? de ce nu s-au mai publicat ???

ICCJ nu a fost singurul motiv pentru care EU nu a ajuns in turul 2.Macovei tocmai de aceea a fost introdusa si ca sa rupa electoratul lui TB si ca solutie de avarie.Cu peste 10% putea negocia ceva dar blaga s-a gindit si la asta si a impins-o pe Macovei. Basescu cred ca a incercat sa negocieze dar nu prea avea nimic in mina.Dupa ce se vor macelarii intre ei Iohannis va face curatenie generala si va veni noua putere.peste tot.

Elena Udrea ,e prea desteapta sa stea la puscarie ,Luni o sa fie acasa .o sa vedeti ,e ca Traian Basescu ,a invatat multe si nu o sa denunte pe nimeni

Lia Iordache Lia Iordache says:

Stiu ca sti ca stiuca-i stiuca……

Ciudat destin și-a ales.

Marsilia, marele port de Provence – partea I

Cel care merge la Gara de Nord
Am dat mîna cu Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro | 7. Fidel, un copil nelegitim, făcut de taică-său cu servitoarea
Un James Bond prea British
Sentinela despre Rebeliunea legionară
Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan | 13. Focurile au fost bine ţintite, făceau parte dintr-un scenariu