Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de joi, 19 ianuarie 2017

Și, totuși, eu continui să mă întreb, căpățînos cum sînt: Dar cu onoarea Generalului Florian Coldea cum rămîne?!

Marţi, 17 ianuarie 2017, după 21 de ani de serviciu în slujba SRI şi, prin asta, în slujba Patriei, Florian Coldea a fost trecut în rezervă.
Aşa cum scriam într-un număr anterior, nu „în cadrul unei festivităţi” cu cununi de laur, ci pur şi simplu trecut în rezervă cu un banal pocnet din deşte.
Locul imaginii cerute de Istorie – Generalul pleacă din unitate în sunete de alămuri – a fost luat de cel de om dat afară dintr-o casă cu un picior în fund, pentru a se rostogoli pe scări.

Comunicatul SRI din 17 ianuarie 2017 despre cazul Florian Coldea e, prin raportare la cel despre care e vorba în propoziţie, un document al umilirii de tip istoric.
Florian Coldea a slujit SRI timp de 21 de ani.
A urcat treptele ierarhiei militare pînă la cea de general-locotenent.
Din 2005, pînă în 2017, timp de 12 ani, a fost prim-adjunctul directorului SRI, şeful operativ al Serviciului.
Cum directorul numit politic are doar rolul de interfaţă între Servicii şi Societate, adevăratul conducător al SRI a fost, timp de 12 ani, Florian Coldea.
A fost şi director interimar în două rînduri, în 2006 şi în 2015.
Pe 10 septembrie 2015, a fost decorat de Franţa cu însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Meritului.
A fost decorat şi de Traian Băsescu.

Dincolo de şefiile în care s-a aflat, Florian Coldea a desfăşurat şi operaţiuni de teren:
Aducerea jurnaliștilor, aducerea lui Nicolae Popa, aducerea lui Hayssam, destrămarea Imperiului lui SOV și multe altele, despre care e greu de crezut că vom afla prea repede.
Multe dintre operațiuni au fost defășurate de general chiar și cînd era șef, el asumîndu-şi coordonarea pe teren a echipelor operative.

Ar fi fost normal ca SRI să menţioneze în Comunicat cîteva vorbe de mulţumire.
Cîteva vorbe trebuia să măcăne şi Raţa mecanică de la Cotroceni.
Pe lîngă faptul că, în conflict cu George Maior, a optat pentru candidatul Klaus Iohannis pe care nu numai că l-a făcut preşedinte, dar l-a şi scăpat astfel de puşcărie, Florian Coldea a slujit SRI timp de 21 de ani.
Fie şi pentru asta merita cîteva vorba de la Klaus Iohannis, chiar dacă ele erau nişte biete clişee.

Dacă ar fi fost numai atît, am fi spus că generalul Florian Coldea a fost tratat de nişte bădărani.
N-a fost doar atît.
A fost tratat cu ticăloșie.
Comunicatul SRI descrie astfel situaţia lui Florian Coldea după Raportul Comisiei de verificare:

„În cadrul aceleaşi şedinţe, Prim-adjunctul Directorului a solicitat Directorului SRI, domnul Eduard Hellvig, eliberarea din funcţie şi punerea la dispoziţia şi nevoile instituţiei, după aproape 12 ani de cînd exercită această funcţie. Prim-adjunctul Directorului a prezentat motive ce ţin de demnitatea şi onoarea militară şi de riscul afectării grave a activităţii instituţiei. În acest sens, Directorul SRI a solicitat Preşedintelui României trecerea în rezervă a domnului general-locotenent Florian Coldea. Atribuţiile funcţiei de Prim-adjunct al Directorului au fost preluate de domnul Eduard Hellvig. Directorul SRI.”

Ce să înţelegem de aici?
Ceea ce au înţeles şi au comentat toţi cei din Presă:
Generalul Florian Coldea a cerut să rămînă în SRI, chiar şi cu o funcţie mult sub cea deţinută pînă atunci.
Drept răspuns, directorul Eduard Hellvig a solicitat Preşedintelui României trecerea în rezervă a lui Florian Coldea!
Iar preşedintele României nu numai c-a semnat decretul de dare afară la cîteva ore după ce-a primit solicitarea, nu numai că n-a zis cîteva vorbe despre cei 21 de ani de activitate a generalului, dar, mai mult, a ţinut un discurs despre necesitatea ca SRI să nu se mai amestece în politică.
Mesaj critic clar, ostentativ, că sub Florian Coldea SRI s-a amestecat neconstituţional în politică.
Fireşte, în privinţa amestecului Klaus Iohannis avea dreptate.
Nu l-a făcut Florian Coldea preşedinte amestecînd SRI în bătălia politică?

Era Florian Coldea s-a încheiat.
A venit Noua Eră!
Era Eduard Hellvig!
Dacă te uiți la mașinăria pusă în mișcare peste noapte în presă și în stradă împotriva PSD, vei realiza că Noua Eră nu înseamnă altceva decît luarea din mîinile lui Florian Coldea a bulanului prin care SRI se amestecă în politică de către Eduard Hellvig, mult mai supus președintelui decît generalul, care începuse să și-o ia în cap după ce pusese la Cotroceni Rața mecanică cu măcănit cu tot.

Omul care a slujit SRI timp de 21 de ani a plecat ca un anonim.
Mult mai grav, el a plecat cu o imagine publică de general care s-a dat huţa într-o vacanţă de lux plătită de un om de afaceri.
Comunicatul SRI e o capodoperă în materie de viclenie.
Da, se spune că generalul n-a încălcat Legea şi deontologia.
Nu se spune însă nimic despre acuzaţiile aduse seară de seară în cadrul linşajului mediatic la care a fost supus Florian Coldea.

Aşa cum am mai scris, nu mă miră nici SRI, nici Klaus Iohannis.
Mă miră generalul-locotenent Florian Coldea.
Nu sînt militar.
Cu atît mai puţin nu sînt general.
E greu de imaginat c-aş fi putut suporta dezonoarea de a mă vedea trimis în rezervă după 21 de ani de muncă dintre care 12 de conducere a SRI, fără un cuvînt de mulţumire, fie şi strict protocolar, şi fără să-mi fi putut contracara imaginea sinistră dată de campania de presă.
Dintre cei daţi de-a berbeleacul pe scări se găsesc şi inşi care, după ce se ridică, nu se şterg de colb şi pleacă, ci, aprinşi de scînteia unei revolte, se întorc pe scări şi, de neoprit în mînia lor, sparg uşa şi-l stîlcesc în pumni pe cel care le-a dat un picior în fund.
Generalul Florian Coldea a fost dat afară pur şi simplu fără a scoate măcar un bombănit.

Miercuri, 18 ianuarie 2017, după-amiază, Agerpres a transmis un Comunicat al lui Florian Coldea, văzut de întreaga presă, care l-a și publicat, drept o primă reacție la cele ce i s-au întîmplat Generalului.
Dincolo de faptul că această reacție vine tîrziu, și nu în raport cu campania din presă, ci în raport cu Comunicatul SRI de debarcare și cu expedierea cazului de către Klaus Iohannis, de parcă ar fi fost vorba de aghiotantul care a uitat să-i țină Înaltul palton, textul nu poate fi considerat, cel puțin de mine, drept gestul de reparare a onoarei puse la îndoială tocmai de cei pe care Florian Coldea i-a servit.
Mai întîi pentru că Generalul ne promite că va răspunde  „la un moment dat” (deci nu acum, cînd i s-a dat piciorul în fund!) și, apoi, pentru că o ia prin păpușoi, de mînă cu Lulutza, pe numele ei de buletin Codruța Kovesi, suținînd că ținta n-a fost compromiterea activități sale, ci altceva, mult mai important, sugerat a fi chiar Patria:

„Celor care s-au grăbit să creadă sau să amplifice neadevăruri flagrante difuzate în trecut sau mai recent, până la data de 18 ianuarie 2017, le reiterez faptul că am înțeles miza, iar aceasta este cu mult mai mare și mai profundă decât compromiterea activității mele. Îmi rezerv dreptul de a oferi răspunsuri și clarificări adecvate, precum și elemente factuale relevante despre aceste aspecte și multe altele, la un moment dat.”

Cu tot respectul, domnule General!
Compromiterea activității dumneavoastră n-a fost dată de telenovela Sebastian Ghiță, nici de intervențiile în presă ale celor care vă sînt declarat dușmani, ci de gesturile celor care au trecut drept prietenii dumneavoastră, în frunte cu Klaus Iohannis.
Au vrut aceștia să compromită și Patria ?!

Marţi seara, la B1Tv, am încercat să privesc lucrurile şi din perspectiva unui militar care a slujit SRI timp de 21 de ani.
Silviu Mănăstire invoca fericirea de a consuma o pensie babană.
Dacă Florian Coldea e omul pe care-l bănuiesc, nici măcar trimiterea direct în Rai nu poate compensa lovitura produsă de darea sa afară pur şi simplu, şi nu oricum, ci cu onoarea de militar pătată.
Ar fi normal ca, eliberat de povara funcţiei şi a posturii de militar activ, generalul Florian Coldea să purceadă la o cruciadă pe cont propriu de restabilire a imaginii.

Nu mă aştept la dezvăluiri incomode din interiorul Sistemului.
În lumea Serviciilor secrete cei care dau din casă sînt priviţi chiorîş.
Mă aştept însă să răspundă semnelor de întrebare rămase fără răspuns ridicate de dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă.
Măcar atît.
Eu mai aştept!

Într-un comentariu anterior, dinaintea pensionării lui Florian Coldea, atrăgeam atenţia că Generalul e prezentat drept Stăpînul României din ultimii 12 ani.
„I se conferă în istoria României o Putere asupra ţării pe care n-a avut-o nici Ceauşescu!”
Atotputernicia lui Florian Coldea a fost invocată de Traian Băsescu, Elena Udrea, Alina Bica, Daniel Dragomir, Victor Ponta, Sebastian Ghiţă și mulți alții.
Dacă ar fi să credem pe toţi cei care au susţinut teza: Florian Coldea – un Stalin din Pădurea Băneasa, Generalul avea la dispoziţie o Divizie de Presă, o reţea în Justiție, în Poliţie, făcea şi desfăcea partide, punea premieri şi preşedinţi.
Au trecut de la Prăbuşirea lui Florian Coldea mai mult de 24 de ore.
Aţi văzut în tot acest timp vreun ofiţer acoperit din Presă vorbind frumos despre el, criticîndu-l pe Klaus Iohannis, pentru că l-a tratat cu fundul, vreun politician întrebîndu-se Cum de-a fost lucrat Florian Coldea?

Codruţa Kovesi a fost ce-a fost – Împărăteasă – numai şi numai graţie lui Florian Coldea.
Florian Coldea a salvat-o din cele două Scandaluri de plagiat.
Florian Coldea i-a dat cele mai tari dosare de corupţie.
Florian Coldea i-a aranjat PR-ul mediatic.
Marţi, cînd Florian Coldea era înmormîntat politic pe şest, cu luminile stinse, asigurată de Klaus Iohannis că ei nu i se va întîmpla nimic, indiferent de dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, Codruţa Kovesi s-a produs pe la toate instituţiile de presă dedicate ei de Florian Coldea, un fel de toalete la care ea dă fuga cînd i se strică rujul de imagine.
Aţi văzut-o pe pupila lui Florian Coldea zicînd cîteva vorbe despre personalitatea generalului, punînd la îndoială tot ce i s-a întîmplat, apărîndu-l în faţa acuzaţiilor de corupt?

Traian Băsescu, Alina Bica, Elena Udrea, Victor Ponta:
Mi l-aţi prezentat pe Florian Coldea drept cel mai puternic om din România.
Cel mai puternic om din România pleacă de la SRI cu un picior dat în fund.
Răspundeţi-mi!
Cum e posibil aşa ceva?
Nu cumva aţi exagerat?
Sau, te pomenești, că nu Florian Coldea era puternic, ci Sistemul, așa cum se vede acum, cînd, deși generalul e la pensie, Sistemul e mai activ ca niciodată?

N.B. Mă mir că generalul Florian Coldea a fost dat afară fără să scoată un bombănit de protest măcar?
Mă mir ca prostu’.
Păi alții sunt mai breji?!
Guvernul Grindeanu are cea mai mare majoritate din Istoria postdecembristă.
Şi acest Guvern puternic a fost cît pe-aici s-o rupă la fugă cînd a dat buzna în Guvern, neanunțat, cum nu se întîmplă nici măcar cu Răvășitoarea, Klaus Iohannis.
Klaus Iohannis, nu Vladimir Putin.
Dacă dădea buzna Vladimir Putin, Guvernul, în frunte cu Sorin Grindeanu, îi ardea un cazacioc!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi, 19 ianuarie 2017”

  • Domnule Cristoiu , aparținem aceleiași generații , eu nefiind membru PCR , nu am întâlnit nomenclaturist care sa aibă onoare , asa ceva nu exista pentru ei .

  • Sunteți mare manipulator! De fapt vreți ca gen Coldea da dea din casă!

  • Coldea a fost deconspirat de Ghitza ca agent al unei organizatii secrete straine. Oricat a incercat Basescu sa dreaga busuiocul si sa-i intareasca acoperirea lu Coldea, injurandu-l la B1TV, n-a avut niciun efect, raul a fost facut. Acu… Ambasada Americii isi apara singurul copil ramas in viata – Kodrutza, ultimul bastion inainte sa ne inghita cu totul escrocii lu Dragnea & Tari. Declaratia lu Klem este de luat in seama… aratand clar ca America cu sau fara Trump, nu tolereaza abuzurile la Justitie, ordonantele de amnistie si gratiere, date pe sub masa… E important ca alde Dragnea sa afle de unde bate vantul si sa se gandeasca de doua ori inainte de a mai avea astfel de initiative. Plus de asta, a iesit poporul masiv in strada, guvernul Grindeanu riscand sa fie demis inainte sa afle unde sunt toaletele in Palatul Victoria…. lucru nemaintalnit pana acum… sa ai scandari de „Demisie” la 10 zile de la investirea Guvernului.

  • Am vazut declaratia ambasadorului Klemm. Este o declaratie de „noaptea mintii”. O sustine pe Lulutza! Daca o iubeste asa de mult, de ce nu o transfera in SUA sa combata coruptia de acolo, ca este garla. Oricum, nu pot sa cred ca SUA are un asemenea ambassador iresponsabil. Poate excelenta sa imi da un raspuns: Treceam din Canada in USA la punctual de frontiera Sault Ste. Marie. Politistii de frontiera au controlat masina la garaj, desi nu era cazul. Am zambia si am asteptat cuminte controlul excesiv. Ce patema sa fac? Dupa control politistii mi-au devenit „prieteni” Unul dintre ei era contrarian ca am camera de luat vederi in masina. Altul mi-a luat apararea. Nu mi-au facut nimic, mai ales ca ii tratam elegant si cu multa superioritate. La intrebarea de ce doresc sa vin in America, am raspuns ca USA este o tara unde sunt respectate drepturile omului, ca nu este coruptie si viata este buna. Raspunsul meu a starnit hohote de ras. Politistul de frontiera, un munte de om, la fel de inalt ca si mine, radio cat il tineau bojocii: „nu este coruptie in America, ha, ha, ha!?”. Acum vad cu ochii mei. Tara asta este un dezastru. Poti fi impuscat oricand de un nebun, nemaivorbind de coruptie care colcaie intr-o veselie, sentinte date aiurea, oameni pasnici arestati sau impuscati de moarte. Nici nu mai privesc la televizor ca as lua-o razna. Abia stept sa ma introc in Canada. Aici este „noaptea mintii”. Si Klemm da indicatii pretioase de democratie si ii declara dragoste unei prostalance care nu stie sa citeasca o factura. Sper ca nu-i da si altceva in afarade diplome de vaca stearpa si plagiastica.

  • Oare „dezvaluirile” lui Ghita nu se incadreaza in scoaterea din „joc” a generalului pentru ca nu a asigurat „parlementul mea” si „gurvenul meu”. Ma gindesc ca generalul a „defectat”. A vazut ca nu a „jucat” o carte cistigatoare si a inceput sa nu mai respecte „ordinele”. Prima defectiune este ca parlamentul nu a este cum se dorea. Ma mir ca de la plecareae generalui nu au mai aparut „alte dezvaluiri”, de ce? scopul a fost atins! Ce vreau sa zic este posibil ca tot ce s-a intimplat a fost doar pentru eliminarea generalului si „punerea la dispozitie a serviciului, in totalitate, la dispozitia mea”. Poate nu e intimplator ca dupa „descalecarea” in guvern au aparut acele manifestati a celor ce nu stiau ce vor, dar stiu altii.

  • Domnule Iancu,
    Am citit si „recitit” ce a publicat DW sub semnatura dvs. si nu pot sa inteleg cum acest prestigious site se poate cobora in asa „hal”. Nu mai intru in amanunte si analiza literara a textului caci imi pierd timpul de aiurea si mi-as schimba parerea buna despre sefii dvs. care ma stiu foarte bine si pe care ii respect. Oricum, mazgaliti internetul de aiurea pe aceasta pagina. Eu, ca si cititor, va trec in rezerva, poate acolo reusiti sa deveniti si ziarist si sa va plangeti cu sughituri (cu Ghita) nebunului cu patru stele.

  • Maestre, tocmai cand ma declarasem un candidat la postura de fan al matale, ai luat’o iara pe miristi! 😀 Se pare ca obiceiurile vechi mor greu al dracului. In loc sa ne intereseze ce e de facut in continuare si mai ales ce se intampla in realitate in tara asta ce se afla la un pas de o noua destabilizare, noi stam pe aici si dezbatem soarta lui Coldea care pana la urma nu culege decat ce a semanat! E treaba lui de ce l’au dat de’a dura pe scari si tot treaba lui de ce in loc de alamuri la retrage i’au stins astia lumina. Din punctul meu de vedere sa emiti tot soiul de teorii ale executiei maretului general facandu’te ca nu pricepi ca avem de a face cu un joc mult mai mare decat ce pare, iar totul coincide intr’un fel sau altul cu schimbarea marelui licurici, e tot una cu un soi de manipulare si distragere a atentiei de la lucruri importante a celor care te citesc.
    Inca o sa mai pierd ceva vreme pe aici citindu’te … in speranta ca macar de data asta sa te pastrezi constant in ideei si nu sa manipulezi cu ele spirite mai putin calite.

  • Maestre,cind ‘onoarea ‘ generalului se scrie cu multe zerouri ,orice ‘analiza’ cade ! in plus, probabil ca la biblioteca nu se aude, dar in piata aud din ce in ce mai des ‘ si eu as fura un milion de euro, contra trei ani de puscarie ” !

  • Parafrazandu-va, Maestre, eu ma tot intreb:
    1. cum de Dragnea/PSD nu e de loc, da de loc interesat de tot ce este revelat de acest scandal cu SRI/Coldea si Kovesi/DNA? In loc sa ceara imperativ raspunsuri de la toti, inclusiv Presedinte/CSAT care a venit cu acea enorma ilegalitate cum ca SRI lucreaza impreuna , sau mai precis conduce Justitia, sa ceara corectarea acestor enormitati nedemocratice, sa apara cu legea de raspundere a magistratilor, sa modifice Codurile in Parlament asa cum trebuie, sa conduca dezbaterea publica asupra Justitiei, luandu-i prajiturica dlui Iohanis, ei vin cu ordonanta de gratiere care nu este chiar asa o urgenta. Si daca te gratiaza azi ramai tot penal. Si maine ce faci? Alta gratiere? O mai si pune la pachet cu corectarea articolelor neconstitutionale (cateva..) din Codul Penal , trimitand prin ricoseu lovituri si la acestea. Ba mai vin si cu circul cu gaura in Buget parca incercand sa acopere primul scandal cu altul. OK. Toti stim ca tehnocratii au fost idioti. Sa caute daca vor pe ce au cheltuit tehnocratii banii, sa opreasca cheltuielile/contractele alea, si nu sa tiuie la ei de ce au facut o previziune proasta. Aproape cred ca sunt cei mai perfecti slujbasi ai Binomului/Sistemului. Mai buni ca toti ziaristii, etc. Nu cred ca Sistemul inseamna 2 oameni: Kovesi +Coldea. Poti sa dai anual legi de gratiere daca nu faci ceva cu Sistemul, nu faci ca Justitia sa fie corecta, sa fie pedepsit cine greseste, sa faci legi bune si democratice. Credeti ca Dragnea/PSD sunt chiar atat de idioti/incepatori? Sau… PS. Ghici ghicitoarea mea. De unde a rasuflat ca apare ordonanta ? Dna Schmit-Haineala, cumva? Si cum de e aceasta asociere brusca intre dna Haineala si Dragnea/Iordache /PSD? Mana dreapta a dlui Iordache…si deci de superincredere pentru dl Dragnea.. asta mister!

  • toti prostii si neavenitii isi dau cu parerea .

  • bravooooooooo

  • Dle Cristoiu, recunosc sunteti amuzant si simpatic 😉 In afara de dvs. nu stiu daca mai exista 2 pe care sa ii preocupe onoarea patata a Generalului. Cum a mai spus cineva aici in afara de mine, dar si altii multi din alte sfere social media, SIGUR nu lesinam dupa onoarea dansului necesar a fi restabilita, dar in schimb pensia dansului NESIMTITA chiar enerveaza.
    Vorba altora, a declarat onorabilul cu onoarea stirbita ca „saracul” a stat foarte putin timp cu familia , ca indatoririle patriei erau sfant inscrise in ADN-ul lui, saracul pe la Disneyland si Sychelle ce rau a dus-o familia sa si in multiple vacante de lux si in toate VILELE SI VILOAIELE de vacanta ale SRI din Romania (unde desigur mergeau gratis) ca asa-i in tenis! pardon in SRI- cred ca toate astea compensau perfect lipsa dinsului din sanul familiei. Dar in sfarsit, a vrut omul sa fie un pic melodramatic, din tragedia Antica, sa isi arate sacrificiul suprem facut pe altarul Patriei. Ne apuca plansul, daaaaa. Cat a avut de suferit generalul!
    Cel mai puternic om din Romania? ati spus dvs., prezentat astfel de Basescu, Ponta…. Puternic da, ca detine multe informatii atat. La asta s-au referit. Strict la informatii.
    Iar sistemul, normal ca e puternic altfel nu ajungea „sperietoarea” multora.
    Sistemul e facut dintr-un om?, nu, niciodata, dar omul ala cu functie mare , cu informatii la discretie, la buzunar poate face pe stapanul …..Inelelor cu…. muschi cu tot. Pana cand e lasat…… caci la randul lui e la ordinul sau dispozitia cuiva, sau pana cand devine periculos pentru sistem. In cazul lui, din cauza acuzatiilor lui Ghita a devenit EL, generalul periculos pentru sistem. Deci sistemul i-a dat reject. Nimic deosebit, asa functioneaza oriunde, doar am vazut. Sistemul se salveaza mereu.
    Cat despre onoarea – sa si-o apere, urmeaza, doar a spus asta personal. Acum isi pregateste tactica si planul de bataie.
    Zice de asemenea ca miza a fost mai mare, lasand sa se inteleaga ca nu el era tinta? Da deja stiu ce va spune -s-a dorit destabilizarea tarii, servicii slabe, agenturi posibil straine care lucrau impotriva etc….
    Sa explice, hai sa vedem MIZA. Foloseste el aceste cuvante -miza mai mare .
    Sa avem pardon, legat de marea miza, Ghita vrea sa scape de acuzatii si a declansat razboiul cu Binomul. Sau macar si daca nu scapa sa se inece cu ei de gat. Dupa proverbul, mor eu dar te iau si pe tine dupa mine.
    Desigur si Ghita lasa de inteles ca face toate astea din patriotism 😆 nu fiindca el era vizat personal, nuuuuuuuu, Fereasca Domnul. Toti sunt numai EROI! dragutii de ei 😆 la fel ca si Coldea MIZA era mare, nu el, ci TARA, securitatea.
    Vai Doamne murim extaziati si in aplauze pentru atatia EROI, cum lupta ei de dimineata pana seara pentru TARA si printipii. 😆 😆
    Sa lacrimam impresionati pana la lesin. wow! Te umfla rasul de IPOCRIZIA maxima.
    Caragiale nu a murit! Nici macar la…. Servicii! Ce tema ar fi avut azi: „neicusorule, Coane, sa le dam niste medalii pentru printipii si devotament, ca e meritoriu, e patriotic pentru alde Conul Ghita si Coldea”.
    Curat -Murdar! Conu’ Leonida fata cu Reactiunea 😆 😆

  • Cred ca ar fi util sa ne interesam de biografia generalului, liceu la seral, repetent in primul an, abandon, salvat de rudele din sistem. Apoi promovat de Falca, finul lui Basescu…

  • E greu sa-ti refaci imaginea ca civil, plus ca esti tinut de Lege sa nu divulgi informatii pe care le-ai dobandit prin natura functiei. Il vedeti pe Coldea mergand pe la RTV sa-si spuna pasul…? Sa fim seriosi.. Nu i-ar servi la absolut nimic. Ciudat este ca Iohannis nu i-a propus vreo functie de ambasador pe undeva… Ce o sa faca Coldea in viata civila? O sa se apuce de pescuit in vreun lac din Bucuresti? Daca va fi, totusi, sa vorbeasca cred ca primul escroc de talie mondiala caruia ii va sari la gat va fi, fara indoiala, sluga de Traian Basescu.

  • Trecerea in rezerva insemna ca nu mai este militar activ dar nu inseamna in mod automat ca ñu mai este angajat al SRI. Sau a auzit cineva ca i sa desfacut contractual de munca? Eu nu. Ipoteza mea este ca acum s-a transformat intr-un agent special, un fel de James Bond roman folosit pentru activitati punctuale de mare importanta.
    Eu nu imi pot imagina situatia in care el este dat afara si sotia ramane in interiorul serviciului ca general cu acces la secrete.

  • Maestre, Magna cum Laude pentru ca nici de data asta nu va deziceti de principiul dupa care va conduceti in tratamentul aplicat de dvs. celor cazuti. E frumos ca de data asta ii luati apararea.
    Eu va amntesc totusi ca asa ar trebui sa procedati in toate luarile de pozitie, adica sa nu mai manipulati decat atunci cand interesele tarii o impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *