Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de joi

În numele lui Victor Ponta, PSD-ista Gabriela Firea umblă la prohabul lui Klaus Iohannis!

Îi spuneam unui mai tînăr confrate că pentru mine, care practic interviul tv de zece ani, dialogul cu un politician sau, mă rog, cu un om public, e momentul în care-mi dau seama dacă e sau nu ceva de capului lui.

Așa am descoperit-o pe Elena Udrea, în 2005, care a dat primul ei interviu tv mai acătării într-o emisiune moderată de mine, și – țineți-vă bine! – așa l-am descoperit pe Valeriu Zgonea, care mi s-a părut mult mai profund decît pare în intervențiile sale din ultimul timp. Despre Traian Băsescu, inutil să mai spun că e cel mai bun interlocutor de interviu, dacă-i pui întrebări incomode.
Dacă îi pui întrebări de treabă, Traian Băsescu e mai slab decît Mircea Geoană, unul dintre politicienii cu faima de asasin de rating.

Sub acest semn, interviul cu Klaus Iohannis de la Realitatea Tv, la emisiunea lui Rareș Bogdan, a fost pentru mine momentul de răscruce pentru înțeles, luînd în serios campaniile tendențioase împotriva candidatului ACL, Klaus Iohannis mi s-a dezvăluit ca un politician care merită să fie președintele României. Mi-am dat seama că imaginea de ins cu cap de lemn, de ins gol pe dinăuntru ca o tobă, își avea motivul în intrebările de treabă puse la alte interviuri, întrebări la care Klaus Iohannis, mai puțin familiarizat cu presa de la București, răspunde cu clișee politicianiste.

Una dintre întrebări a vizat realitatea că n-are copii.
Klaus Iohannis mi-a răspuns că de vină e o neputință a lui fiziologică.
Așa cum au observat telespectatorii, după răspuns s-a lăsat în platou o tăcere stînjenitoare, provocată și de părerea mea de rău c-am abordat o temă atît de personală, fără nici o legătură cu funcția de președinte. În definitiv, a avea sau nu copii e o  chestiune care ține de decizia cuplului și, nu de puțin ori, de alte taine, ascunse sub chiloți sau dincolo de prohab.

Se înțelege c-am rămas uluit văzînd că Gabriela Firea, femeie, presupusă deci mai delicată decît noi, bărbații, îl atacă pe Klaus Iohannis într-o chestiune care, repet, ține de viața intimă a cuiva.

Gabriela Firea s-a măritat cu un alt bărbat cînd răposatul soț nici măcar nu se răcise. Și s-a măritat cu huiet, să știe toată țara. Noi, oameni de bun simț, n-am atacat-o pentru asta.. ne-am zis zis că am fi porci dacă am grohăi pe seama unei chestiuni strict personale a distinsei. Ca și-n cazul lui Klaus Iohannis, am considerat că n-avem dreptul să ne vîrăm nasul sub plapuma unor oameni.

Acum în cel mai deplin țățism, rar întîlnit în campaniile anterioare, purtătoarea de cuvînt a PSD, îl atacă pe Klșaus Iohannis pentru o chestiune intimă, fără nici o legătură cu politica.

Noi, bărbații, am ezitat să ne vîrîm nasul în chiloții Gabrielei Firea.
Iată însă că ea, femeie, nu șovăie să-l descheie la prohab pe Klaus Iohannis în public.

Pînă acum, șeful Gabrielei Firea, numitul Victor Ponta, nu și-a cerut scuze de la Klaus Iohannis pentru porcăria la care s-a dedat PSD-ista, în numele lui Victor Ponta, al cărei purtător de cuvînt e.
Vrea Victor Ponta ca în campania electorală să se umble la fiziologie.
Dacă mă gîndesc la ce se știe despre el, nu cred c-ar fi bine ca bătălai electorală s-o ia pe drumul atacurilor la fiziologie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

44 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi”

  • Eu iau de bun tot ce ziceti ,maestre.

  • ..Cita oripilare in massmedia psd cind Presedintele Basescu a avut premonitia ca Pandele -sotul v-a poposi un timp la mititica !!

  • ,,Gabriela Vranceanu Firea merita ce e mai rau
    E vorba de vaduva vesela a televiziunii romanesti: Gabriela Vranceanu Firea Pandele (si o sa se mai adauge pe masura ce ii mai mor din soti).
    Nimeni nu a acuzat-o de nimic cand pe atunci tanara domnisoara Gabriela a inceput o relatie cu mult mai batranul Rasvan Firea, om casatorit si cu un copil mic acasa.

    Nimeni nu a spus nimic cand si-a ingropat sotul fara fastul cuvenit unui om iubit, in taina si dimineata mult mai devreme decat era stabilit. Impidincandu-i astfel pe multi prieteni de ai raposatului dar si pe fiul acestuia din casatoria anterioara sa il conduca pe ultimul drum.
    Nimeni nu a zis nimic cand s-a victimizat la televizor ca ea e o biata vaduva, cerandu-i despagubiri de jumatate de milion de euro lui Cristian Boureanu pentru ca a insinuat ca ar avea un amant.
    Nimeni nu a zis nimic cand numai la 6 luni de la moartea sotului ei a sarit in pat cu Pandele (primarul de Voluntari si tot o data prieten cu raposatul ei sot Rasvan Firea). De aici deduc ca domnul Boureanu o avea ceva capacitati de prezicere.
    Nimeni nu a incercat sa ii aminteasca atunci cand a venit sa se afiseze la TV cu Pandele ca numai cu 2 luni in urma il dadea pe Boureanu in judecata pentru ca indraznise sa spuna ca ea ,,pioasa” vaduva neagra ar avea un amant.
    Nimeni nu a spus nimic cand aceasta vaduva vesela se casatorea la numai 9 luni de la moartea sotului cu acelasi Pandele, prietenul raposatului ei sot.
    Nimeni nu a spus nimic cand desi casatorita de ceva timp cu Pandele doamna Vranceanu Firea Pandele doreste sa faca o alta nunta. Cu fast, de aceasta data. Si isi pune pe ea simbolul puritatii, rochia alba de mireasa de parca ar fi vreo fatuca feciorelnica. Nici decum o vaduva ce patase memoria sotului ei.
    Nimeni nu a spus nimic ca l-a tarat in acest circ pe fiul ei si al lui Rasvan firea (pustiul fiind inca minor si orfan de tata – numai in locul lui sa nu fi).
    Nimeni nu a spus nimic cand la 40 de ani a ramas din nou gravida si a tinut sa isi faca publice toate detaliile intime ale sarcinii.
    Dar acum cand dupa toate cele doamna vaduva-mireasa Gabriela Vranceanu Firea Pandele vine si spune ca inca mai sufera dupa Rasvan Firea este prea mult.
    Femeia asta clar nu are nici moralitate, nici simt etic, nici morala crestina, nici educatie dar macar sa nu uite ca tacerea e de aur. Macar sa nu ne mai considere pe noi prosti si sa nu creada ca cineva ii poate crede circul ieftin pe care il face.
    Nu ii cerem sa se educe acum, nu ii cerem sa capete acum bun simt. Ii cerem aceste vaduve-mirese-mahalagioace-mincinoase-prefacute-siniste doamne sa taca si sa nu ne mai ingretoseze cu povestile ei ,,

  • D-le Vasile Ionescu limbajul pe care-il folsiti la adresa d-lui Cristoiu demonstreaza pe cine reprezentati.Este forte usor din spatele unui calculator sa jicnesti,barbatii adevarti nu lovesc prin spate cum faceti dv.Sunt sigur ca folosind un limbaj mai ortodox sau a unui om care are cei sapte anii deacasa v-ar veni mult mai bine.Multumesc

  • nu merita sa fi manierat. Trebuie sa li se raspunda pe aceeasi limba….fiziologica..

  • Cu asa specimene nu merita sa fi

  • Pai se stie ca e bisexual, ca toata gasca de baietei crescuta pe langa Nastase. Plus de de asta s-a mai si prostituat la Paris.

  • Dom` Cristoiu, atentie mare, Firea a actionat in disperare de cauza, ca paratrasnet pentru Daciana Ponta, care a facut urmatoarea declaratie, cu o zi inainte de cea a Firei:

    „În spatele președintelui trebuie să stea familia. Noi nu am vorbit foarte mult despre relația noastră, despre familia noastră. Am ținut-o în spatele camerelor. Din bun simț. Noi suntem o familie unită și care ne iubim și poate că acum este momentul să arătăm lucrul acesta ca să ne cunoască oamenii. Președintele trebuie să fie un om care are copii și știe până la urmă ce e bine pentru copiii lui. Iar ca tată, cred că ia deciziile și în funcție de acest aspect, sau mai bine zis, în primul rând în funcție de acest aspect”.

  • Nu e de mirare nimic in cazul asta. Asa stiu sa faca psd-istii campanie. Marea drama ca au un public destul de numeros la care asemenea chestiuni prind.

  • Atunci , urmarind acea emisiune , m-am hotarat si eu definitiv sa-l votez pe Iohaannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *