Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de joi

Victor Ponta – candidatul rîtanilor din PSD

Purtătoarea de cuvînt a campaniei electorale a lui Victor Ponta, numita Gabriela Firea, un personaj gen Pusul mîinilor în șold, l-a atacat pe Klaus Iohannis, seară de seară, aproape pentru că n-are copii.

Cele două televiziuni de campanie a lui Victor Ponta – Căcănia Tv, televiziune făcută cadou, sub numele de România Tv, de SRI condus de PSD-istul George Maior, și Antena 3, proprietate a pușcăriașului Dan Voiculescu – au răscolit viața privată a candidatului ACL.

Miercuri seara, Căcănia Tv s-a legat de părinții lui Klaus Iohannis, pensionari aflați în Germania.
Campania murdară a  lui Victor Ponta, dovedind că e nu numai candidatul Penalilor din PSD, dar și candidatul Rîtanilor din PSD, a luat proporții halucinante în ultimele zile, expresie a  tuturor sondajelor secrete care spun că Victor Ponta va pierde alegerile.

Nu știu dacă ați băgat de seamă.
Nici Klaus Iohannis, nici purtătorul de cuvînt al campaniei sale, nici un alt lider al ACL nu s-a atins de viața personală a lui Victor Ponta.

Candidatul Klaus Iohannis e sprijinit de unele site-uri și unele televiziuni.
Nici una dintre aceste instituții de presă nu l-a atacat pe Victor Ponta în viața sa personală.

Și dacă ne gîndim doar la dezvăluirile senatorului Valer Marian, Victor Ponta ar fi putut oferi adversarilor din presă și din politică materia unor dezvăluiri cutremurătoare despre viața sa personală, despre familia sa, despre socrul care și-a pierdut un testicul pe altarul vînătorilor regale ale șefimii PSD-iste.

Credeți c-a fost bine că lui Victor Ponta nu i s-a răspuns cu armele sale pline de rahat?
Dacă da, din ce punct de vedere:
Moral, electoral?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

36 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi”

  • atacaţ,,,atacaţi

  • din cate imi aduc aminte,in campania din 2009,basescu a primit o inregistrare deochiata cu M G si nu a folosito.pe mine ca alegator nu ma intereseaza daca un candidat a fost la prostituate,daca e homosexual,daca nu are copii etc,m-ar deranja in schimb,daca ar fi PEDOFIL! se stie cineva (dintre candidati) cu musca pe caciula???

  • A fi journalist este ,dincolo de o clara si profunda intelegere a evenimentului in cauza ,a sti sa pui accentele … V-ati bucurat ca , in chestiunea retrocedarilor aratate la Realitatea tv. ,au fost pusi in pagina , asa cum bunul simt journalistic o cerea , persoanele al caror curaj incontestabil a condus la stoparea acestui jaf ? Stiti la cine refer ? La exceptionalii profesionisti din conducerea Romsilva ,avocet,etc. Iata o noua dovada ca , un excellent profesionist este totdeuna si un character integru ! Cine a facut ca acesti oameni sa fie cunoscuti de o tara intreaga ? ION CRISTOIU ,a pus accentul in emisiune , la Realitateatv. insistind , adica , pentru ca acesti oameni sa fie neaparat aratati lumii , fiindca ei sunt eroii ! Dovada de capacitate si bunacredinta jurnalistica . Ce aveti de spus ,cei care incriminati cu voluptate si veselie specifica unui diagnostic pe care nu-l voi pune aici , din respect pentru posesorul blogului . Caruia ii multumesc .Si .

  • „” Spovedania lui Ponta in fata pastorului M.Gadea ….la Antena 3 ,a facut ca acest Docttore Plagiattore sa devina Presedintele Romaniei…………Gadea ,Badea si Ursul ,sunt vinovati principali . Pentru proasta guvernare in anii ce vin…cei trei trebuiesc ” sacrificati in Piata UNIVERSITATI. Gadea la jumatate intre cei doi talhari . ––

  • A fost o greseala, pt. ca la POnta nu era de mintit scotand la iveala biografia lui murdara. Pe cand astia sunt obligati si sa inventeze mizerii. Dar marii jurnalisti de dreapta sunt ocupati cu cinstirea sfintei Macovei.

  • „justitia” lui ponta…….!!! O:) O:) ____ MAXIM……. in 16/09/2014 se inregistreaza la judecatorul de camera preliminara al Curtii de Apel Timisoara contestatia impotriva deciziei prim-proc. dar nici in 30/10/2014 nu am primit nici un raspuns( termen legal 30 de zile)……!!!! __ prim-procurorul Parchetului Curtii de Apel Timis, Ion Brasoveanu, considera „legala si temeinica” solutia procurorului Ghimis A. !!!! –– amindoi fac AFIRMATII MINCINOASE in solutiile date in dosar, contrazicind datele din actele oficiale si legea !!!!! –– in timp ce DNA-ul are o activitate de remarcat, procurorul Ghimis Adrian de la Parchetul Curtii de Apel Timis tergiverseaza in mod ilegal dosarul 591/P/2013 cu tot probatoriul depus de mine la dosar !!! favorizeaza infractorii, accepta declaratii false ale notarului Morariu, care contrazic actele eliberate de autoritatile statului !!!!! _____ cum este permis sa existe asemenea procurori…….!!! in dosar se demonstreaza clar falsificarea actelor unei societati comerciale !!! _____ si surpriza: DNA Timis spune ca nu este de competenta lor…!!!! in caz fiind implicat si Registrul Comertului Arad !!!!!

  • Maestre, raspunsul este atat de simplu… in primul rand moral, apoi electoral! Klaus Iohannis a dovedit din prima clipa ca duce o campanie demna, civilizata, de bun simt, DEMNA de un viitor Presedinte al unei tari membra UE, pe final de 2014! In fond, avea bunicul o vorba inteligenta ”NU te amesteca cu roscovele, altfel risti sa te manance porcii!”… Drept e ca prostului trebuie sa-i raspunzi in aceeasi limba, sa priceapa si el… da’ eu consider ca Iohannis a ales inteligent, preferand sa-si pastreze ”coloana vertebrala”, evidentiind personalitatea-i puternica, caracteru-i integru, eleganta-i si moralitatea-i prin replici de bun simt, civilizate, demne de un viitor Presedinte de tara democrata, nicidecum de lider de gasca-n Ferentari! Iar din fericire, aceasta alegere NU este una de moment, ci este parte din el, din cei 7 ani de acasa, din modul in care a ales sa-si traiasca viata! Madama Firea a fost capabila sa aduca 2 plozi ( ador copiii, da’ pe ai Madamei NU-i putem boteza astfel! ) pe lume, da’ sa-i educe… am mari dubii ca va putea! E tare trist sa NU vezi barna din ochiu-ti, da’ sa vezi paiul din ochiul lui Iohannis! Iohannis a comis pacatul capital de a nu avea un copil, da’ Madama Firea, al carei fiu rezultat din casnicia cu Rasvan Firea, a obtinut la examenul de BAC, mirobolanta nota de 1.2 la Limba si Literatura Romana, in conditiile-n care MA-SA este JURNALIST si SENATOR, nu poarta vreo vina?! Saraca nevazatoare… sa o ajutam sa-si indeparteze ochelarii de cal! In locul ei, ma faceam mai mica decat un puricel… si-mi dadeam demisia in secunda doi! Da’ Madama provenita de pe Centura Motanului Turnator, cum ar putea sa stie cu ce se papa… DEMNITATEA, DECENTA, BUNUL SIMT, MORALITATEA? Tara, tara, vrem ROMANI AUTENTICI! 😉

  • Da, a fost bine, chiar daca electoral ar putea pierde puncte, ceea ce nu este chiar sigur. Este foarte probabil si sa castige din aceasta atitudine. Eu cred ca cele mai multe rele din societatea romaneasca se datoreaza crizei morale in care ne zbatem si in care pare ca ne afundam. Daca vom reusi sa incepem incet, incet, sa ne revenim, sa ne redescoperim umanitatea, multe lucruri se vor schimba de la sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *