Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la 17.30

Iată Textul despre Raed Arafat pentru care Famiglia Ponta m-a amendat cu 15 milioane lei vechi

Aflu de la Hotnews că un organism aflat în subordinea lui Victor Ponta și al Famigliei sale – CNCD – m-a amendat cu 15 milioane lei vechi pentru un text despre demnitarul Raed Arafat, un ins a cărei trecere la Ministerul de Interne a fost salutată de toți medicii din România, victime ale acestui oportunist de Valea Iordanului, care și-ar dori să pună mîna pe Telecomunicațiile speciale ale României. Drept răspuns la această nouă mizerie ticluită de iresponsabilul vesel, Primul Plagiator al țării și, firește, Primul Ginerică al aceleiași țări, republic aici textul despre Raed Arafat, tipărit în Evenimentul zilei.

Raed Arafat-poșeta cu care Victor Ponta îi dă-n cap lui Traian Băsescu
Sloganul Regimului USL – Nici o clipă fără o vorbă de la Victor Ponta!- și-a spus cuvîntul și-n această dimineață. În prefața Ședinței de la PSD, iresponsabilul vesel a simțit o nouă mîncărime a limbii, mult asemănătoare celei simțite de alții în fund, drept pentru care se tratează de hemoroizi.
Televiziunile de știri, prezente la fața locului, i-au dat imediat alifia: Transmisia în direct. Cu acest prilej, Victor Ponta a declarat: ”Noi l-am susţinut pe dl Arafat şi credem că este cel mai potrivit în acest moment, preşedintele îl susţine pe dl Opriş – cred că oamenii vor decide foarte clar în cine au mai mare încredere, în dl Arafat sau în dl Opriş, şi fiecare rămâne cu cel în care are încredere.” Așadar, Raed Arafat, alintat e unii cititori cu apelativul Calafat, și-a găsit, în fine, utilizarea:
De poșetă cu care Victor Ponta îi dă în cap lui Traian Băsescu.
N-are importanță că între Arafat și STS e distanța care separă un arab de un român. Bun, rău, Marcel Opriș e specialist în telecomunicații. Cum ne va explica, în româna lui de vînzător de valută, Raed Arafat activitatea STS? Membrii Sectei Idolul nostru e Raed Arafat! vor spune că arabului îi va interzice Alah să fie oportunist de cea mai joasă speță. Ei nu știu că Raed Arafat are alt Dumnezeu decît Alah. Unul dinainte de 1989!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de la 17.30”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *