Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 11

Îi pregătește Victor Ponta lui Crin Antonescu, pentru luni, lovitura  mortală numită acceptarea lui Johannis?!

Sîmbătă seara, cei care au putut renunța la o bere pentru a se uita la Realitatea tv vor fi rămas surprinși de  teza mea privind lovitura mortală pe care ar putea s-o dea luni Victor Ponta lui Crin Antonescu:

Invocînd bla,bla-ul cu interesul național, cu măreția edificiului USL, cu electoratul care ne-a mandatat să…, să anunțe că acceptă propunerea privindu-l pe Klaus Johannis.

Dacă ar deține o minimă inteligență politică, așa ar trebui să procedeze Victor Ponta.

Și, între noi fie vorba, dacă PSD n-a decis mai demult scoaterea PNL de la guvernare – Johannis fiind un biet pretext -, nu văd ce mare chestie ar fi pentru Victor Ponta să-l accepte pe Klaus Johannis în varianta avansată de Liberali.

Greu de imaginat o lovitură mai strașnică pentru Crin Antonescu.

Din cîte se vede, liderul PNL continuă să joace, în materie de relații cu PSD, doar pe condiția Klaus Johannis.

Condiție care e, pînă la urmă, un fleac pentru PSD.

Mișcarea lui Vctor Ponta l-ar lăsa pe Crin Antonescu fără aer.

Liderul PNL ar fi obligat să rămînă în USL și-n guvern.

Dar în ce condiții?

– Deja compromis în ochii celor care-l vedeau deja în Opoziție și se pregăteau să-i ierte rătăcirile PSD-iste de pînă acum.
– Deja mirosit de electoratul PSD ca trădător.
– Deja supus Operațiunii parșive, tipice PSD, de subțiere a forței PNL în cadrul Guvernării.

Victor Ponta a dispărut din spațiul public în week-end.

De cîte ori a făcut-o, s-a întors cu o lovitură de teatru.

Să fie această lovitură Acceptarea lui Johannis?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 11”

  • Nu trebuie sa dau like daca imi iubesc mama

  • asa va fi/ johanis va pleca singur

  • Boicotam „Intact Media Group”, pentru decizia de a deconecta „camerele web” pentru:
    – Fantina din Piata Universitatii
    – Teatrul National
    – Piata Romana

    Este ESENTIAL ca romanii din tara si din strainatate sa poata vedea ce se intimpla in Piata Universitatii atunci cind au loc proteste.

    https://www.facebook.com/events/1452029975014364/?ref_dashboard_filter=upcoming

  • Boicotam „Intact Media Group”, pentru decizia de a deconecta „camerele web” pentru:
    – Fantina din Piata Universitatii
    – Teatrul National
    – Piata Romana

    Este ESENTIAL ca romanii din tara si din strainatate sa poata vedea ce se intimpla in Piata Universitatii atunci cind au loc proteste.

    https://www.facebook.com/events/1452029975014364/?ref_dashboard_filter=upcoming

  • eu asa cred ca se va intampla.

  • eu asa cred ca se va intampla.

  • eu asa cred ca se va intampla.

  • As vrea sa vad o asemenea evolutie!

  • As vrea sa vad o asemenea evolutie!

  • D-le,nu mai surprindeţi. Sunteţi atît de previzibil….!Deja voi şti diseară cum o să o ameţiţi de de vinerea viitoare,încolo.Sunt mai imprevizibili cei de la meteo!

  • Ha ha..cica ies amandoi la ora 20.00 cu declaratii in paralel! Ce tare ar fi ca Antonescu sa cedeze nervos si sa „divorteze”, iar Ponta sa spuna ca e de acord cu Iohannis! Mmmm…ar fi o lovitura!

  • nu cred ca-i pregateste lovitura asta „mortala”. lovitura asta mortala este doar in capul „jucatorilor de glezne” in politica. cine intelege ca politica mare se face cu agenda publica a cetateanului nu-i poate trece prin cap sa joace la glezne. johannis este un pretext si nu arata seriozitate din partea pnl. acum sau mai tarziu se va intampla acelasi lucru. tine de agenda lui antonescu, care nu este nici pe departe agenda celor care au votat usl.

  • Iar incercati marea cu degetul propunad un scenariu de Gica contra, poate iese…..Domnule Cristoiu….N-aveti nimic de pierdut ,era doar o „teza”,nu-i asa ?….

  • doi tigani care nu stie care este rege si inparat..jigodiile

  • si Da si Nu; din punctul meu de vedere, situatia la care s-a ajuns coabitarea in usl va fi greu, daca nu imposibil de digerat desi toti ticalosii usl stiu ca daca se rupe efectele pe termen scurt ar putea sa fie dezastruase pentru electoratul lor; nimeni, chiar nimeni nu realizeaza ca cei doi antonescu si ponta au cariera politica radical compromisa si e o chestiune doar de timp sa fie aruncati ca pe o masea stricata ? dar nimeni, chiar nimeni nu se gandeste la situatia devastatoare in care se gaseste Romania ?

  • Pornind de la premisa ca Antonescu nu a fost convins sa bata palma cu structurile, precum si de la realiatea ca zisa lupta impotriva coruptiei este coordonata de aceste structuri, nu cred ca acestea sa lucreze pentru penalii expirati din PSD. Citind o declaratie recenta a lui Dancu, care spunea ca in situatie de criza o candidatura a lui Maior, din partea PSD-ului, ar fi cea mai buna solutie si in acord cu interesul national (ah, iar interesul national!), pot sa-mi imaginez un scenariu, tinand cont si de faptul ca Ponta, Sarbu si Ghita sunt strans legati de structuri. PSD-ul rupe USL-ul si va da in Antonescu cu toata forta. Si in toamna, cand situatia va fi albastra pentru ei, vor accepta candidatura lui Maior, care va fi sustinut de un spectru politic foarte larg, inclusiv si mai ales de Basescu care va fi crescut in lupta la baioneta din opozitie. Si iata cum, in realitate, se consolideaza acest centru de putere si se legitimeaza politic, fiindca acum actioneaza politic depasind cu mult prevederile legale si regulile democratice. Varianta Isarescu intra in aceiasi matrice, de consolidare la varf a acestui veritabil centru de putere neconstitutional si nedemocratic, dar pe care multi il prefera, oarecum justificat, actualilor politicieni

  • USL- nu se rupe!!!

  • Cred ca nu are încotro. Si va găsi o varianta cu care sa nu se facă de râs. Gen… Acciza amânată.

  • Ieri Ponta si-a tras 55000 de like-uri pe facebook. FSN-UL vrea totul.

  • nu-i atat de destept Ponta ! mare repede „ii pregateste” Crin o surpriza acestui mitocan….Zarurile au fost deja aruncate( vezi iesirile din tara a lui Crin, intalnirile la Ambasada SUA, Basescu, etc ) …acum ( marti ) se vor culege roadele

  • Corect D-le Daniel Ene !

  • s-a gandit si crin la chestia asta, maestre…ati vazut interviul lui la protv?? a trecut linia rosie cu mult. ponta si psd nu pot inghiti cata umilinta le-a dat crin astazi. s-ar face de ras.

  • este un scenariu.le dati idei maestre.

  • Am mai spus-o si o mai spun, convingerea mea este ca adevarata batalie este pe AMNISTIE si adevarata lovitura ar fi incercarea sa o treaca cu noua majoritate USD+UDMR care s-ar suprapune cu scoterea PNL de la guvernare si ar continua cu confruntarea cu o Motiune de Cenzura, un nou Guvern si lansarea lui Ponta candidat la Cotroceni si se mai pot specula multe…

  • Domnule Cristoiu, o mare rugaminte,da maestre un link cu ce-ai produs dumneata simbata seara la realitatea tv, nu e vorba ca betivii nu prindem postul, pur si simplu nu-l avem in memorie !

  • N-am sa-l votez pe Antonescu, indiferent de care partid sau coalitie ar face parte. Atitudine lui in vara lui 2012, pentru un democrat de dreapta este de neiertat. L-am sustinut pe Base, insa n-am sa-l votez nici daca ar candida cu acesta de mana.

    • Nu esti singurul dezamagit de comportamentul domnului Crin Antonescu in perioada suspendarii… Din 90 pana de curand am fost votant PNL, dar acum nu-mi mai trebuie. Va trebui ca PNL sa munceasca mult sa ma readuca la cabina de vot si sa-i aplic stampila…

    • Am sa-l votez pe Antonescu ( desi sunt o „basista ” fidela ) doar pentru ca NU vreau comunistii ( PSD-ul ) in fruntea statului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *