Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 11

Presa pro-PSD și presa pro-Băsescu și-au dat mîna pentru a-l ajuta pe Călin Popescu Tăriceanu să rupă PNL

Bogdan Teodorescu, consilier plătit din banii noștri ca să—i spună lui Vcitor Ponta cum să strige Jos Băsescu!  A dezvăluit la Sinteza zilei, zisă și eu pup poala popii. Popa pupă poala mea, strategia propagandei PSD în chestiunea Călin Popescu Tăriceanu:

”Mişcarea lui Tăriceanu e periculoasă pentru Crin Antonescu, pentru că există riscul ca Antonescu să plece spre electoratul lui Băsescu, acesta să-l accepte sau nu, dar el vrea să nu piardă electoratul PNL, ci vrea să facă o mixtură de electorat, este un joc foarte spre muchie, nu ştiu dacă o să iasă sau nu. Dacă nu făcea Tăriceanu acest gest, era foarte posibil ca electoratul liberal într-o proporţie mare să meargă spre Crin Antonescu, dar aşa Tăriceanu l-a încurcat pe Antonescu. Aşa se explică asaltul împotriva lui Tăriceanu care are loc de ieri”.
Dacă nu-i fac alții partid (știm noi cine, vom spune la vremea cuvenită), Tăriceanu nu va reuși să încropească nici măcar titlul formațiunii. Cu toate acestea mașinăria de propagandă a PSD va insista pe pericolul construit de  Tăriceanu, pe sciziunea din PNL. Dacă se îndoiește cineva de asta, să urmărească Ghiță Tv și Felix Tv. Ai crede că PNL s-a făcut bucăți și că Tăriceanu e deja președinte. Aceeași imagine o cultivă și presa pro-Băsescu. De ce? Lucrează Bogdan Teodorescu și pentru Traian Băsescu? Nu. Traian Băsescu are mai mare interes decît Victor Ponta să se rupă PNL.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 11”

  • Pina la urma ce face presa pro -basista si care este aceasta?Dvs ati plecat de la B1la Realitatea si ati inceput sa-l spalati de pacate pe Antonescu.Este jenant ce faceti,lasati sa se inteleaga ca Basescu urmareste spargerea PNL.V-ati alaturat celor care de dimineata pina seara ‘Basescu e de vina”Un formator de opinie ca dvs(nu sinteti ca Gidea,Ciutacu,etc) n-are voie sa dezinformeze si sa tamiieze pe nimeni ,mai ales ca n-o faceti din interes obscur.

  • prezent in studioul adevarul, acest personaj ne spune ca ponta e „un premier de talie”.
    zic sa-l lasam in pace. a plecat de tot cu sorcova…

  • Ce sa rupa, ca Dragnea l-a aruncat la cosul de gunoi in 2 zile. Era clar ca asta se va intampla. Cat de idiot poate fi Tariceanu? Poate a vrut sa iasa din politica … pe usa din spate 😀

  • Tariceanu nu mai are credibilitate! E perdant din start!

  • Oamenii astia cred in puterea absoluta a minciunii si a manipularii. Este cel mai pericilos lucru care se intampla, este adevarat ca nu pentru prima data, dar se intampla iar la cote foarte ridicate. Este un atac direct la sanatatea mintala a oamenilor care provaoca sminteala. Acesta sminteala este greu (spre deloc) vindecabila, de aceea pericolul este urias pentru societate. Acest atac mediatic submineaza grav relatiile normale din societate. Trebuie sa ne mobilizam si sa ne aparam, fiecare dupa puterea lui, permanent. Trebuie sa discutam intre noi ca sa putem distinge mai usor adevarul de minciuna. Sunt oameni mai slabi de inger care nu au capacitatea necesara de intelegere, dar care, de buna credinta fiind, pot fi ajutati sa inteleaga. Insa efortul trebuie sa fie continuu si sustinut. Asta e o batalie importanta pe care suntem datori sa o ducem daca nu vrem sa ne prabusim moral. Repet, fiecare dupa puterile lui, in familie, la locul de munca, cu prietenii, etc. Liderilor de opinie onesti le revine misiunea cea mai importanta si mai dificila de a explica cat mai corect posibil realitatea.

  • Hipopotamul asta de Teodorescu mai mult decat bambiliciul asta stupid cu „Basescu Vinovat pentru Orice”, mai are ceva in uluitoarea lui experienta ? Cand faci o asa stupizenie strategia principala de guvernare, este egal de stupid (sau mai…) si beneficiarul (adica Gibonul Guvernant). Dar ce vina avem noi, sa platit atata prostie !!!

  • Lui Basescu ii e frica de faptul ca odata cu intrarea PNL in Opozitie madam Udrea nu va mai avea un partid care sa atinga pragul electoral si ramane fara coledzii din Casa Poporului.

  • ,,dezertorii” sunt de fapt membrii celorlalte partide(atat din USD cat si PDL,PMP!),care se vor inscrie pe liste ,pana se vor obtine cele 25000 de semnaturi….dupa infiintarea partidului,se vor reintaorce la matca!

  • FSN trebuie sä scape de ultimul partid istoric.Rämine apoi la guvernare prin FSN stinga sau FSN dreapta!

  • foarte „inteligent” rationamentul „marelui” consilier. vine complet in antiteza cu consecintele „dezertarilor” de ieri.

  • ochelaristul ala retardat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *