Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cum și-a dat seama Tăriceanu, făcîndu-și-l amant politc pe Victor Ponta, că el e de fapt de orientare sexual-politică PSD-ist și nu Liberal

Marți, ora 9,30.

La Apel matinal e convocat să răspundă proaspătul însurățel cu șefia Senatului, apendicele lui Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu.
Redactorul RRA, Eugen Rusu, nu ocolește întrebările incomode, dovedind că la posturile publice nu lucrează doar fătuce și guguștiuci. Interlocutorul ocolește cu brio răspunsurile. După binecunoscutul patent PSD-ist.

La întrebarea despre ce va face în funcția de președinte al Senatului, mă așteptam, naiv cum sunt, să-l aud pe Călin Popescu Tăriceanu schițînd cîteva obiective vizînd perfecționarea acestei instituții cu mari probleme, fie și la capitolul imagine.

Noul președinte al Senatului a răspuns însă astfel:
”Eu, ieri, în scurta, /în sfârşit,/ cuvântare pe care am ţinut-o după momentul alegerii am încercat să subliniez câteva direcţii pe care le văd esenţiale pentru viitorul României. Pe de-o parte, schimbarea comportamentului clasei politice şi schimbarea atmosferei care domneşte în politica românească, o atmosferă bazată pe ură, pe dispute permanente, pe certuri, pe divizări. Nu cred că trebuie toate partidele să danseze în acelaşi timp, dar cred că trebuie să facem o necesară distincţie între ceea ce /…/ adversar politic, pe care îl combaţi cu argumente, cu idei, cu proiecte şi ura care, aşa cum spuneam, s-a instalat de o bună bucată de vreme şi care practic paralizează orice decizie majoră care ar trebui luată”

Dincolo de faptul că între șefia Senatului și viitorul țării e doar legătura dintre chestia aia și prefectură, nu-i așa că recunoașteți în acest răspuns clișeele folosite de Victor Ponta cînd se referă la Traian Băsescu, clișee asumate de Călin Popescu Tăriceanu pe nemestecate?

Mai mult.
Nu-i așa că recunoașteți în această pledoarie pentru pace, pentru armonie, pentru liniște, faimoasele lozinci ale lui Ion Iliescu din primii ani postdecembriști, îndreptate împotriva criticilor din presa independentă și a protestelor din stradă?

Mare e grădina lui Dumnezeu!

Cînd Ion Iliescu tuna și fulgera împotriva celor care seamănă ură, discordie în societatea românească, pledînd pentru Liniște, liniștea dincolo de care Penalii din partidul său jefuiau țara, Călin Popescu Tăriceanu era membru al PNL, partid de Opoziție, dintre cele demascate de Ion Iliescu.

Iată-l pe Călin Popescu Tăriceanu manifestîndu-se, după demisia din PNL, ca PSD-ist din tată-n fiu.

Nu mă miră. Sunt bărbați care se descoperă într-o noapte de contact sexual întîmplător cu un alt bărbat, după ce-au făcut copii cu neveste legitime, că sunt homosexuali. Eu, de fapt, așa eram din născare, dar n-am știut pînă acum, le zic ei, postcoitum, neașteptaților parteneri, a trebuit să te întîlnesc, pentru a-mi da seama că mie sexul cu sexul opus îmi stîrnea scîrbă.

Ceva asemănător s-a petrecut și cu Călin Popescu Tăriceanu, după contactul politic cu Victor Ponta la palatul Victoria. Ca într-o fulgerare a personalității, întîlnindu-l pe PSD-istul Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și-a dat seama că el e PSD-ist. Că ipostaza de PNL-ist îi stîrnea scîrbă fără să-și dea seama. Că s-a născut PSD-ist, că s-a simțit PSD-ist în toți acești 24 de ani postdecembriști, dar că nu întîlnise partenerul politic în stare să-i stîrnească PSD-ismul din adîncuri. Acum, că și-a dat seama de orientarea sa sexual-politică, e fericit.

Nu mai e obligat să se ascundă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Cum și-a dat seama Tăriceanu, făcîndu-și-l amant politc pe Victor Ponta, că el e de fapt de orientare sexual-politică PSD-ist și nu Liberal”

  • Cea mai eleganta modalitate de a scoate „din paine” guvernul Ponta 3, si de a-l trimite pe Victoras sa primeasca o noua desemnare de la Basecu, este promovarea in regim de Urgenta a modificarii Legii 35/2008, de catre PNL, PDL si PPDD!

    Prin aceasta modificare s-ar aduce Parlamentul la Normalitate, adica s-ar egala numarul de parlamentari, cu numarul de colegii in care s-a votat (circa 471), s-ar produce o „resetare” a vietii politice, s-ar da cea mai mare lovitura traseismului politic, iar partidele politice, care si-ar recapata procentele din 9-12-2012, ar incepe negocierile pentru realizarea unei majoritati parlamentare!

    Ce ziceti dlor PNL-isti, PDL-isti si PPDD-isti, este mai dulce somnul decat actiunea?
    Iata modificarea:
    TEXTUL
    modificarii necesare, pentru Legea Nr.35/2008 si care s-a aflat in toate Scrisorile transmise “conducatorilor”!
    Pentru aducerea Parlamentului la Normalitate, Legea Nr.35/2008 se modifica astfel:
    /// In Art.48, se introduce “Aliniatul 0 (zero)”, se abroga Aliniatele (10), (12), (13), (14), (15), (16), (17), si se introduc Aliniatele (18), (19), (20), (21) si (22), astfel:
    –“Aliniatul 0 (zero)”: Se stabileste numarul “D”, de Deputati, si numarul “S”, de Senatori;
    –(Aliniatul 18): Dupa atribuirea mandatelor conform Aliniatului (11), castigate cu peste 50% din voturile exprimate in colegii, se calculeaza atat totalul voturilor valabil exprimate, cat si voturile valabil exprimate obtinute de catre fiecare dintre competitorii politici;
    –(Aliniatul 19): Voturile valabil exprimate pentru fiecare competitor politic, care au depasit pragul de 5%, se vor raporta la totalul voturilor valabil exprimate, obtinandu-se procentul de mandate ce se cuvine fiecarui competitor politic, din numarul de mandate ramase dupa atribuirea acelora castigate in colegii cu peste 50%;
    –(Aliniatul 20): Competitorii politici vor prezenta la BEC Lista ordonata a candidatilor de la 1 (unu) la “N”, a celor ce au obtinut in colegii MAI PUTIN de 50%, Lista stabilita de conducerea partidului sau aliantei politice impreuna cu cei care au candidat, dintre care vor accede in Parlament un numar de candidati, corespunzator procentului obtinut de competitorul politic;
    –(Aliniatul 21): a). Listele stabilite de competitorii politici si prezentate la BEC, vor fi transmise la AEP, unde se vor pastra pe toata durata legislaturii, iar posturile ce vor deveni vacante, vor fi ocupate de cei aflati pe Liste, in ordinea stabilita in Lista, CU EXCEPTIA ACELORA, carora forurile de conducere a partidelor, sau aliantelor politice, le-a RETRAS SUSTINEREA POLITICA! b). Parlamentarii, alesi sub sigla unei formatiunii politice, isi vor pierde mandatul atat prin parasirea acelei formatiuni politice, cat si prin excluderea lor din acea formatiune politica;
    –(Aliniatul 22): Alegeri partiale se vor organiza DOAR atunci cand nu vor mai exista “rezerve” aflate pe Lista transmisa la AEP, destinate ocuparii locurilor ce devin vacante! ///
    Trebuie sa inteleaga oricine, ca modificarea de mai sus nu este conditionata de un anumit moment, ci poate fi facuta oricand, incepand de maine, peste o saptamana, peste trei sau sase luni, peste un an sau doi, etc. Cu cat mai repede, cu atat mai bine!
    Ing. pens. Dumitru Rizoaica, fost detinut politic in 1958-1963, si febr-aprilie 1986. Tel.0723.966.732.
    PS. In Scrisoarea Nr.26.209/27-12-2012, adresata presedintelui Basescu, ii spuneam acestuia:
    “Domnule Presedinte! …in cel mult o saptamana, de la inregistrarea acestei Scrisori, puteti iesi PUBLIC in fata Natiunii, pentru a anunta ca sustineti modificarea propusa, si ca invitati la consultari, pe aceasta tema, toate partidele parlamentare, pentru a le informa si a le solicita Acordul de a realiza aceasta modificare, cu ocazia Sesiunii Extraordinare pentru aprobarea Legii Bugetului (in ianuarie 2013)!”

  • „Tari” si „penetrante” aceste idei, maestre! Subscriu in totalitate

  • Tariceanu ,e un terchea, berchea a facut si va mai face rau atat cat-i permis sa faca.

  • Tăriceanu, un umil bastard. N-a muncit o zi in viata lui. Un om care a trait cu verisoara lui nu poate avea rusine.

  • Cat de psd-ist sau pnl-ist e Mototoliceanu s-a vazut in modul in care a guvernat cat a fost prim-ministru. Pomeni electorale peste pomeni electorale si 5 km de autostrada finalizati!

  • daca tot a reinfiintat pnl-ul dan amedeo lazarescu avea nevoie de membri.la apelul bocancilor l-a facut si pe CP Tariceanu.

  • Obsesiile sexuale va macina rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *