Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de la ora 12

Pavel Abraham – fostul șef al Poliției române a devenit avocatul unuia dintre cele mai periculoase clanuri de interlopi

Diverși politruci – Victor Ponta, socrul lui Victor Ponta, practic Șeful Famigliei Ponta, Crin Antonescu, trezit din sicriul de cadavru politic, Mircea Geoană, purtînd încă pe obraz pupatul lui Sorin Ovidiu Vântu, i-au cerut lui Traian Băsescu demisia, pentru că fratele, Mircea Băsescu, s-a dat în bărci cu interlopii. Aseară, la Realitatea Tv, mi-am ieșit din sărite auzindu-i cum trăncănesc. Nu de alta, dar despre nevestele și soacrele lor știu suficiente lucruri urîte ca să mă pot întreba:
Ei de ce nu demisionează?

Toți acești diverși au sărit peste un amănunt:
Avocatul clanului de interlopi e nimeni altul decît Pavel Abraham.

Pavel Abraham e general de Poliție.
Dar nu nu numai  atît.
Pavel Abraham, abonatul lui Dan Voiculescu la denigrarea Justiției, a fost chiar șef al Poliției din România.

Desigur, un avocat are dreptul să apere pe cine vor mușchii săi.
Numai că în cazul lui Pavel Abraham se ridică o problemă.

Cei pe care îi apără avocatul făcut la frecvență (ca toți foștii milițieni a urmat Dreptul la fără frecvență) sunt dușmanii Poliției.
Cîte din informațiile  și relațiile sale de fost șef al Poliției sunt folosite de avocatul clanului de interlopi Bercea Mondialu pentru a-și scoate clienții basma curată?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

35 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • ” Maistre „, altceva te framanta pe matale. Aseara, in emisiunea nimfomanei Sorina Matei, colegul dvs Turcesu spunea ca in 2011 intr-o emisiune pe care o moderati impreuna la B1, l-ati facut varza pe primul procuror din cazul Bercea. In emisiune a mai fost invitat si Cartianu, care, a doua zi l-a mai facut o data varza in editorialul pe care il facea la ziarul Adevarul. La scurt timp dupa aceste denigrari, facute prin intermediul dvs si al colegilor sus mentionati, cazul a fost preluat de la Olt la Dolj si procurorul a fost pensionat. Ce s-a intamplat dupa aceea cu dosarul stim cu totii. Bercea a fost judecat, dar despre Mircea Basescu nu s-a suflat o vorba, cu toate ca trebuia arestat de-atunci.
    Este de inteles iritarea dvs de aseara, fiindca fiind uns cu toate alifiile stiti mai bine decat oricine ca sunteti in rahat pana la gat.
    Asteptam explicatiile dvs, ale lui Turcescu si ale lui Cartianu si daca puteti, sa ne spuneti si suma cu care ati fost platiti sa-l denigrati pe acel procuror.

  • TRAIAN BASESCU STIA TOTUL

  • Traian Basescu, se poate salva din mocirla pe care o „cultiva” de 10 ani!
    Cum? Actionand, in fie si in ceasul al 25-lea, in interesul Romaniei si al romanilor!
    Pentru asta trebuie sa spuna „Adio” la tot ce-l leaga de mafiile politice, inclusiv Elenei Udrea, si sa raspunda, prin actiune, si fara echivoc Scrisorii Nr.6009/10-04-2014, prin care ii solicitam sa aleaga intre actuala „democratie pentru Mafii”, care permite politicienilor sa fie LACOMI, MINCINOSI, HOTI, TRADATORI, IRESPONSABILI, NESIMTITI, etc., si „democratia Anti-coruptie”, in care politicienii nu mai pot EXERSA aceste Vicii, conform http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.
    In Scrisoare, ii spuneam:

    // “Reinventarea” dvs. ca politician, este departe de ceea ce mi-asi fi dorit, dar daca aceasta “reinventare” este pretul ce trebuie platit pentru ca Romania sa poata iesi din prapastia in care este prabusita, atunci accept fara ezitare acest prêt! //

    Mai mult, ar putea sustine si, ” O SOLUTIE interimara, pentru o reasezare rationala si echitabila a sistemelor de pensii si venituri din bani publici, pana la intrarea in vigoare a unor NOI SISTEME de pensii si salarii! „, care este prezentata pe pagina mea de FB, in data de 20-06-2014!

    Si, in general, ar putea sustine tot ce este in interesul Romaniei, asa cum NU a facut pana acum, in cele doua mandate!

  • Traian Basescu este vinovat, atat pentru necazul fratelui sau, cat si pentru sutele de mii de cazuri ale altor semeni ai nostri, care nu s-au putut apara de tentatiile la care au fost supusi, pentru ca in ultimii 10 ani, Traian Basescu a fost interesat mai mult de Elena Udrea, decat de Romania!

    In Scrisoarea Nr.86/04-01-2005, adresata Presedintiei, si careia dl Basescu nu a avut timp sa-i raspunda, fiind ocupat cu dna Udrea, ii spuneam:

    // Juramantul implicariv (pe care i-l prezentam in Scrisoare) pune stavila actiunilor contrare cinstei, adevarului si dreptatii, si „topeste” nemarginita lacomie umana!
    Existenta J. i. ii protejeaza pe oameni in doua moduri:

    1. Ii inhiba pe cei ce ar dori sa solicite servicii in afara legii, solicitare care l-ar obiga sa-si incalce Juramantul, pe cel caruia i se solicita!
    2. Cel caruia i se solicita un asemenea “serviciu”, poate refuza ABSOLUT pe ORICINE, motivand, justificat, ca nu-si poate INCALCA Juramantul! //
    (A se vedea Noul Cadru Democratic pe http://dumitrurizoaica.blogspot.com/).

    Daca Juramantul implicativ ar fi fost in functiune, NU S-AR MAI FI PUS PROBLEMA INTERVENTIEI LUI Mircea Basescu, PENTRU „slvarea” MONDIALULUI!

  • Ce mai faci bree. Nu ai murit ? Tu parca țineai cu hotul ala de Sichin .Zi-i si tu pe post cum a furat el la Bolotești? A făcut primăria la Bolotesti si cu materiale de acolo a făcut restaurantul Leonardo . Baga un articol in Evenimentul Zilei .O sa pun eu poze. Știu ca tu il aperi . I-ai dat bani in campania electorala de a făcut piața la Găgești ..Daca zici ca functioneaza DNA-ul de ce nu verifica asta la Bolotesti .Toata lumea stie asta .Cum naiba tu nu stii ?Sau nu vrei sa stii?

  • aia cu cadavru politic era in dreptul lui Crin sau al lui Geoana?? sper ca nu in dreptul lui Crin, maestre 🙁 credeam ca va place, sper ca nu l-ati lovit asa… Crin e ”mai viu” decat oricare politician al nostru. cadavrele sunt ponta si basescu, cei cu multe pete

  • domule CRISTOIU cu mult respect trebuie sa va contrazic dar in afcerea asta nu cred ca trebuia sa fiti nici pro nici contra ,si eu am vazut lucrurile bune pe care Domnul presedinte a incercat si in parte a reusit sa le fac pentru populatia tari dar daca dansul nu il poate apara de un fapt evident pe fratele domniei sale e pacat ca dumneavoastra un om in care am avut incredere sa va stricati reputatia de om impartial si faptul ca sa bagat in troaca si la mancat porci asta ce vrea sa insemne daca se baga in farfurie de portelan si ar fii comis asa ceva nu lar fi mancat porci?

  • Intr-o tara normala un profesionist precum generalul Abraham ar fi judecător sau procuror . In Romania judecătorii , procurorii sunt cel mai adesea tineri fără experiența iar avocatii sunt adevarati profesioniști unși cu toate alifiile , si te mai miri de ce Romania pierde mai toate procesele la CEDO .

  • Domnule Prim Ministru Victor Ponta, declaratiile dvs sunt imediat scoase in spatiul public, si asta datorita functiei de coerctitie pe care mandatul dvs va incredintat-o. Orice declaratie poate fi o ofensa adusa, in speta, atac la justitie, si sa nu uitam ca nici doasrul pe numele dvs., nu este chiat imaculat. Noi, cei din umbra, sedem si ascultam, iar cand vine timpul tragem concluzii si luam decizii, in cazul ca cei care s-au vazut in asemenea functii statale abuzeaza de ele. Noi, acest popor, nu permitem nimanui sa incalce legile si drepturile care s-au castigat cu vieti pierdute. Trebuie sa deduce-ti ca functia politica este limitata in mainile dvs, si sa nu uitam ca doriti sa va ridicati pe cea mai inalta treapta a cotroceniului, iar ca sa ajungeti acolo trebuie sa ne dovediti ca meritati, si asta printr-un eventual cod de conduita moral exceptional, pt cartea de vizita care v-o ofera functia de Presedinte a Daciei strabune. Noi romanii, nu mai suntem niste gunoaie in cosul politicianului corupt. Noi, cei din Umbra, veghem la linistea acestui popor greu incercat. Sa nu uitam ca materia stiintelor politice evoca detaliat functia pe care astazi o aveti, iar maine daca n-o meritati o puteti pierde mai rau decat mentorul dvs. Adrian Nastase. Noi, nu dorim sa mai fim condusi de politruci care ne blameaza fara frica legii. Din munca acestui popor, dvs in functia pe care inca o detineti, mancati, va plimbati, vizitati, va imbracati, si va laudati cu cele primite de la stat datorita scaunului detinut ca timp limitat. Speram ca ne-a, facut bine intelesi, deoarece gafele din directia Victoria sunt o insulta la moralitatea cetateanului de rand din cetatea noastra.

  • La inceputul scandalului, s-a cerut un punct de vedere de la Administratia prezidentiala. Raspunsul a fost ca toate afirmatiile sunt niste minciuni sfruntate. Eu cred ca exista o scuza: probabil ca au raspuns din greseala la o felicitare primita de la Ambasada SUA in legatura cu independenta justitiei si consolidarea statului de drept!

  • Domnule Cristoiu sunteti un mare jurnalist,aseara numai dumneavoastra erati logic,judecati totul cerebral restul …nu Traian Basescu este de vina,pentru faptele fratelui sunt toti intr,o mare eroare de la stanga la dreapta,domnul Presedinte s,a delimitat de fratele dansului,pai ne cred de prosti noi nu vedem ca lovesc in institutiile statului de drept,prin cele 2 posturi tv.antena 3 si rtv

  • Un avocat trebuie sa apere cauza clientului…

  • Eu consider ca este vorba de o capcana bine pusa la punct de persoane cu vasta experienta in bransa, iar tinta este doar presedintele. Din filmarile vizionate la tv este vorba de niste bani si este vorba de o pila pentru eliberare, fara sa fie clara .legatura dintre cele doua aspecte. In schimb, ,cel ce filmeaza,, repeta cu obstinatie numele de Traian. Daca Mircea B a cazut in capcana inca de la incuscrirea cu mondialul, e dovada de majore carente de caracter. Dar sa ne feresca Dumnezeu sa interferam cu personaje ca mondialul ca suntem pierduti, va spun din proprie experienta din familia mea, un nepot a imprumutat o suma modica si a ajuns sa piarda masina, casa si in final si-a luat si viata. Veneau zilnic paste el cate 10 barbati si femei si-l bateau la el in casa si-l amenintau ca-i iau fata de 12 ani si o vand la proxeneti. Au trecut multi ani de atunci, este prima oara cand relatez si mi de strange inima

  • In 2011, procurorul Eugen Iacobescu a lansat, pe surse, informatia conform careia Bercea Mondial l-ar fi mituit cu 300.000 de euro pe M. Basescu. Iata ce s-a intamplat de atunci: Kovesi i-a luat dosarul lui Iacobescu, Iacobescu a fost pensionat, toti Mondialii au fost bagati la parnaie, iar pe M.Basescu nu l-a intrebat nimeni de sanatate, decat dupa ce A3 a difuzat filmuletul. Acestea mi se par niste motive serioase pentru care Basescu Garantul-Independentei-Justitiei-Basiste nu trebuie sa-si dea demisia.

  • Daca nici frac’su lu’ Basescu nu credea vrajelile cu justitia independenta si statul de drept, cum de are asta pretentia sa-l creada oricine altcineva pe care nu-l sponsorizeaza?

  • Pe când era prorector la Academia de Poliţie, Pavel Abraham şi-a aprobat propriul dosar de conducător de doctorat profitând de lipsa rectorului, care era plecat din ţară.

  • Toti au bube in cap. Bube cu mult mai mari, decat un frate corupt (sau nu).

  • Mafia UCIDE Romania !!!

  • Emisiune de aseara a fost plina de prosti si de prostii. Inclusiv Rares Bogdan a luat-o rau pe camp. Ori nu-l duce capul ori se pierde usor cu firea. Cautis este prost din nastere si e renumit pentru asta. Despre Geoana ce sa mai vorbim, este o caricatura iubita de americani. Referitor la Pavel Abraham, el este structural un militian ceva mai evoluat, spre securist. Si biografia lui ne confirma asta. Sa nu ne inchipuim ca Voiculescu lucreaza doar cu Antena 3. Are o retea de securisti care sta la baza fortei si influentei sale. Retea care se intrepatrunde cu retelele de influenta din diverse institutii. Abraham este personajul potrivit ca sa joace acest rol, fiind bine instruit informativ. Ceea ce vedem noi este doar jocul de la suprafata. Problema mare este daca vechile retele de putere politico-securiste vor putea infrange rezistenta noilor retele care duc lupta anticoruptie (asa schioapa cum e!). S-a declansat faza finala a acestei confruntari si se poate constata ca vechile retele castiga teren si jocul se echilibreaza astfel incat rezultatul este din ce in ce mai putin previzibil. Maior, si nu numai el, bate in retragere. Au ramas in lupta lupii mai tineri care vor fi sacrificati in caz de esec.

  • Pavel Abraham e chiar mai mult decat un general de politie; inainte de 1989, mai corect de prin 1972, Abraham a fost ofiter de securitate, chiar decorat pentru ‘merite deosebite’. Asa ca legaturile cu A3 s-ar putea sa fie mult mai adanci decat par la prima vedere.

  • PRIETENII STIU DE CE…
    Presimt o vara incendiara…
    Luati-va popcorn, bere rece si asezati-va comod in fotoliu! A inceput razboiul pe justitie. Ieri i-a trecut granita un T-90 MS Taghil.
    Urmeaza replica Air Force 20.
    (gi)

  • Dupa trecerea in eternitate a lui Iorgovan trebuia sa preia cineva rolul de „tata al hotilor” …

  • Cita dreptate aveti, d-le Cristoiu! Opozitia e oarba ,cred ca daca formeaza un USL pe partea dreapta si se delimiteaza de T Basescu vor cisticga legerile.Punindu-l pe Iohannis candidat,care spune ca escrocheria lui M Basescu si santajul ginerelui Mondial afecteaza siguranta naionala arata cit de aerian este.Vor pierde si nu Basescu e de vina.

  • „Am mari semne de intrebare legate de acest personaj, Pavel Abraham, despre care se lauda acum cativa ani un şmecher din clanul Carpaci, ca l-a platit cat el era sef al Politiei. Intamplator in acea perioada Clanul Cârpaci a prosperat si a luat Timisoara sub control.” malin bot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *