Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

Arestarea Fratelui – un scandal din care Traian Băsescu a ieșit bine

Un sondaj INSCOP arată că 51,5% din români cred că Traian Băsescu nu ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al României ca urmare a scandalului în care este implicat fratele său. Cei care cred că demisia preşedintelui este imperios necesară numără 35,7%, procent format din nucleul dur al votanţilor PSD/USD, apreciază sociologii INSCOP Research.

Această informație îi face pe cei de la Adevărul să publice rezultatele sondajului sub titlul Traian Băsescu iese neaşteptat de bine din scandalul Bercea Mondial
Distinșii confrați vor fi vrut să pună nițel sensationalism în titlu pentru ca articolul să se vîndă pe sub mînă.
Altfel nu-mi explic titlul, deoarece pînă și un ageamiu într-ale stărilor de spirit românești și-ar fi dat seama că Traian Băsescu n-avea cum să iasă rău din această încercare de viață:

  1. Românii au judecat cu mintea, și nu hormonii, cum s-a întîmplat în ce-i privește pe politicieni. Așa cum de atîtea ori am zis și scris în timpul scandalului, orice om care trăiește în realitate și nu în politică își dă seama că numai în comunismul Stalinist răspundeai și pentru ce sînt și ce-au făcut neamurile;
  2. Românii nu putea decît să fie impresionați de sacrificiul lui Traian Băsescu. Indiferent de ce a făcut Mircea Băsescu, sîngele apă nu se face pentru fratele Traian Băsescu. Doar celor bătuți în cap de propaganda PSD-istă s-au putut bucura de nenoricirea abătută asupra unui om.

Scriam pe cristoiublog.ro că arestarea lui Mircea Băsescu va întări autoritatea Justiției. Sondajul mă confirmă. În același timp, sondajul dezvăluie și faptul că arestarea fratelui i-a crescut cota de simpatie lui Traian Băsescu.

Nu mă miră.
Din viață știu că există o balanță a lui Dumnezeu între diferitele planuri ale existenței noastre pe Pămînt.
Cînd suferim în planul vieții personale, Dumnezeu se grăbește să ne mîngîie în planul vieții personale.

În aprecierea reacției românilor, politicienii au dat-o în bară.
Să mă mire?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Numai ca cei care cred ca Matrozul nu trebuie sa demisioneze, nu se vor transforma automat in simpatizanti ai sai sau neconditionat in vontanti PMP si ai lui Cristian Diaconescu. Sunt multi care-l detesta personal si care pur si simplu s-au cam saturat de un alt balamuc politic, similar cu cel marca Dottore Viorel & Cacarau din celebra vara a lui 2012. Opiniile favorabile de care se bucura Justitia cred ca provoaca dureri de cap si unghii in gat printre varaneii din studiourile Haznalei 3!

  • Dar ce ne facem dle Cristoiu pentru ca, precum celulele canceroase, s au inmultit nu numai candidații la Presedintie ci si „păreristii” care ne explica ce si cum ar face ei daca ar fi in locul Pesedintelui BASESCU! Ca ciupercile după ploaie creste numărul celor care găsesc tot felul de bube pe cheliat președintelui! Am impresia ca se petrece o REORIENTARE a multora pe direcția in care pare mai mult ca sigur ca se va îndrepta puterea la cel mai înalt nivel: o dictatura pesedisto-pontista!

  • Arestarea fratelui – un scandal din care Traian Basescu nu va iesi pana cand nu se vor sti urmatoarele: 1. daca justitia a intarziat sau nu abordarea cazului Mircea Basescu, care putea fi pornit din 2011; 2. daca Traian Basescu a primit vreodata bani prin intermediul fratelui, cum e verosimil sa fi primit prin intermediul notariatului fiicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *