Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

Cum va fi dat afară Dan Diaconescu de la România Tv pe motiv că nu face rating!

Reporter virtual, printre puținele publicații care nu au comerț cu Sebastian Ghiță (faci frumos la Patronul Căcănia Tv, zisă și România Tv, și Ghițulică îți pune o vorbă bună pe lîngă Victoraș Ponta!), a publicat în două rînduri ratingurile emisiunii lui Dan Diaconescu la postul de casă al PSD.

Așa cum corect remarca Adrian Halpert, noua emisiune, poreclită OTV live ca să treacă drept răposata venită în vizită la România Tv, nu rupe gura tîrgului în materie de audiențe.
Dan Diaconescu și-a programat emisiunea la Căcănia Tv după miezul nopții, într-un efort de a imita postul închis de Ciocoiul Victor Ponta.

Toate celelalte televiziuni de știri dau după miezul nopții reluări, pentru că:

  1. Lumea telespectatoare face nani la orele respective;
  2. Transmisia în direct după miezul nopții costă, dat fiind că doritorii de a lucra pe la două noaptea cer parale pentru asta.

În aceste condiții, emisiunea lui Dan Diaconescu are rating sub reluările de la Antena 3 și la nivelul reluărilor de la B1 Tv.
Eșecul lui Dan Diaconescu era previzibil, ba chiar și legic:

  1. Momentul Dan Diaconescu a trecut: atît în televiziune, cît și în politică;
  2. Lumea se uita la OTV pe vremuri, pentru că postul era al lui Dan Diaconescu sau, mă rog, trecea drept al lui Dan Diaconescu. Domnul Dan seducea masele populare, pentru că le  zicea ciocoilor asemenea unui haiduc de pe micul ecran. Acum, Dan Diaconescu face o emisiune la postul lui Sebastian Ghiță. Domnul Dan nu mai e haiduc. Domnul Dan e slugă!
  3. Tîrgul dintre Victor Ponta și Dan Diaconescu l-a lovit rău în planul imaginii pe Dan Diaconescu. Să te dai ani întregi dușman al ciocoilor, hăituit de ciocoi, pentru ca, brusc, să devii sluga ciocoilor nu poate rămîne fără urmări în planul simpatiei populare.

Tare mă tem că șmecherașii Victor Ponta și Sebastian Ghiță i-au copt-o lui Dan Diaconescu.
Nu va trece mult și patronul Căcănia Tv îl va da afară pe Dan Diaconescu.
Pe motiv că nu face rating!

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *