Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

De ce-și permite Victor Ponta s-o facă pe democratul în cazul TVR

După toate semnele, Stelian Tănase, propus şi impus de PNL ca director general al TVR, va rămîne în acest post şi după ruperea USL.

Partidul-Stat, zis şi PSD, e nemuritor cînd vine vorba de a-şi pune lichelele, puse la bătaie de rîtanii PSD din teritoriu, electoratul turmentat aduce PSD la Putere.

Cum de nu s-a grăbit Victor Ponta să-l schimbe pe Stelian Tănase cu unul dintre cei care se învîrt în jurul Partidului-stat ca muştele în jurul unui WC stînd să dea pe dinafară de atîta preaplin?

Precipitîndu-se cu răspunsul, Propaganda PSD, coordonată pe bani de la Buget de Cabinetul 2 de la Victoria, a şi văzut în gestul lui Victor Ponta expresia democraţiei depline, dobîndite de puradel o dată cu laptele supt la ţîţa numită Ion Iliescu.

În realitate, Victor Ponta l-a păstrat pe Stelian Tănase nu din preaplin democratic, ci din calcule de tip PSD:

  1. TVR nu reprezintă pentru Victor Ponta un punct care merită să fie în mîinile unui membru al camarilei sale.
    Mai întîi pentru că postul public nu-şi mai poate permite derapaje în favoarea Puterii.
    Pentru asta, pe post de ghioaga huliganică, Victor Ponta are România Tv şi Antena 3. CNA, PSD-izat pînă la ciorapii pe care-i poartă numitul Cristian Mititelu, ține de mîini celelalte televiziuni, cît timp Săptămîna și România Mare a regimului de azi, toarnă lături cu hîrdăul în capul celor care-l critică pe Victor Ponta.
    TVR nu numai că nu mai are forţă, dar, prin spaima de a nu trece părtinitor, postul va fi apă sfinţită în abordarea politicului.
  2. TVR trebuie să-şi reducă cheltuielile. Restructurările vor fi puse pe seama unui om al PNL şi nu pe seama unui om al lui Victor Ponta.
  3. Se dă un nou semnal ciolănarilor din PNL că Victor Ponta îi aşteaptă la sediu ca să le ofere posturi, cum s-a întîmplat cu C.P. Tăriceanu.

Iată! – zice Victor Ponta – Crin Antonescu bate cîmpii cînd se plînge că PSD a nedreptăţit oamenii PNL.
Chiar şi acum, cînd PNL a plecat, eu sînt generos cu oamenii PNL.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „De ce-și permite Victor Ponta s-o facă pe democratul în cazul TVR”

  • Ultima tampenie : Vrea Ponta sa treaca Radioul (care totusi functioneaza bine ) sub ordinea televiziunii. Praful si pulberea se v-a alege de Radio.

  • Vad ca va intelege putina lume….e obisnuita sa judece dupa propriul interes…interesul national de moment..nimic….vin din afara…vreau sa ma reintegrez….am gasit numai burghezie proletara….mai periculoasa ca si comunismul…….Doamna ajuta!

  • La alegerile din 25 Mai 2014, electorarul roman trebuie sa se imparta cat mai natural in doua:

    –Electoratul de Stanga, format din cei saraci, care trebuie sa voteze partide de Stanga, nu neaparat PSD, ci oricare din celelalte partide de Stanga, oricat de mici ar fi, care vor prezenta liste de candidati;

    –Electoratul de Dreapta, format din cei bogati, care vor vota pe unul din partidele de Dreapta inscrise in cursa electorala!

    Este esential ca romanii, in ciuda scarbei pe care o au fata de politicieni, sa mearga la vot in procent cat mai mare pentru a atinge doua obiective:

    1. Tokes si ai lui sa fie cat mai putini in Parlamentul European;
    (Cu cat vor fi mai multi romani la vot, cu atat vor fi mai putini reprezentanti ai maghiarilor la Bruxelles).

    2. Raportul dintre parlamentarii de Stanga si de Dreapta din Romania, care ne vor reprezenta la Bruxells, sa fie cat mai apropiat de raportul
    existent in societatea romaneasca, intre saraci si bogati!

    PS. Daca toti cei saraci, care nu sunt legati prin interese sau prin rudenie de PSD, vor vota partidele mici de Stanga, inscrise in cursa electorala, acestea vor face pragul electoral, si deveind europarlamentare, vor elimina „totalitarismul” PSD din zona Stangii politice!

    SA ELIMINAM MONOPOLUL PSD!

    • Omule,faci niste confuzii elementare sau ai o gandire bolsevica.Electoratul de dreapta nu inseamna „cei bogati”,ci chiar cei saraciti de guvernele de stanga,de nerespectarea statului de drept,de corupti.In cazul concret,Romania,cei bogati voteaza cu Stanga,pentru ca,le-a permis sa fure „la greu”.Tot cu Stanga voteaza si asistatii sociali,coruptii,lenesii,etc.Niciodata un om harnic si priceput,nu va vota cu Stanga,oricat de sarac ar fi.Din contra,el crede ca numai prin munca si proprie imitiativa,poate reusi in viata.Dealtfel,acesta este apanajul Dreptei,iar apanajul Stangii este lenea si cerceala la stat.Este complicat,cand esti de formatiune comunista,sa intelegi aceste lucruri,dealtfel simple.

    • Gica Soveja! Alooo? Poti intelege enormitatea pe care ai debitat-o cand ai spus: „..cei bogati voteaza cu stanga pentru ca le-a permis sa fure..”? Sigur ca realitatea noastra ii zapaceste pe oamenii mai slabi de inger, ca tine, care inteleg pe dos! Daca realitatea noastra nu te ajuta sa gandesi logic, apeleaza la TEORIE! Cunosti vreo teorie care spune ca Stanga reprezinta si promoveaza interesele celor bogati, si ca Dreapta reprezinta si promoveaza interesele celor saraci? Cand spui Stanga, esti constient ca la limita aceasta are partidul comunist? De cand partidul comunist promoveaza si reprezinta interesele celor bogati?

  • A incerca sa va jignesc asa cum faceti dumneavoastra in mod repetat pe acest blog cu oameni publici realizez ca nu are sens si nici finalitate. Sa afirmati ca electoratul turmentat aduce la putere PSD-ul inseamna ca ati adunat multa fiere in ficat. Va recomand sa faceti un control de specialitate. Interesant ca VVP nu face nici o referire la atitudinile critice ale dumneavoastra acordand o atentie mai mare ,,colonelului” fiind si acest lucru semnificativ pentru audienta dumneavoastra in randul publicului. Am vrut demult sa va spun concluzia mea in legatura cu persoana dumneavoastra astazi v-o exprim: din pacate domnule Cristoiu ati imbatranit urat.

    • stimabile…si eu ma simt vexat de votul mortilor prezentat ca vointa a neamului. Nu mai este vorba doar de lobotomizati (mediatic in primul rand) ci de foarte multi… zombi si mai nou de somnambuli care umbla sa semneze liste , sa ia atitudini , ei fiind adormiti in somnul ratiunii ! stai nu sari…este parerea mea stimabile ?

  • )stelian tanase este un politruc dupa cum s-a scris in presa iar un politruc serveste pe oricine este la putere. Destul de recent ‘disidentul’ mircea dinescu se facea ca lucreaza in balconul revolutiei de la Timisoara alaturi de liderii marcanti ai PSD.

  • sper ca partidul stat,sa va scoata din grila de programe.mie nu-mi convine sa va platesc salariul.sunteti un mercenar al jurnalisticii si ar fi bine sa va descurcati in privat,daca sunteti bun.:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *