Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de la ora 12

După cît de strașnic s-a gudurat Doina Pană pe lîngă Șeful ei – e nu numai Victor Ponta, dar și noi ceilalți care nu ne ocupăm cu politica – avem dreptul să-i zicem, fă

România veselă a  mai înregistrat un fapt gogolian:
Premierul României a intrat în polemică fățișă cu o înregistrare audio-video. Deși secvența difuzată la Pro Tv îl dezvăluie ca spunîndu-i Doinei Pană, fă, mai rău decît neveste-si, închisă în baie pe dinăuntru, iresponsabilul vesel a declarat că totul e o mistificare a propagandei lui Traian Băsescu, parvenită, iată, pînă la performanța de a transforma pe Stimată doamnă Doina în fă, Doina!

Din toată această tărășenie pe mine m-a amuzat osîrdia doamnei făcute fă de un țîști-bîști care se dă în vînt după mașinuțe.

Normal ar fi fost ca, întrebată, Doina Pană să se mulțumească a preciza că n-a auzit, deoarece se topea de emoție la gîndul că stă în aceiași  bărcuță cu ditamai Victor Ponta, autorul rarei performanțe de a fi declarat plagiator original, sau în cel mai bun caz că Șeful ei pe toate liniile i-a zis Stimată doamnă, fă, Doina și nu pur și simplu fă, Doina.

Așa ar fi fost normal, potrivit regulilor asumate de om încă de pe vremea cînd nu descoperise carnea friptă.
Doamna cu pricina,  o tipică  femeie PSD-istă, altfel spus, ceva între nevastă de ofițer cu ordonanță și patroană de coafură din Drumul Taberei,  a făcut turul televiziunilor pentru a-i dedica lui Victor Ponta un lung șir de elogii. Semidoctă prețioasă (N-am auzit în vocabularul lui Victor Ponta – a zis cuconița PSD-istă, de parcă vocabularul iresponsabilului vesel ar fi o burtă, să-i auzi ghiorăiturile!), Doina Pană l-a gîdilat pe Șeful ei din tălpi pînă-n picioare, de-am crezut o clipă că îi e mămică fără ca noi s-o știm.

Mai ales în spovedaniei ei de la Antene am ghicit un anume sentiment al vinovăției că tocmai ea a devenit pretext de acuzare a lui Victor Ponta din partea presei.

Dacă o dă Șeful afară din funcție pe motiv c-a pus-o dracu să-i iasă în cale tocmai cînd el simțea nevoia să-i spună unei femei fă, deoarece acasă nu putuse s-o facă?

Toată lumea îl beștelește pe Victor Ponta că i-a zis fă unei femei care, la o adică, îi putea fi mamă.
După cît de strașnic s-a gudurat pe lîngă Șeful ei  femeia PSD-istă Doina Pană, eu cred că nu numai Victor Ponta, dar și noi ceilalți, care nu ne ocupăm cu politica, avem dreptul să-i zicem, fă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *