Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

În doar o săptămînă de campanie, Victor Ponta a promis deja cît alții înantea sa în cîțiva ani

Înzestrat cu umor fără s-o știe, confratele mai tînăr de la Gîndul, Cristian Andrei, a trecut în revistă, pe scurt, colosala strădanie a lui Victor Ponta, în campania electorală mascată pentru Cotroceni, de a promite orice și oricui, numai să ajungă în Dealul rîvnit de Famiglia sa:
Victor Ponta a promis în ultima săptămână, într-o ordine aleatorie: bani de la buget pentru Catedrala Neamului, mai multe acţiuni pentru Mazăre la portul Constanţa, sute de kilometri de autostradă, sute de milioane de lei pentru drumuri judeţene, eliminarea a peste 70 de impozite, scoaterea taxelor la pălincă, stadioane de 70 de milioane de euro doar în Oltenia, plus un spital regional şi o sală polivalentă cu sistem modern de iluminare şi climatizare, cămine culturale prin toată ţara, „blocuri, spitale, şcoli”, sprijin pentru sinistraţii de la inundaţii, scăderea CAS cu cinci puncte procentuale, scutirea de impozit a profitului reinvestit, reducerea TVA la produsele bio, modernizarea aeroportului internaţional Delta Dunării, sistem de canalizare în Sfântu Gheorghe şamd. „O sală polivalentă, poate ne faceţi şi nouă în Ilfov”, îi cere şi Gabriela Firea.
(Cristian Andrei, M-am lămurit, este o minciună, bineînţeles!  în Gândul din 4  mai 2014)

Așadar, în doar o săptămînă, Victor Ponta a promis cît alții dinaintea sa în cîțiva ani.
Suntem abia la începutul bătăliei pentru Cotroceni. În plus, Victor Ponta nici  n-a anunțat oficial că va candida, deși duce o campanie electorală  șmecherească, pentru că e pe șest.

Ținînd cont de aceste lucruri, e legitim să ne întrebăm:
Pînă-n ziua dinaintea turului întîi al prezidențialelor, cînd nu va mai putea face campanie, va rămîne ceva nepromis de către Victor Ponta?

Răspuns sigur:
Da, că va spune adevărul.
Asta deoarece Victor Ponta nici nu-și dă seama că minte.
O face cu naturalețea cu care vaca rumegă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Rusine sa-i fi se agata de enoriasii bisericilor sa castige alegerile,un degenerat…..

  • Rusine sa-i fi se agata de enoriasii bisericilor sa castige alegerile,un degenerat…..

  • Rusine sa-i fi se agata de enoriasii bisericilor sa castige alegerile,un degenerat…..

  • Si-atunci, intreb si eu ca Dan Puric: „Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tampitii?” (Dan Puric – Fii demn!)

  • Stiti de ce Ponta nu a motivat in scris nesemnarea decretului? Pentru ca risca sa junga la puscarie daca semna motivarile ce le da prin viu grai cu fascist si chestii de astea sau in orice caz sa fie nevoit sa-si ceara scuze publice.

  • IMPORTANT : Repostez si aici caci nu stiu ce si unde cititi mai intai si daca chiar cititi? Veti intelege din acest dialog imaginar intre Presedinte si un ziarist ce sustin fiind mai usor ptr mine sa explic astfel:

    ziarist: Dle Presedinte ce parere aveti de sezizarea CCR facuta de dl Ponta cu referire la ceva ce dlui considera o incalcare a constitutiei de catre dvs(chestia cu tricoul de pe plaja)

    T.B. Pai am o parere destul de una caci daca cei care au dorit sa ma demita in 2007 si 2012 ar fi intrebat intai CCR probabil ca nu si-ar mai fi peris sa declanseze suspendari considerate faraobiect de CCR si astfel se evita incercarea de lovitura de stat esuata din 2012

    ziarist : OK. Dar dl Ponta a spus ca dupa ce CCR se va pronunta in cazul in care i se da dreptate poate sa aiba in vedere eventualele sanctiuni , ori cu totii stim ca fata de dvs singura sanctiune este suspendarea si ce urmeaza acesteia. Ce credeti de asta?

    T. B. Aici dl Ponta iese din cadrul rational si etic. Desigur ca o majoritate parlamentara in raport de suspendare, am vazut in doua randuri ca poate sa faca ce doreste fara nicio sanctiune in caz de infirmare deci de fapt fara responsabilitate juridica ignorand avizul consultativ al CCR. Dar in acest caz, avizul nu este unul dat in cadrul unei proceduri de suspendare si deci doar consultativ ci unul obligtoriu pentru viitor. Rezulta ca nu se aplica ptr trecut si este si normal caci asa cum dl Ponta nu a stiut exact cum stau lucrurile si de aceea a si apelat la consultarea CCR, este de presupus ca nici Presedintele care chiar a spus ca nu considera neconstitutional ce a facut, nu considera ca ar incalca constitutia.
    Adica doar in viitor daca CCR ar considera neconstitutionala o situatie similara cu cea de pe plaja si eu as comite-o as fi susceptibil de sanctiune.

    ziarist: va mutumesc dle Presedinte pentru clarificarile pe care le-ati adus

    Numai bine

  • Pe noi intreprinzatorii , ne sufoca.Este ca mama ce-si omoara pruncii.

  • Ponta se hraneste cu durerea si neputinta poporului. Sa nu se insele ca suntem naivi sau prosti, cu toate televiziunle lui , sa nu uite ca nu mai suntem in cei din 1990.

  • El nu se gandeste ca vine si ziua scadentei ? Pentru Nastase a venit, mai tarziu,dar avenit.

  • Somnul NATIUNII naste monstrii…. …..Asta meritam……..

  • FIUL lui Costica Stupu [ pnl] primarul comunei Gagesti, judet Vaslui, retinut de procurori dupa ce ar fi legat o fată de 15 ani de un copac și ar fi abuzat-o sexual a amenintat anchetatorii ” Ba fraierilor, nu stiti cine-i tata si ce functie are la PNL Vaslui ? va dezbraca ba jegosilor”

  • eliminarea totala a prescriptilor si taxelor de timbru………!!!!!!!!!!! acestea ingradesc dreptul si accesul la justitie !!!!!!!!!!!!! O PROBLEMA FOARTE SPINOASA ….. PE CARE NIMENI NU O REZOLVA !!!!!!! prin aceste legi neconstitutionale !! s-a protejat mafia retrocedarilor !!!

  • Procedand asa Dottore Tontache e doar ridicol. Insa cei care-i cred gogoritele si se situeaza politic si electoral ca atare sunt cu adevarat penibili.

  • Nasul lui va fi cat lungimea autostrazilor promise .

  • OK ! Asteptam Gandul de la ora 18 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *