Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Liviu Dragnea l-a dat cu nasul prin mirosul de moletiere asudate al Partidului-Stat, pe fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu

Fătucele gîfîinde de la televiziunile de știri au considerat mult mai important pentru România momentul în care Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au mîncat covrigi în direct decît Declarația Victoriei Nuland despre starea democrației românești.
Așa se explică de ce vineri seara televiziunile de știri s-au ocupat pe larg de întîmplarea petrecută la Pitești, vineri dimineața, unde Liviu Dragnea l-a luat cu el, ca să-l dea cu nasul prin mirosul de moletiere asudate al Partidului Stat, pe fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu.

Provocînd fătucelor emoții de la brîu în jos (poate și pentru că Liviu Dragnea are mustăcioară de frizer care cîntă la chitară, iar Călin Popescu Tăriceanu e un veșnic însurățel), momentul a fost văzut drept unul spontan, creat de capriciile omenești ale celor doi oameni politici.
În realitate, Momentul Covrigilor Cumpărați și Mîncați în Direct a fost un moment de publicitate electorală, cultivat gratuit de televiziunile de știri neghioabe.
Acest moment l-a vizat pe Călin Popescu Tăriceanu.

Neîndoielnic, proaspăt aterizatul pe aeroporturile PSD-iste a fost luat la Pitești de Liviu Dragnea pentru a-l concubina cu electoratul lui Ion Iliescu. Fostul președinte al PNL e înghițit cu greu de electoratul Nevoii de liniște după ce mult timp s-a identificat cu Dușmanul anti-FSN din 1990.

Momentul Covrigi Calzi s-a vrut unul pe placul Populimii din PSD.
Că lui Călin Popescu Tăriceanu îi stătea ca dracu hîrjonindu-se flăcăiește cu Liviu Dragnea e o altă poveste.
Deocamdată luăm cunoștință de o tentativă de PSD-izare deplină a lui Călin Popescu Tăriceanu în planul imaginii publice.

Întrebare:
Liderii PSD îl vor lua pe Călin Popescu Tăriceanu și la furat?
Sau, în cazul acesta, nu mai e nevoie?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Liviu Dragnea l-a dat cu nasul prin mirosul de moletiere asudate al Partidului-Stat, pe fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu”

  • ROMANI! (Cei ce apreciaza acest text, sa-l distribuie la maximum!).
    La 25 mai 2014, sa inregistram cea mai mare prezenta la vot a romanilor din ultimii 25 de ani!

    De ce sa facem acest efort?
    1. Pentru ca un procent maxim de voturi valabile realizat de romani, inseamna ca Tokes va avea un numar minim de eurodeputati!

    2. Pentru ca raportul dintre europarlamentarii nostri, de Stanga si de Dreapta, sa fie cat mai aproape de rapotul din societate dintre Saraci si Bogati!

    3. Pentru ca toti romanii sunt motivati sa votze, deoarece e posibila, aproape, orice preferinta, astfel:
    –Cei ce nu mai pot vota partide (din cauza scarbei excesive fata de acestea), pot sa voteze independenti, intre care cel mai votat va fi Mircea Diaconu!
    (Este adevarat ca tuturor ne este scarba de actualele partide politice, dar stim ca politica se face, totusi, de catre partide!)

    –Asa ca, toti cei saraci si patrioti, care formeaza electoratul de Stanga, trebuie sa voteze pe unul dintre partidele de Stanga, inscrise in cursa electorala!

    –PSD-ul NU TREBUIE VOTAT decat de rudele si de clanurile lui mafiote!
    –Toti ceilalti alegatori de Stanga, TREBUIE sa voteze noile partide de Stanga inscrise in cursa electorala, pentru a LICHIDA monopolul PSD pe zona politica de Stanga!

    Apoi, toti cei bogati, care formeaza electoratul de Dreapta, pot participa la vot in procent maxim, deoarece au o oferta foarte diversa din care pot alege, astfel:
    –PNL, antibasist, dar alaturi de Basescu;
    –PDL, pe cale de a se „deconecta” de Basescu, dar alaturi de el;
    –PMP, FC si Noua Republica, basiste pana la maduva;

    Cei ce n-au „servit” din oferta de mai sus, pot servi dintre urmatoarele partide mai ciudate, care nu sunt nici de Stanga si nici de Dreapta, astfel:
    –PER, PRM si PPDD!

  • Asta pricepe presa romana din breaking-news-uri. Asa cum il dadeau la televizor pe Bombo cand lingea inghetata cu Berlusconi, pe Matroz cand isi cumpara ceapa si castravetii din hypermarket, la fel ii dau pe sticla pe Mototoliceanu si pe Dragnea Spiritistu’ indopandu-se cu covrigi si dezbatand ore intregi prin talk-show-uri semnificatia ingurgitatului.

  • Cine a pus-o pe kovesi la Dna?raspuns corect Ponta.Cine se opunea? raspuns Antonescu,Morar.Lupta impotriva coruptie pe bune se intampla acum pe vremea lui Ponta.Ponta comenteaza,fara sa intervina(sindromul persoanelor care trec de laa face ce ti se spune sa faci la regimul liber)acele abuzuri ale Dna determinate de obisnuita nu din necesitate.

  • Ooooo da ! 🙂 Asta cu covrigii / e stire de ” interes national „!

  • da’ ce neghioabe…:)

  • totusi merita comentata stirea cu covrigii. numai sa vedem inca o data cat de sclerozat si penibil a devenit tariceanu.

  • Printre puţinele ocazii în care trebuie să recunosc faptul că aveţi dreptate exprimată fără rezerve.

  • Dacă cei doi au găsit câinii care umblă cu covrigii-n coadă, e normal să fie știre de interes național. Și, oricum, câinii ăștia pot fi găsiți numai spontan. Dar de ce or fi consumat un asemenea spectacol cu Dragnea și nu cu Ponta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *