Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

Nu v-aș dori să fiți jurnalist în Republica Mazăre care e nefericitul oraș Constanța

Am mai spus și am mai scris despre Procesul împlinit de PSD numit feudalizarea României. Aflate sub atotputernicia rîtanilor PSD, porecliți președinți de consilii județene sau primari, părți însemnate ale teritoriului lui național sunt practic republici autoproclamate, în genul Transnistriei. Toate instituțiile așa zisului stat român sunt la cheremul bulibașei PSD-iste. Pentru ca șobolanul gras Nicușor Constantinescu să poată fi adus în fața procurorilor au trebuit trimise de la București forțe speciale. Nici un polițist din Constanța n-ar fi avut curaj să-i pună cătușe Stăpînului!

Viața jurnalistului în Republica Rîtanului PSD e cumplit de grea. M-am convins de asta răspunzînd invitației de a participa vineri, 28 martie 2014, la Conferința Națională „CODURILE PENAL ȘI DE PROCEDURĂ PENALĂ – PREMISA CONSOLIDĂRII STATULUI DE DREPT”, organizată de Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța.

Ca moderator al mesei rotunde Noul Cod Penal și libertatea presei, am întrebat pe jurnaliștii din sală cine a avut procese de calomnie. Spre uluirea mea, s-a ridicat o pădure de mîini. Toți fuseseră tîrîți prin tribunale de Radu Mazăre. Acest maimuțoi al PSD-ismului absolut are un Trust de presă: televiziune (mi-o vîră pe gît UPC), ziar. După ce sunt tăvăliți bine prin cerneală de haidamacii mediatici, jurnaliștii care au cutezat să scrie împotriva lui Radu Mazăre sunt hărțuiți prin tribunale.

În Constanța, cînd spui Mazăre, toată lumea tresare, crezînd că te referi la acest Ceaușescu de la Malul Mării, inconfundabil în România prin îmbrăcămintea de maimuță în călduri. Dacă e un asistat social, interlocutorul tău îi înalță elogii. Dacă e mai spălat, interlocutorul face o grimasă ca și cum ar fi călcat într-un rahat.

Aceasta e România.
O Republică Federală a PSD, alcătuită din feudele rîtanilor PSD-iști.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Nu m-as juca cu astfel de comparatii gen Transnistria ….

  • Nu inteleg,de ce constantenii,cu pretentia ca sunt cu mentalitate occidentala chiar de pe vremea comunismului,voteaza ani si ani cu acelasai dezgustator personaj,vorba sotiei,cel mai urat barbat din romania.Scarbos!

  • Puterea lui Mazare&co nu este de tip fesenisto-pesedist. Este o vorba despre un grup de putere foarte solid care s-a alaturat PSD-ului. Acest grup are ca nucleu de baza absolventi de marina si militanti autentici impotriva regimului comunisto-securist al lui Iliescu de la inceputul anilor ’90. Ca nu misca nimic fara ei in Constanta este adevarat si nu e in regula. Ponta a vrut sa-l sparga si sa-l integreze in mod real in PSD si nu a reusit. Pe de alta parte eu as fi mai rezervat in legatura cu actiunile DNA-ului. As vrea sa vad in mod efectiv probele, nu doar povesti. Fiind un sustinator autentic al statului de drept, nu sunt de acord cu nicio inscenare judiciara, indiferent de ratiunile superioare pe care le are in vedere conducerea superioara a statului. Nu spun ca este o inscenare, dar faptul ca pana si directorul acelei regii nu a fost arestat, in conditiile in care DNA-ul a fost interesat in cea mai mare masura, iar SRI-ul s-a implicat la vedere, ma face sa fiu foarte atent la ceea ce se spune si sa incerc sa ajung la informatia bruta, respectiv la probe.

  • ce ai spus… maestre ? „Nu v-aș dori să fiți jurnalist în Republica Mazăre care e nefericitul oraș Constanța”
    Un jurnalist este jurnalist oriunde daca asa se pretinde (nu intri in aceasta categorie, esti un oportunist si…alintat al …sortii, mai curand al hazardului politico-mediatic „dambovitean”)

  • Cu 100 minus 4 ani in urma, unitatea nationala s-a dovedit a fi un ideal. Astazi, niste baieti destepti si-ar dori ca judetele sa fie ca insulele din arhipelagul grecesc in vechime. Fiecare cu propria ierarhie si fara responsabilitati fata de centru. Poate se gandeste cineva ca ar fi p-aici si ceva tangente la conceptul de siguranta nationala.

  • Babuinul psd-ist de Litoral are un trust de presa care improasca cu laturi si taraie prin mocirla adversarii politici? De ce nu ma mira cand aud asta … Fiindca se practica si la nivel national. Haznaua 3, pe care unii vor s-o inchida iar altii o vor pastrata de dragul libertatii si diversitatii de opinie, e cel mai pregnant exemplu!

  • o sa sara cu parapanta si o sa i intre un tarus in cur,D zeu nu doarmeȘ))))))))))))))

  • Reichsprotektor (guvernator) Matzare,mai ghermanizat,suna misto ))))))))))))))

  • Romania e o tara ocupata,impartita in mici protectorate conduse de gauleiteri, de SS-Obersturmbannfuhreri.E plina tara de alde Reinhard Heydrich,poate ne parasuteaza Occidentul niste agenti cehi sa scapam de ei.sau occidentul ne parasuteaza altii mai jupuitori???Ș)))))))))))))))))

  • Mai sunt si alte orase…Focsani….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *