Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

Un politician de vinilin – Victor Ponta

Contractele de publicitate electorală cuprind – pare-se – și obligația televiziunilor de știri de a transmite în direct mitingurile partidelor politice. Nu altfel îmi explic posibilitatea pe care mi-a oferit-o la finele acestei săptămîni B1 Tv de a vedea cît de jalnică poate fi o întrunire electorală a PSD.

Afacerea se petrecea la Babadag.
Pe post de Romică Țociu, altfel zis, de prezentator, clientul nostru, Liviu Dragnea. De o frigiditate a prestației rar întîlnită la un politician care a trecut, totuși, de nivelul secretarului de raion.

Nu încăpea discuție că spectatorii acestei ședințe de partid în aer liber fuseseră aduși acolo în schimbul șepcilor și tricourilor de culoare roșie.
Mulți dintre ei avînd nostalgia întîlmirilor cu Tovarășii de la Partid, vor fi fost cum nu se poate mai încîntați că retrăiesc o clipă fericirea de a fi roșii.

Dincolo de stupiditatea sloganului – Voi candida la Președinție, numai dacă Babadagul mă vrea! – mi-a sărit în ochi la cuvîntarea ținută de pe scenă de Victor Ponta incapacitatea funciară de a însufleți auditoriul, de a transmite o  minimă emoție.
Unde sunt vremurile mitingurilor FSN-iste ale lui Ion Iliescu?

E limpede:
Locul generației de politicieni adevărați, însuflețiotri de mulțimi, a fost luat de politicieni de vinilin, în genul lui Victor Ponta, incapabili să însuflețească pînă și o capră.

Gata gata să fie învins la Tîrgu Jiu de Dan Diaconescu la parlamentare, Victor Ponta se dovedește încă o dată păpușa din vitrina baronilor PSD.
Ca orice păpușă, el nu poate spune altceva decît ceea ce e înregistrat din fabrică să spună.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Si totusi solutia, in ansamblu, se dovedeste al naibii de eficienta. PSD-ul ramane sus si are toate sansele sa castige si presedintia. Ponta nu insufleteste pe nimeni, dar nici nu pare ca supara, ca enerveaza multimile. L-am vazut pe Bogdan Teodorescu la Radu Tudor si comunicarea este foarte simpla: avem de dat o batalie decisiva cu Traian Basescu si cu cei care vor sa continue ce a facut el, iar Ponta este singurul care in mod cert nu va continua regimul Basescu; nici nu mai conteza daca e bun sau nu, fiindca este razboi total; tot ce conteaza este certitudinea de a fi altfel decat Basescu. Este un mesaj care tine. Nici nu conteaza ca nu este real si ca este o inventie. Tine! In aceste conditii de partea cealalta trebuie sa se accepte ca suntem in situatia de a ne strange urgent in jurul unui singur candidat care are cea mai mare notorietate si care are sanse sa-i faca fata lui Ponta si aparatului de propaganda. Nici nu mai conteaza cat este de bun. Din pacate am ajuns la o situatie limita. Dezastruoasa chiar. Sa nu mai conteze nimic altceva decat sa nu ia Ponta si PSD-ul si presedintia. Mai clar, daca vrem sa mai avem o sansa toata opozitia antipesedista trebuie sa-l sustina pe Crin Antonescu inca de pe acum. Iar cei care au acces la resurse sa-i deschida canalele media urgent. Boc, Udrea, MRU sunt iluzii. Nici Antonescu nu e mare branza, dar e unica sansa. Povestea ca mai vedem pana in turul 2 e teorie pura. Iar sustinerea trebuie sa se faca foarte inteligent. In prima faza nu trebuie sa fie declarativa. Trebuie doar sa-l nu-l mai atace si sa-i fie deschise toate canalele media posibile. Iar cand se va redefini ca un adversar valabil al lui Ponta sa se straga in jurul lui in mod oficial adoptand solutia cea mai rationala pe care si electoratul dur al acestor partide, mai ales cel basist care inca viseaza, o va putea accepta.

  • Ponta nu poate insufleti multimile pentru ca el nu crede in nimic. E o flasneta care, fara talent, invarte niste vorbe. Goale, evident!

  • Gangsterii psd-isti nici nu au intentionat sa inflacareze multimea prin discurs. Nici daca ar fi vrut, alde Ponta si Dragnea nu ar fi putut. Acea gloata astepta doar sa treaca cat mai repede etapa discursurilor ca sa-si umple matzele cu mititeii si costitele de pe gratare.

  • Irina aia tipa ca-s posedati :)….spirital de turma caracteristic

  • Vreau sa ne explicati de ce ” omenirea ” de la mitinguri tipa, urla , e in transa la vederea lui Ponta ? O fi un Michael Jackson ? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *