Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

Victor Ponta a uitat să spună: Am plagiat în această țară!

Deloc greu de dibuit în Pelteaua care a fost Discursul de candidat ținut de Victor Ponta la Festivalul PSD-ist de la Craiova mîna echipei de consultanți americani. Ca și în cazul lui Mircea Geoană, nenorocit tot de o echipă de americani, care au confundat prezidențialele din România cu concursul Miss America, faza pe Ohio, Victor Ponta a fost pus să facă americănisme cum ar fi invocarea pe numele mic a colegilor de partid, deși unii dintre aceștia n-au jucat poarca cu el pe maidan, referirea la nevastă, la copii, la mămică (nu însă și la Tata Socru), declararea amorului față de patrie.

Sub acest semn, al patriotismului lătrător, Victor Ponta a spus la un moment dat:
M-am născut în această ţară, am crescut aici, aici este familia mea, prietenii mei, toţi cei pe care îi cunosc, aici m-au educat profesori cărora o să le fiu recunoscător toată viaţa şi nu-mi imaginez o viaţă în altă parte decât în România.

Ageri cum sunt n-am nici o îndoială că următorii acestei pagini vor fi observat imediat ce lipsește din această enumerare:
Am plagiat aici, în această țară!

Lipsa asta am descoperit-o eu.
Dvs ce altceva ați descoperit c-a lipsit din enumerarea lucrurilor făcute de Victor Pont aici, în această țară?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *