Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 17

Ca și teroriștii din decembrie 1989, Partidul lui Tăriceanu există doar pentru presa diversionistă

Tocmai reciteam Discursul lui Ion Iliescu din seara lui 23 decembrie 1989 consacrat descrierii teroriștilor, uimindu-mă de minuțiozitatea cu care apăreau în mintea noului șef al statului niște persoane care, practic, nu existau și n-aveau să existe vreodată, cînd mi-au sărit în ochi articolele și emisiunile consacrate de presă Partidului Reformator Liberal și candidaturii lui Tăriceanu la președinție din partea USD.
Oameni buni, bărbați și femei, frați și surori de pe cuprinsul patriei noastre medaitice!
Partidul Reformator Liberal există doar în capul domnului Tăriceanu. Ca și teroriștii din decembrie 1989 în capul domnului Iliescu. Ca să putem vorbi despre existența unui partid, cum o fac frații și surorile noastre din presă, partidul trebuie înscris la tribunal. Oricît s-ar da peste cap Unitatea, PRL nu poate fi ieși cu certificat de la tribunal mai devreme de o lună. Asta admițînd că Tăriceanu reușește să făurească partidul – semnături, program, sedii – în după amiaza asta. Cît despre candidatură, chiar Tăriceanu a declarat că nici n-a discutat-o cu Ponta.
Așa zișii teroriști care au existat doar pentru TVR-ul din decembrie 1989 s-au dovedit a fi o diversiune pusă la cale de serviciile secrete.
Partidul Reformator Liberal există, din cîte se vede, doar pentru presa noastră liberă, deșteaptă și independentă.
Diversiunea asta de cine oare a fost pusă la cale?
Ghici ciupercă ce-i?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 17”

  • Pnl numai este dispus sa faca greseli ….joaca la doua capete …se doreste un presedinte PNL….Restul e teatru ……bine regizat si sint si ajutati!

  • “Este posibilă o carieră academică «de valoare Nobel» în România?”
    Aula UBB a fost aproape goala spre surprinderea mea, academicienii si profesorii universitari cu zeci de ani in ‘cercetare’ fiind speriati probabil de titlul conferintei.
    Conferinta a fost sustinuta de acad. Gheorghe Benga OMIS DE LA PREMIUL NOBEL PENTRU CHIMIE PE 2003 „Pentru descoperirea canalelor pentru apa.”
    Acad. Benga a explicat cum a fost dat afara din UMF Cluj prin vot secret de profesorii univesitari la varsta de 65 de ani.
    A spus ca vrea sa ramana inregistrat(conferinta a fost inregistrata) cum Eugen Simion presedintele Academiei romane mi-a cenzurat discursul din academie la intervetia unui suedez din academia Suediei.
    La sfarsitul conferintei doar eu am luat cuvantul si am explicat:
    1. Sunt multe nedreptati(nu numai pentru romani) in acordarea Premiului Nobel, de exemplu in 2013 Premiul Nobel in fizica a fost obtinut de 2 fizicieni, alti 4 fizicieni au fost omisi pentru decoperirea Particulei lui Dumnezeu(Higgs boson).
    2 Premiul Nobel este depasit, se acorda pentru valori materiale fizica, chimie, medicina…care erau acum 100 de ani, de exemplu transdisciplinaritatea nu exista atunci.
    3. Daca un profesor are Valoare la batranete trece la Stiinta Transdisciplinara, nu se mai ocupa de partea materiala(vezi ecuatiile mele). La care acad. Benga a raspuns ca se va ocupa doar de biologie!
    Toti din sala au inteles Canalele pentru Apa ale acad. Benga, dar nimeni n-ar fi inteles ecuatiile mele.
    http://www.youtube.com/watch?v=QmBuXAaoyfc
    http://www.ziarulfaclia.ro/este-posibila-o-cariera-academica-de-valoare-nobel-in-romania/

  • Cum joaca Dan Andronic si evz. in aceasta diversiune?! Va intreb fiindca va stiu in relatii bune! Ca sa limpezim odata apele!

  • Raspunsul la intrebarea finala l-ati dat chiar d-voastra intr-un articol precedent cand vorbeati despre cine are interesul sa ciupeasca din PNL pentru a creea diverse partide liberale firmituri. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *