Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de la ora 18

A devenit Victor Ponta un adept al statului de drept, așa cum îi cer americanii?

În timp ce tovarășul său de ticăloșii USL-iste se afla la DNA, pentru interdicția de a fugi din țară, Victor Ponta ținea, de Ziua Americii, un discurs din care cităm:
Mesajele pe care administratia americana le-a transmis intotdeauna societatii romanesti, legat de importanta respectarii statului de drept, a transparentei si a combaterii coruptiei, cred ca sunt rezonabile si binevenite, pentru ca este in primul rand interesul Romaniei sa aiba o societate transparenta si in care sa domneasca statul de drept„.

Un angajament al candidatului PSD la prezidențiale pentru respectarea statului de drept?
Am răspunde Da!, în uralele celor care caută un pretext pentru a-l înlocui pe Traian Băsescu cu Victor Ponta, dacă n-am ști cine e autorul acestui angajament:
Cel care nu și-a cruțat forțele pentru a terfeli Justiția, pentru a cînta în Corul antidemocratic al lui Dan Voiculescu, cel care a ticluit Lovitura de stat din vara lui 2012.

Nu e prima oară cînd Victor Ponta cîntă pe două voci, ca găina de sub cocoș. Pe plan extern, amant al democrației. Pe plan intern, un PSD-ist înrăit împotriva a tot ce e stat de drept.

Victor Ponta și-a anunțat candidatura la prezidențiale.
Să fie acest suspin pro-democratic de la Ambasada SUA semnul că s-a schimbat sau e vorba doar de binecunoscuta sa disponibilitatea de a minți ca și cum ar spune adevărul?
Dvs ce credeți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

  • Evident ca ultima varianta este cea reala! Numai ca eu cred ca Ponta canta pe mai mult de doua voci si vom avea inclusiv mari surprize legate de relatiile din PSD.

  • My Nobel Prize: Idea: I calculated the units of Adrian Ferent wall (‘a” constant) and the Graviton from the Photon – Graviton interaction not from Einstein – Hilbert Equations or from quantum mechanics, with couple Planck lengths for the graviton (String theory).
    “The Photon – Graviton pair has the same speed and frequency, and the photon energy divided by the graviton energy is the electromagnetic energy divided by the gravitational energy, the electromagnetic force ( for virtual photons) divided by the gravitational force (for virtual gravitons).” Adrian Ferent
    http://youtu.be/vs0AbGHP9mQ
    After 100 years my quantum theory breaks the wall of Planck scale.
    Energy conservation: an electron receives the photn-graviton pair and emits a photon-graviton pair.
    .
    Dummy things about gravitons:
    The graviton is an open string with the length of couple Planck lengths.
    This means the graviton is gigantic, that is why the string theory is wrong!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Graviton
    My theory: the graviton can go through a Planck length, or any wall where the photon can’t.go through.
    The graviton was not detected because has a very small energy

    Planck constant: 6.6×10^(-34) J•s,
    Planck length 1.6 ×10^(-35) meters

    Adrian Ferent constant: a = 1.59×10^(-76) J•s
    Length: la =7.9×10^(-57) meters

  • A vorbit in calitate de persoana fizica neautorizata….

  • )Duane Butcher oficialul american care l-a insotit pe doctorul ponta in deplasarea din Afganistan si pe care tot doctorul ponta il prezenta ca fiind consilierul sau juridica ,va pleca acasa in citeva zile dupa cum s-a scris in presa iar doctorul ponta poate merge la puscarria unde se afla doctorul duicu si sa faca un selfie cu el si sa il publice pe facebook pentru ca tot si-a declarat doctorul ponta sustinerea pentru doctorul duicu desi duicu este un baron feudal si corupt car teroriza judetul sau cu o politie politica specifica nazistilor sau evului mediu intunecat. Asa intelege doctorul ponta sa ‘apere’ statul de drept -prin sprijinirea publica a tot felul de corupti infernali care vor sa distruga taramsprijinind martea neagra si tot felul de actiuni condamnate de toata lumea civilizata. Doctorul ponta nu se gindeste ca prin actiunile sale de sprijin pentru baronii feudali si corupti in viitor cind el nu va mai avea putere si poate nici bani copiii sau vor avea un sef ca doctorul duicu si se vor intilni pe strada cu clanurile de interlopi inarmati cu sabiile….acesta este viitorul unei tari in care coruptia este protejata iar democratia doar pomenita in cel mai ipocrit mod in discursuri penibile pe la ambasade. ‘crouptia este o forma de tiranie’ -o fraza istorica si un mare adevar spus chiar la noi in tara de catre VP Joe Biden -un mare aparator al democratiei si statului de drept asa cum este si Presedintele Barack Obama si cum sint americanii in general. De ce nu a venit la ambasada SUA doctorul ponta impreuna cu doctorul duicu daca acesta din urma este un om asa de bun?

  • Nu trebuie luat de bun ce a spus Dottore Viorel la ambasada Licuriciului, nu a vorbit serios. Doar a vrut sa fie politicos.

  • MINCINOS ORDINAR….

  • Un dobitoc tupeist ! Viorica spune ca o cumatra la gard ineptii , apoi iese in drum si rade ca proasta . Discursul lui este exact ca al comunistilor . Amintiți-vă , măcar noi cei de varsta mai matura , ca-n spuneam unuia pe vremuri : Hristos a Înviat ! ăla ne răspundea : just tovarasico ! Si apoi …Plateai , cât sa îți sara credință din cap , dar multi suntem încă vii . Așa ca la ce spune , minciunile lui de pungas alunecos , cum ” apreciază ” el ce ne transmit americanii ….ma mir ca nu a spus ” just tovarăși ” si el sa facă si sa spună tot ce știe , deja anunța ca va intra in cartea recordurilor : cel mai tânăr președinte ….la o bostanaria prin Gorj sa speram , sau poate pleacă iar la Lyon , mai doarme prin gări , mai copiază un masterat, doctoral ….

  • MINCINOS

  • se strange latul.de-aia ponta face frumos

  • Ca de obicei aveti dreptate ! Una zice si alta face Ponta .

  • Mincinos ca de obicei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *