Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 18

Antena 1 nu va întrece în veci Pro Tv

Nu cred să fie zi mediatică lăsată de Dumnezeu în care să nu aflăm că o nouă vedetă a trecut de la Pro Tv la Antena 1.

Ca și cu multe alte posturi generaliste, n-am comerț cu Pro Tv.
Nici pe mare, nici pe uscat, nici la tejghea, nici pe sub mînă.

Ca jurnalist, dar și ca iscoditor al trecutului cu care nu se mîndrește presa noastră de azi, pentru că habar n-are de acest trecut, nu pot decît să surîd la bocirea Pro Tv-ului pentru plecările vedetelor și să mă uimesc la aserțiunile că Antena 1 va birui postul tv numărul unu al României răpindu-i vedetele.
Bag seamă că motivul saltului unor vedete de la o televiziune la adversara acesteia îl dau banii.

Noua conducere a Pro Tv s-a angajat la un spectaculos plan de asanare financiară a postului astfel încît acesta să trăiască exclusiv din resurse  proprii.

Vedetele călătoare vor fi fost nemulțumite de propunerea unor bani mai puțini. Socotind că va face o gaură-n cerul ratingului, Mogulul Dan Voiculescu, beneficiar de resurse infinite de la statul PSD-ist, le-a făcut oferte  mult mai mari.
De aici teza, asumată în presă de ageamii, că Antena 1 va surclasa în curînd Pro Tv.

Nici vorbă de așa ceva:

  1. În presă, brandul bate oamenii. Cînd Constantin Mille a plecat de la Adevărul ca să facă ziarul Lupta, brandul Adevărul i-a supraviețuit. Ziarul Lupta a fost un eșec. Pentru români, și dacă la Pro Tv s-ar produce o capră în locul unei starlete plecate la Antena 1, postul făurit de Adrian Sârbu tot întruchiparea profesionalismului modern, seducător, ar rămîne.
  2. Antena 1 a fost și este în planul televiziunilor generaliste corespondentul Antenei 3 din planul televiziunilor de știri. Banii vîrîți de Dan Voiculescu în post n-au reușit și nu vor reuși în veci să scoată Antena 1 din zona de catrințe și  ițari, chiar dacă ițarii sunt Armani, iar catrințele minijupe. Și asta pentru că Trustul Antenelor reflectă personajul anacronic, prăfuit, zadarnic lustruindu-se, care e Dan Voiculescu în politică.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *