Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 18

Deși a luat de la Victor Ponta blenoragia USL-istă, Crin Antonescu nu vrea să se trateze

La împlinirea a doi ani de la Lovitura de stat din iulie 2012, replicînd lui Traian Băsescu, dar și celor care au fost pe baricadele apărării statului de drept, Crin Antonescu a continuat să apere ticăloșia comisă de el și amicul lui de atunci, Victor Viorel Ponta:
Dacă ar fi fost o lovitură de stat sau un derapaj de la statul de drept, o hotărâre mai mult decât discutabilă a CC nu ar fi fost respectată. În ciuda a 7,4 milioane de voturi, această hotărâre luată de şase oameni a fost respectată şi, din acest motiv, nu cred că PNL trebuie să prezinte scuze”.

Crin Antonescu se vrea candidatul unic la Dreptei împotriva lui Victor Ponta. El nu ostenește să ne avertizeze că un Victor Ponta președinte ar însemna apusul statului de drept în România.

Declarația de mai sus ne spune însă că un Crin Antonescu președinte ar însemna apusul statului de drept și victoria USL, care trăiește, iată, prin Crin Antonescu.

Hotărîrea CCR n-a fost luată de șase oameni. Hotărîrea că Traian Băsescu rămîne președinte a fost luată de Constituție. Potrivit Constituției, dacă la Referendum nu se prezintă 50% dintre cei înscriși pe liste, Referendumul e invalidat. Știind acest lucru, USL ar fi trebuit să mobilizeze electoratul ca să iasă la vot în proporție de peste 50%. USL n-a reușit asta. În aceste condiții, n-are importanță că pentru demitere au votat 7 milioane de cetățeni.  Puteau să voteze și un miliard. În statul de drept, pe care USL-istul Crin Antonescu nu-l înțelege, nu contează numărul, ci litera Constituției. Din acest punct de vedere, Crin Antonescu ar putea deveni președinte și dacă ar avea mai mult doar cu  un vot decît Victor Ponta. Se vede treaba însă că amiciția cu Victor Ponta a avut asupra lui Crin Antonescu efectul unui contact sexual cu o bolnavă de blenoragie USL-istă.
Rămas cu blenoragia USL-istă, Crin Antonescu nu face nici un efort să se trateze.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *