Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 18

Victor Ponta știe, oare, ce sunt neonaziștii și dacă sunt sau nu buni de mîncat?

Victor Ponta a refuzat să contrasemneze Decretul prezidențial de decorare a lui Horia Patapievici și Mircea Mihăieș, foști membri ai conducerii ICR.
Cei doi, dar mai ales Mircea Mihăieș, s-au definit drept critici acerbi ai Plagiatorului numărul unu al Patriei.

Refuzul de a contrasemna o Decizie corectă, deși, între noi fie vorba fără prea mare putere de apreciere, odată ce purtătoare a Stelei României e și Gabi Firea, dă seamă de cît de păduchios la suflet e acest Victor Ponta. Așa cum am mai spus, sub rînjetul lui de iresponsabil vesel se ascunde un PSD-ist tipic, din școala de bandiți Viorel Hrebenciuc. Nărăvit la linsuri în scris și oral, Ginerică se constipă instantaneu cînd îl trage cineva de urechi.

Aparte rămîne explicația publică dată de Victor Ponta deciziei sale inexplicabile:
Şi în al doilea rând erau acolo persoane care au făcut deseori declaraţii şi au exprimat opinii antiromâneşti, chiar fasciste, nu exagerez pentru că dacă vă uitaţi la domnul, e un domn Mihăieş care dânsul e de extremă dreaptă, este un fascist bătrân, aşa că nu credeam că mai există neonazişti în Europa, uite există şi în România…

Dincolo de aberația de a-i cataloga pe Horia Patapievici și Mircea Mihăieș drept fasciști, rămîne întrebarea, marea întrebare a zilei:
Știe, oare,  Victor Ponta ce înseamnă neo-nazism?
Eu sunt convins că nu.

Dar atunci cum de i-a făcut pe cei doi neonaziști?
Foarte simplu.
Mergînd la WC-ul  destinat exclusiv bucilor guvernamentale, Victor Ponta a auzit la radio că Vladimir Putin îi acuză pe liderii de la Kiev de a fi neonaziști.
Și atît de mult i-a plăcut cuvîntul acesta, neonaziști, auzi, ai dracului, n-e-o-n-a-z-i-ș-t-i ! atît de nou culturii sale, c-a rămas cu el în cap și după ce-a tras apa.
După ce-a tras apa, nu s-a spălat pe mîini, ca tot omul.
A ținut un discurs televizat!

Dvs ce credeți:
Victor Ponta știe, oare, ce sunt neonaziștii și dacă sunt sau nu buni de mîncat?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *