Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 19

Victor Ponta se bate pînă la ultima picătură de minciună ca să salveze USL!

Aflînd că Victor Ponta va face o Declarație politică de la Palatul Victoria, marți, 25 februarie 2014, ora 17.30, cu o oră și jumătate înainte de reuniunea crucială a PNL, mai toți am fost convinși că ea va conține anunțul mult așteptat de cei care visează cu ochii deschiși la salvarea USL:

Acceptarea propunerii avansate de PNL ca primarul Sibiului, Klaus Johannis, să fie ministru de Interne și vicepremier pe locurile care revin PNL prin algoritm.

De acest fleac depind- se știe limpede- rămînerea PNL la Guvernare și, prin asta, supraviețuirea USL.

Victor Ponta n-a făcut anunțul mult așteptat.

De ce a mai clămpănit atunci în chip solemn, la  ora cînd vacile se întorc acasă, de la izlaz, dînd melancolic din coadă?

Ca să facă vadă Poporul că el se bate pînă la ultima picătură de minciună ca să salveze USL!

Firește, îndepărtarea PNL de la Guvern a fost decisă de Famiglia Ponta încă din decembrie 2013, cînd PSD a început să cumpere în vrac parlamentari PPDD.

Tatonările UDMR din ultimele zile sunt și ele praf aruncat în ochii proștilor, care și așa nu văd bine.

În realitate, cu UDMR s-a bătut palma mai demult.

Dovada?

Putem vorbi de o Opoziție a UDMR în Parlament?

Tot ceea ce a făcut PSD în ultima lună se înscrie în programul stabilit de îndepărtare a PNL din Guvern lăsînd impresia că PNL a vrut-o.

Discursul lui Victor Ponta de marți seara a fost de la un capăt la altul o înșiruire de minciuni devenite clișeu.

Și totuși, la un moment dat, Victor Ponta a spus adevărul.

Cînd a reamintit că Obiectivul USL n-a fost și nu este modernizarea României prin europenizare, un trai mai bun pentru cetățeni,  stîrpirea corupției, întărirea statului de drept, ci așa zisa dărîmare a Regimului Băsescu, înțelegîndu-se prin asta dărîmarea instituțiilor statului de drept care s-au înfiripat  cu chiu cu vai în cei zece ani de mandat al lui Traian Băsescu și de controlare a României de către Puterile Garante:

 ”Obiectivele USL au fost foarte clare, mi le asum în totalitate şi sunt absolut convins că toţi colegii liberali şi le asumă în continuare, şi anume: lupta împotriva regimului Băsescu, a tot ceea ce înseamnă acesta, în formele sale de manifestare antidemocratice, antisociale şi antinaţionale şi capacitatea de a guverna împreună România, în sensul îndreptării nedreptăţilor comise de regimul Băsescu (..)”

Ca să vezi! Gura mincinosului Adevăr grăiește!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

39 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 19”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *