Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 19

Alianței PNL- PDL, Victor Ponta îi opune măreața Alianță PSD – Dan Diaconescu-Tomberon

Scrutinul europarlamentar a consemnat dispariția electorală a  PPDD – Partidul Bidon, creat de șmecherii din alte partide pentru a avea de unde să ia, pe un coș de făină și o sticlă de untdelemn, unul sau chiar doi parlamentari, dacă se adaugă la cos și o sticlă și cîteva ouă. Formațiunea care lua 14% în decembrie 2012,  a obținut acum doar 3,62%. Dan Diaconescu a încasat o lovitură de proporții pierzînd atît scrutinul europarlamentar, cît și pe cel parlamentar parțial.

Dezastrul de europarlamentare a consfințit în plan electoral o realitate din plan politic:
PPDD nu există.
Nu se cunosc ședințe ale acestui partid, grupurile parlamentare sunt pe ducă, șefa formațiunii e o ilustră necunoscută.

În aceste condiții, cunoscînd mitomania de scuipător de semințe a lui Dan Daiconescu, nu m-a mirat Declarația făcută luni, 2 iunie 2014:
Ii rog pe ceilalti oameni care conduc partide, indiferent de orientarea politica, sa vina alaturi de mine, sa ma asculte si sa facem ce i-am mai rugat in anii trecuti, in lunile trecute, sa facem alianta anti-Basescu. Cred ca aceasta intelegere, aceasta colaborare, acest protocol, contract trebuie facut de urgenta, avand in vedere ce se intampla pe scena politica romaneasca„.

Senzațional!!!
Devenit zero cu moț după europarlamentare, Dan Diaconescu cheamă celelalte partide la o Coaliție anti-Băsescu!

O declarație prin nimic deosebită de cele făcute la postul tv al PSD – România Tv – că  vorbește de la Vatican, cînd, în realitate, el locuia, cu chirie, în canalul care trece pe sub Vatican.

N-a trecut însă mult, și acestui Apel funambulesc i-a răspuns nimeni altul decît Victor Ponta. Președintele celui mai mare partid al momentului, șeful Guvernului de Coaliție, posibil candidat la Președinție, a avut ditamai întîlnirea cu Dan Diaconescu, după care a declarat:
„O sa discutam cu cei de la PP-DD, ca ei mai sunt in teritoriu. Putem sa facem si o alianta la nivel de Parlament. Ei cu siguranta nu vor sa treaca in alianta pro-Basescu, Iohannis – Blaga”.

Evenimentul zilei a făcut caz de ce spunea Victor Ponta despre Dan Diaconescu în urmă cu nici două săptămîni:
„Am un sentiment de vinovăţie şi vreau să vă cer scuze, am mutat de la Târgu Jiu la Satu Mare circul. Până pe 25 mai o să aveţi aici un saltimbanc de circ în mov. O să-l vedeţi cu cravată mare mov. Vreau să vă dau vestea bună că după 25 n-o să-l mai vedeţi pe aici. Aşa a fost şi în Târgu Jiu, a fost până în ziua alegerilor, după care nu l-a mai văzut nimeni. Îl mai căutau nişte bieţi oameni ca să-i dea banii pe care a promis că-i dă, însă aici la Satu Mare cred că lumea e mai puţin naivă şi lumea nu se aşteaptă să-i dea domnul Dan nişte bani sau ce mai dă.”

Ziarul a vrut să atragă atenția că Victor Ponta se aliază cu un politician pe care l-a înjurat pînă acum.
Noi credem însă că Victor Ponta nu se aliază cu un politician.
Victor Ponta se aliază cu un Dan Diaconescu-Tomberon.
Alianței PNL- PDL, Victor  Ponta îi opune măreața Alianță PSD – Tomberon.

PS: Urmează, dînd curs înțelegerii, o reuniune de urgență a CNA în care OTV va primi dreptul de a emite.
De a emite ca instrument de propagandă al noii Alianțe!

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 19”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *