Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 21.30

Slavă Domnului!  Victor Ponta nu e atît de inteligent pe cît îl credeam!

Am urmărit, așa cum m-am angajat, dialogul la distanță dintre cei doi, Victor Ponta și Crin Antonescu.

Nu s-a întîmplat nimic din ceea ce credeam la un moment dat că s-ar putea întîmpla:

O mișcare inteligentă a lui Victor Ponta de acceptare a propunerii privindu-l  pe Klaus Johannis, mișcare care l-ar fi lăsat fără aer pe Crin Antonescu, deoarece nu putea s-o  mai țină cu plecatul fără a risca pierderea partidului.

Acum îmi dau seama că ipoteza mea se întemeia pe teza unui Victor Ponta mare om politic, dintre acei oameni politici în stare să schimbe situații printr-o decizie surprinzătoare. Victor Ponta e însă  un politician mărunt, de nivel de șef de Alimentara de pe vremuri. Mărunțimea staturii sale politice e dată de omul Victor Ponta, pe care eu l-am caracterizat drept căcăcios. Pentru că se teme, căcăciosul n-are inițiative, nu ia viața în piept. El așteaptă ca lucrurile să curgă sperînd că pînă la urmă problemele se vor rezolva  de la sine.

Dacă n-a avut loc Marea Împăcare, nici Marea Despărțire n-a avut loc.

Speriat de campania de manipulări a Consorțiului Ghiță Tv – Felix Tv că pierde dacă pleacă el primul, Crin Antonescu a ajuns într-un blocaj. Așa cum s-a văzut în seara asta, nu știe cum să contracareze șmecheria PSD-istă cu amînarea divorțului. Victor Ponta a anunțat în seara asta că va numi interimari în locul miniștrilor liberali care-și vor depune demisiile. Asta înseamnă că PSD va putea face praf și pulbere țara timp de 45 de zile guvernînd sub sigla USL.

Dincolo de toate,  observ că în ultimul timp, problema de destin a României e dacă Victor Ponta și Crin Antonescu au vorbit la telefon. Înțeleg că se caută și nu se găsesc sau, mă rog, că se caută dar nu-și răspund reciproc.

Din tochitura acestei seri, am reținut un lucru  sigur:

Relația Victor Ponta – Crin Antonescu a ajuns în faza telefoanelor mobile.

Urmează faze SMS-urilor, faza e-mail-urilor și faza Facebook.

Cum toate aceste faze presupun un anume timp, USL mai are viață lungă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 21.30”

  • Domnule Cristoiu, cum ati putea crede ca ponta e inteligent? el e un copiator! pare un teatru farseur …

  • Dl Maestru Din cauza orgoliul unor politicieni care nu intrunesc minime de conditile pentru functie la care viseaza sa ajunga am fost nevoit sa folosesc capacitate de a domina stinta digitala aplicata in marketing politic pentru a lua cu asalt si monopoliza toate frase de care depinde alegerile prezidentiale din Romania Acest lucru se oate vedea si atunci cand se cauta expresie „”Cine va fi presedinte Romania in 2014 „”si nu numai Avand in vedere ca cei care cauta astfel de frase sunt alegatori cu putera 5 adica pot sa conving pe angajati ,parinti ,si bunici lor ,prieteni ,rudele sa voteze cu cine trebuie ….Deocamdata voi folosi toate acest arsenal digital pentru a sutin pe dl Sorin Oprescu deoarece este de departe candidat care poate reprezenta Romania cel mai bine Daca dl Blaga s-ar retrage din conducere PDL Catalin si Crin Antonescu ar renunta la ambitia de a candidat si il ar lasa pe dl Tariceanu ,atunci am putea sa ii dau si lor o mana de ajutor in asa fel incat sa fie o competitie mai buna si care sa fie bazat pe proiecte de care are nevoie Romania Daca Dl Blaga si dl Crin Antonescu nu vor intelege continutul acestui mensaje atunci nu trebuie sa mai cheltuiti timp si bani deoarece folosind forte pe care o avem sa dominam stintele digitale o sa-l facem pe dl Sorin Oprescu presedinte In felu acest il rog pe dl Ponta sa se concentreze la Governare si sa nu aiba nici un fel de emotia deoarece dl Sorin Oprescu se va muta a Cotroceni

  • Va rog maestru sa publicat ceva care sa imi fac sa inteleg care sunt avantage pe care PSD si dl Ponta il au de a colabora cu PNL deoarece din punctul de vedere a marketingului politic nu exista in acest moment nici un ba mai mult PSD daca are acepta pe dl Crin Antonescu candidatul la presidentia ar fi sinucidere curata deoarece asa cum am mai spus dl Crin Antonescu nu se identifica cu alegatori sociali democrati si nici nu este credibil fata de cei de dreapata deoarece toate viata a fost bugetar PSD Ca atare fara nici o clipire PSD trebuie sa se desparta de PNL si sa lanseze fara ezitare pe dl profesor doctor ,chirurg bloger ,si primar Sorin Oprescu la presidentia Din toti candidati este cel care poate reprezenta Romania foarte bine datorita experienta pregatire sale academice Un al doilea candidat care are putea reprezenta Romania bine este Catalin Predoiu dar din pacate are un sef de partid care nu mai corespunde de mult cu ceea ce se cere in marketing politic Ba mai mult anul acum 3 ani can am dorit sa-i trimit o informare de importanta strategice pentru Romania o secretara dansul mi a spus ca dansul nu are o adresa de email Daca PDL are avea un alt presedinte orce specialist in stinta digital il ar putea ajuta sa ajunga la cotroceni Despre dl MRU avand in vedere ca a intrat in joc pentru a-l ajuta pe dl Traian Basescu sa devine Primul Ministru va avea de pierdut deoarece dl Traian Basescu poate fi util Romania in 2015 nu ca primul ministru dar facand cu tot alt ceva despre care pot sa vorbesc in alt comentariul Cu aceasta ocazia i voi reaminti pe dl comanadant ca pentru el familia dansului si Romania este mai bine sa preaia exemplu unui democrata din USA decat cel al ditadorul Vladimir Putin

  • SlavaDomnului d-le Cristoiu ca Victor Ponta chiar este atit de inteligent ,incit sa sa fii o prezicatoare mincinoasa asa de -al dracului.Te rog d-le sa-lconsideram un fel de pariu.

  • Teoretic Balalau-Tontalau mai are la dispozitie si ziua de maine sa-l faca pe Johannis vicepremier. Dar daca el crede ca poate compensa criticile din Opozitie ale lui Cacarau cu prestatia mediatica ale Haznaua 3 si Ramaru TV, sa provoace ruperea USL.

  • Ponta e un escroc,e destept pt el nu pt prostimea la votat si-l mai voteazå

  • Sau doreaţi liniştea celor care vă scărpinau orgoliul?

  • cum naiba un popor asa destept gaseste conducatori asa „rataciti” in politica?!

  • Dacă aţi crezut o secundă în inteligenta lui Ponta,eu încep să mă îndoiesc de a dumneavoastră!

  • Ponta NU e inteligent, e un derbrdeu obraznic ! Si fara cel mai elementar bun simt ! Nemai vorbind de o minima pregatire profesionala ! Adica o lichea perfecta ! Poate gresesc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *