Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 21

Abia acum ne dăm seama că în 2005 Traian Băsescu a avut dreptate în ce privește caracterul lui Tăriceanu

25 februarie 2005, seara.

La Sala mică a Palatului are loc Decernarea premiilor Clubului Român de Presă pe 2004 in cadrul spectacolului Gala Premiilor Clubului Român de Presă.

Îmi amintesc de parcă ar fi fost azi.
Mă aflam pe scenă, după ce înmînasem cuiva un premiu.
Ceremonia se apropia de sfîrșit.

Pe scenă urcase, pentru a ține un discurs, Traian Băsescu, invitat de onoare al sindrofiei. În sală, în primul rînd, ședea Călin Popescu Tăriceanu, premierul Alianței, și el tot ca invitat de onoare. Pînă la suirea pe scenă, Traian Băsescu șezuse lîngă Călin Popescu Tăriceanu. Păruseră amîndoi amiciția întruchipată.

Ascultîndu-l pe Traian Băsescu din curiozitate (eram un adversar înverșunat al celui care se manifesta la vremea respectivă drept cel mai puternic om din România), am tresărit. Traian Băsescu îl avertiza pe Călin Popescu Tăriceanu, tovarășul său de Alianță, că luna de miere dintre ei s-a încheiat. Și, într-adevăr, din acel moment cei doi au intrat în logica divorțului fatal, desfășurat pînă în 2007, cînd Călin Popescu Tăriceanu, devenit unealtă PSD-istă, a alungat PDL de la Putere, pentru a guverna ca ostatic al penalilor din PSD.

De ce mi-am amintit acum de momentul din februarie 2005?

Pentru că, în acel moment, ca și mai tîrziu, conflictul dintre Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu mi s-a părut provocat și întreținut de hachițele lui Traian Băsescu.

Fostul premier și fostul șef de partid a făcut azi ceea ce un om de minim caracter nu face nici în fața plutonului de execuție:
De dragul de se ciolăni în fruntea Senatului, s-a oferit tot, gol și dat cu parfum, violului PSD în Grup Infracțional Organizat.

Am descoperit, cu toții, nu fără uluire, că dincolo de boieria de fațadă a lui Călin Popescu Tăriceanu se ascunde un tip de alba-neagra din iarmaroace unde se vînd lucruri furate.

Se vede treaba că Train Băsescu l-a mirosit încă din 2005.
Spectacolul mizer al unui fost premier și fost președinte de partid făcînd frumos, precum pudelul, în fața Stăpînilor PSD, îi dă dreptate lui Traian Băsescu din 2005.

În tot răul e și un bine.

Dacă n-ar fi fost momentul de azi, Traian Băsescu ar fi intrat în Istorie drept un scandalagiu a cărui victimă a fost nu numai Călin Popescu Tăriceanu, dar și Guvernarea de Dreapta.

Acum știm că Traian Băsescu s-a purtat așa cum s-a purtat, deoarece a ghicit, cu mult înaintea noastră, în Călin Popescu Tăriceanu, dezertorul din născare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

43 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 21”

  • Cam tarziu maestre, cam tarziu…Va fi o vreme cand multi il vor regreta pe marinar !

  • Absolut REMARCABILA amintirea Maestre … DAR TERRRIBIL DE ADEVARATA ! Intr-adevar acum e explicabila ! NUTREBUIE UITAT MAESTRE CA BORFASUL CALIN PORCESCU TARICEANU A FURAT STATUL ROMAN SI IMPLICIT PE FIECARE DIN CETATENII ROMANIEI CU AJUTORUL EXEMPLAR AL P.D.S.R. -ului PSD-ul de azi ! Pentru el s-au dat niscaiva ordonante de urgenta valabile pentru cateva zile

  • Un pic cam fortata treaba, de tip eu pup poala popii.

  • Toti politicienii romani, in frunte cu liderii lor, Basescu, Ponta, Crin, Blaga, Udrea, MRU, DD, Hunor, Funar, Pavelescu, Neamtu, etc., care, intr-un fel sau altul, stiu ca pot alege pentru Romania (si pentru Lume!) „democratia” pe care ei o considera mai buna, dintre cele doua prezentate pe http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, dar din lasitate sau nimicnicie n-o fac, trebuie sa accepte ca romanii au dreptul, si chiar datoria sa-i considere magari nesimtiti, si sa-i trateze cu tot dispretul!

    Toti jurnalistii care iau cunostinta de acest text, au datoria patriotica si deontologica de a-l aduce la cunostinta politicienilor, si de a le cere acestora sa prezinte opiniei publice romanesti alegerea pe care au facut-o!

    Cele de mai sus nu reprezinta o toana, ci o NECESITATE stringenta, atat pentru Romania cat si pentru Lume, pentru a se evita caderea pe toboganul violentei si al ororilor de orice fel!

    Starea Lumii de astazi cere o „democratie” in care politicienii sa nu mai poata „exersa” Lacomia, Minciuna, Hotia, Tradarea, Iresponsabilitatea, Nesimtirea, etc.

  • Doar imbecilii isi dau seama abia acum 🙂

  • tipul asta tariceanu mi se pare acum cel mai sinistru produs al politicii romanesti in 24 de ani…cea mai mare flegma aruncata pe partidul istoric in 138 de ani. alaturi de tatarescu

  • din ce loja masonica face parte TARICEANU?

  • Iar va vor sari in cap tot felul indivizi care stau vigilenti in transee, ca il laudati pe Basescu.

  • De prin lume adunate 🙂
    În partidul lui Tăriceanu vor fi primiți doar cetățenii cu cel puțin 3 neveste.
    Știți ce se întreabă lumea când aude că Tăriceanu vrea iar să organizeze ceva? „Cât o fi darul?”
    Din partidul de președinți al lui Tăriceanu mai lipsesc Crin Antonescu și Mircea Geoană pentru a putea spune despre ei ce a zis și Coșbuc: „Trei, Doamne, și toți trei!
    Ca să-și înscrie partidul la tribunal, Tăriceanu s-a dus cu semnăturile din cartea de oaspeți de la nunți.
    Având în vedere că Tariceanu a fost manechin, televiziunea de propagandă a partidului va fi Fashion Tv

  • Sunt convinsa ca in viitor vom avea si alte ocazii sa aflam ca presedintele Basescu nu s-a inselat in privinta politicienilor de carton din Romania.

  • Chiar se mai indoieste cineva ca acest imoral individ nu a fost este si va fi unealta fsn/pdsr/psd/usl/usd…………bagat intrun partid asa zis de dreapta de gasca iliescu/brucan/etc, etc?

  • De acum trebuie sa fie descoperite si motivele pentru care Mototoliceanu a ajuns sa fie unealta PSD-ului. Originile acestora se gasesc in perioada in care a guvernat in cardasie cu acesta. Astept dezvaluiri incendiare!

  • As vrea sa va pot spune:”Gresiti!”.Nu pot.

  • Cand nu a avut dreptate Basescu , maestre ? De asta si merita sa fie pretuit ,radiaza dreptate , intelepciune .E de admirat ., ce mai discutam ?

  • Am zis prima,ca el a avut dreptate,el stie ce stie,anticipeaza cu mult inainte etc.,nu e o lauda,asa e. Acum ,se poate intelege tot ce a urmat apoi…,si toate astea puteau sa nu fie,daca cpt nu facea ce a facut-acum,e nimic,totul a inceput atunci. Imi amintesc,cind T.B. a zis ce e influentat de cineva…,nu e adevatat!,zicea el,si altii,halucinatiile lui…Daca toti il credeau atunci…,si pnl-istii…

  • Numai ca atunci in 2005 Tariceanu facea jocul psd via Patriciu cu ajutorul cozii de topor Antonescu. O simpla cautare pe net, daca am uitat cum a fost, ar fi de folos…

  • ata-i traditia pnlista postdecembrista(kiar si pre comunista daca ne facem ca ne aducem aminte)asa ca nu e absolut nimic nefiresc ca pnl-ul si conducatorii lui noi si veki sa fie alaturi cu trup si suflet,de noii si vekii comunisti vopsiti in toate culorile spectrului politic. caci pana l-a urma de-aia a si inventat iliescu partidul liberal.ca sa-i fie alaturi in momentele grele.va mai aduceti aminte ce lovitura mortala a dat monarhiei primul presedinte liberal,campeanu? atunci cand l-a propus pe rege candidat la presedentie.

  • se desprind de aici doua idei pe care vreau sa le comentez si anume:prima se refera la firea de las a lui Popescu Tericeanu despre care stiam de mult ca are acest caracter fie si daca ne gandim la viata sa de familie care numai tarie de caracter nu demonstreaza ci mai degraba de profitor si playboy ;a doua idee se refera la capacitatea lui Traian Basescu de a intui caracterul oamenilor ,pai nu va suparati ,tocmai asta este trasatura definitorie a presedintelui care l-a mentinut pana acum in topul polticii romanesti

  • Domnule, cateodata ai memorie cu glagorie, nu mereu !

  • Trebuia sa fie limpede pentru toti,inca de cand a condus un guvern minoritar,cu o larga sustinere (psd-ista) parlamentara.

  • Abia acum iti dai tu seama, altii ne-am dumirit mai demult!

  • Cam asa este maestre nu stiu ce ar mai fi de facut cu curvele astea !!!

  • Târziu bătrâne , târziu ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *