Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 22

 

Cum vrea Dan Voiculescu să-l certe cu Moscova pe amicul Victor Ponta 

Mi s-a părut o neghiobie de fătuce să preiei de pe blogurile miliardarilor, ca și cum ar fi scrise de ei, textele întocmite de alții, de regulă  jurnaliști famelici, dispuși să se prostitueze pentru un bacșiș.

A scrie-  vă spun eu, care fac asta zilnic de peste 40 de ani- presupune o credință:

Cea potrivit căreia o metaforă  face mai mult decît o vilă.

Miliardarii au vile, palate, vapoare, aeroplane și ibovnice suficient de actrițe pentru a-i aburi că le satisfac la pat.

Cum dracu să simtă un miliardar  ghiontul care-i îmboldește pe cei care scriu din credința în eternitatea cărții să se încovoaie deasupra mesei de brad (vorba lui Eminescu) și să caute nu o nouă formulă de jefui bugetul țării, ci un nou verb, bine ales pentru a exprima un crez?

Sub acest semn, m-am amuzat  descoperind că  site-urile de știri s-au grăbit să consemneze, cu sentimentul c-au descoperit un manuscris  eminescian, textele iscălite de miliardarul Dan Voiculescu, dar scrise de alții, inși fără un sfanț în buzunar.

Am citit azi că Dan Voiculescu ar fi cerut pe blog judecarea lui Traian Băsescu pentru Înaltă trădare pe motiv că nu s-a implicat în recuperarea Tezaurului de la Moscova.

Da, de data asta, cred că textul a fost scris chiar de miliardarul Dan Voiculescu.

Pentru că, lansată cu huiet de presă, teza de pe blogul lui Dan Voiculescu mărturisește un analfabet.

Care analfabet doar Dan Voiculescu putea fi.

Pentru că:

  1. Dacă e să judecăm pe cineva pentru Înaltă Trădare în chestiunea Tezaurului de la Moscova, acesta nu poate fi decît Ion Iliescu, președintele care a semnat în 4 iulie 2003 Tratatul Româno-rus, care consfințește renunțarea la Tezaur.
  2. A ridica problema Tezaurului de la Moscova a însemnat și înseamnă a-i supăra pe ruși. Vrea asta proaspătul amic al lui Victor  Ponta, cel care și-a făcut un punct de program din apropierea de axa Moscova-Beijing?
  3. Victor Ponta a fost recent la Soci. Dacă pe Dan Voiculescu îl frămînta grija de recuperarea Tezaurului, de ce nu i-a zis amicului Ponta să vorbească despre asta cu relieful rusesc,  cu care s-a întîlnit premierul  nostru în absența lui Vladimir Putin?

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 22”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *