Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 23

USD- un PSD aliat cu bucățele din el însuși, vopsite diferit, ca să pară mai multe

Vinatoare

Proaspăt înființata Uniune Social Democrată nu-i altceva decît un PSD aliat cu bucățele din el însuși  (UNPR, PC),  pentru a dovedi românilor, în perspectiva scrutinului prezidențial,  că formațiunea lui Victor Ponta  conduce  o largă coaliție politică.

Nimic nou sub soare!

La șmecheria asta a apelat  în 1946, pentru a trage pe sfoară electoratul, Tata Moșu PSD-ului de azi, ilustrul partid Comunist Român.

Cu un huruit propagandistic de tip bolșevic, PCR a înființat, în perspectiva alegerilor din 19 noiembrie 1946, pe care oricum avea de cînd să le falsifice, Blocul Partidelor  Democrate,  o așa zisă largă  Coaliție, alcătuită din PCR și bucățele din acest Partid, vopsite și botezate diferit, pentru a părea altele și mai multe:  Frontul Plugarilor, Uniunea Patrioților,  Partidul Național Liberal – Tătărescu (un fel de viitor Partid Social Liberal, pus la fiert deja în cazanul  de colhoz al PSD0, Partidul Social Democrat Român (aripa  pro-sovietică).

Despre acest BPD, Dreptatea, ziarul Opoziției din 1946, a publicat o caricatură valabilă și pentru USD-ul de azi, alcătuire prin care PSD a pornit la vînătoare  de voturi pentru prezidențialele din 2014.

Reproduc mai sus caricatura din 1946 , intitulată La vînătoare de voturi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 23”

  • Inteleg…nu si-au atins obiectivele..sunt in divort….dar sa plagiezi si USL-ul prin infiintarea USD-ului….ca sa obtii voturi….chiar asa?

  • sa ne fie noua rusine ca popor ca nu invatam din istorie, ca de 24 de ani ii tot alegem pe comunisti, rebranduiti ca fsn si care mimeaza prin mai multe grupari (psd, pdl, unpr, pc) pluralismul democratic. singurul nostru presedinte democrat dupa 89 s-a declarat invins de sistem si cred ca era corect sa se declare si invins de poporul roman. in 2009 am avut sansa sa avem un presedinte liberal, care ar fi format un guvern cu iohannis premier. un simplu exercitiu de imaginatie dovedeste ca ar fi fost mult mai bine pt noi ca popor decat cu basescu, boc si pdl, o alta ramura fesenista vopsita in portocaliu. romanii au trimis atunci in turul 2 al prezidentialelor doi vajnici reprezentanti ai sistemului fesenist.

  • va avea si un independent, pe mariana campeanu care isi pierde sustinerea politica a pnl saptamana viitoare. poate mai multi independenti proveniti din pnl. doar avem oameni politici onesti cu „inalte principii morale”.

  • Istoria se repeta!

  • Dar cat de natang sa fii ca sa crezi ca PSD+UNPR+PC reprezinta o „Mare Coalitie”. Asta ar fi prea mult si pentru electoratul specific, quasi-analfabet si pomanagiu.

    • Taunule , chiar nu te duce mintea .UNPR si PC nu pot candida singure , n-ar intra in PE, dar deputatii si senatorii lor conteaza in parlamentul din Romania.

    • Tu chiar ai citit ce a postat pe blog d-l Cristoiu si care a fost comentariul meu? Si daca da, esti sigura ca ai inteles despre ce e vorba? Insa cu un lucru ai dreptate, fiecare comenteaza in functie de cat si cum il duce mintea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *