Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de luni, 1 august 2016

Sancta simplicitas! în variantă dîmbovițeană. Alina Gorghiu îl condamnă cu mînie de proletăriță pe Bogdan Olteanu, fostul ei amant și mentor!

Politicienii sunt și ei oameni.
Au fost oameni şi Cezar și Ecaterina a II-a, şi Napoleon, şi Stalin politicieni care au făcut Istoria Lumii.
De ce n-ar fi oameni şi politicienii români, chiar dacă n-au făcut nici Istoria judeţului în care s-au născut, d-apoi Istoria lumii?!

Din acest punct de vedere despre omul Alina Gorghiu se ştie – şi nu numai din tabloide, dar şi din presa quality, c-a avut o relaţie amoroasă cu Bogdan Olteanu.
O relaţie care, cum se întîmplă cînd el e însurat şi mai are şi copii, a făcut cu ochiul telenovelei de tip balcanic.
Bogdan Olteanu i-a fost Alinei Gorghiu nu numai amant, dar şi mentor.
Cariera politică a Alinei Gorghiu e urmarea unui bobîrnac dat de Bogdan Olteanu.

Repet:
Relaţia dintre cei doi a fost de notorietate.
Așa se explică de ce, cînd Bogdan Olteanu a fost arestat în toiul nopţii, toată presa a ţinut să reamintească relaţia sa cu Alina Gorghiu.

A venit ştirea reţinerii lui Bogdan Olteanu.
Cum era de aşteptat, Alinei Gorghiu i s-a cerut o reacţie.
Nu în calitate de Cleopatra lui Bogdan Olteanu, ci în calitate de şefă a PNL, dat fiind că Bogdan Olteanu a fost unul dintre cei mai puternici lideri ai PNL, înainte ca acest partid să se pricopsească cu sifilisul PDL-ist.

Ce face o persoană de bun simţ la o asemenea cerere?
Repet, o persoană de bun simţ, care ştie că toată lumea ştie că Bogdan Olteanu i-a fost amant:
Răspunde că, dată fiind relaţia sa publică cu Bogdan Olteanu, bunul simţ îi interzice să se pronunţe asupra Cazului Bogdan Olteanu.

Ce face Alina Gorghiu?
Mai că nu-l redenunţă ea ca ins corupt în faţa opiniei publice.

De ce a făcut asta?
Alina Gorghiu e căsătorită.
Reacţia sa faţă de Dosarul Bogdan Olteanu nu e însă cea a unei femei care nu vrea să aţîţe gelozia soţului.
Nu e nici măcar reacţia unei Ticăloase care calcă pe cadavre pentru a parveni.
Dacă refuza să răspundă, nimeni n-ar fi acuzat-o că s-a dat cu corupţii.
Dimpotrivă, ar fi beneficiat de simpatia pe care o stîrneşte o persoană de bun simț, rămasă de bun simț și dacă ajunge Împărătița Universului.
Alina Gorghiu a reacţionat astfel pentru că la atîta o duce capul.

Toate faptele și vorbele ei ţin de o prestaţie de şcolăriţă corectă, harnică, cuminte, care nu iese din vorba Doamnei Învăţătoare, chiar și cînd această vorbă e a unei neroade.
Printre clişeele de comportament învăţate de ea pe de rost e şi cel că în România de azi un politician trebuie să condamne cu mînie proletară orice alt politician acuzat de DNA de corupţie.
Chiar şi cînd acel cineva i-a fost amant, partener de firmă de avocatură, Pigmalyon, într-un cuvînt.

Luînd seama la reacţia-clişeu a Alinei Gorghiu vom înţelege de ce PNL a pierdut în chip catastrofal localele:
Partidul e condus de Alina Gorghiu.
O persoană altfel curățică, așa cum ar zice nemuritorul Caragiale, dar atît – o persoană.
De la ea pînă la lideri politic autentic e distanța de la Klaus Iohannis la președinte de adevăratelea, și nu Rața mecanică, trasă de coadă să măcăne din cînd în cînd de Băieții deștepții din Sistem.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

38 comentarii pentru articolul „Gîndul de luni, 1 august 2016”

  • Apel catre populatie!!
    Masina furata din Sibiu,daca o vede cineva sa sune la Politie sau sa ma contacteze!!!

  • Apel catre populatie!!
    Masina furata din Sibiu,daca o vede cineva sa sune la Politie sau sa ma contacteze!!!

  • Apel catre populatie!!
    Masina furata din Sibiu,daca o vede cineva sa sune la Politie sau sa ma contacteze!!!

  • Bai gurita de ardei umplut, tu vorbesti de prostitutie? Pai cine s-a prostituat mai mult ca tine?

  • Informam prin acest anunt pe domnul Ion Cristoiu si toti fanii dansului. Va invitam sa va informati si sa va tratati durerile de spate (hernie,scolioza,cifoza etc) si problemele legate de imunintate prin domnul profesor Sandu Brindusa , inventatorul procedurii „Operatia durerilor de spate Fara Bisturiu”.Va dorim multa sanatate.

    • Ceva pentru vindecarea prostiei nu aveți? E tara plina de prosti cu doctorate si daca prostia începe să doară o să-i auzim si din Canada :))

  • In materie de Cretinoiu exista totusi un aspect care ma unge la inima: niciunul dintre adresanti nu reactioneaza in vreun fel la productiile sale gretoase. Pentru ei, „maestrul“ urat mirositor nu exista.
    Iar neghiobul cel neluat in seama face spume la gura, si cu fiecare noua dejectie mai coboara un nivel, doar-doar …
    Si iata cum isi asigura un loc cu adevarat unic in istoria jurnalismului romanesc: cel de rahat cu ochi.

  • Marcelino, „ai expira” se zice la voi la tara?!…daca nu stii sa scrii, de ce tii neaparat sa postezi aici?!

  • Dle Cristoiu, imi pare rau sa constat, dar se vede ca ati imbatranit si ca nu mai predati ziaristica! Eu nu pot sa cred ca scrieti un articol cu titlul „Alina Gorgiu il condamna cu manie de proletarita pe Bogdan Olteanu…” si NU DATI DECLARATIA EI!!! Eu nu sunt ziarist, dar nu cred ca se poate scrie un articol despre o declaratie, fara ca aceasta sa fie citata! Cum ar fi putut ea sa-l atace pe mentorul ei, mai ales ca avea o relatie cu el in perioada in care se presupune c-a luat niste bani de la Vantu si s-ar putea ca si ea sa stie?!

    PS. Si daca vorbeati despre teorema lui Pitagora, trebuia s-o citati, ca n-o stie toata lumea, daramite despre declaratia Alinei!…

  • In Rominia academicienii sunt prosti, nu ciobanii!
    La Realitatea Tv, Hoandra l-a avut invitatat pe acad. Dan Berindei care a sustinut, cum era scris si pe burtiera: Ne-ar trebui un Napoleon!
    Daca Donald Trump ar spune, ‘Ne-ar trebui un Napoleon’, ar pierde alegerile si toata planeta ar rade de el. Daca un tembel din academia romina spune asa ceva, nimeni nu comenteaza.

    Bugetul Academia Române 370 milioane lei, cat bugetul Ministerul Tineretului şi Sportului.
    Sunt singurul care sustine desfiintarea Academiei romine; Franta are 40 de academicieni, Rominia are peste 300 de academicieni care nu au descoperit nimic.
    Rominia are cei mai multi academicieni, cei mai multi generali, cele mai multe doctorate peste 50000 fara valoare si plagiate…
    In Rominia totul se fura de la titluri academice la grade militare!
    Nimeni nu are pretentia de la boii din Academia Româna sa descopere o noua teorie a Gravitatiei sau o noua teorie a Evolutiei!
    România este o tara fara intelectuali, pe ultimul loc din Europa!

  • Pana la urma ( urmărind-o pe Alinuța ) imi du seama ca Udrea a fost deșteapta si cu simt politic. Ea nu a fost si este decât una care musca mana care o hrănește in mod constanta……cat o mai tine!

  • # Cred ca fapta Alinutzei de a fi fost amanta catorva liberali este cel mai mic pacat al ei ! Sa nu-i dam posibilitatea sa ne arate chiar toate fatzetele sumbre ale unor femei din istorie!

  • Ha,ha,marea politiciana A.Gorghiu…

  • Alina este cacareaza politica propulsata de Bogdan Olteanu iar in 2014 cind ai expira mandatul la BNR nu Tariceanu a fost cel care-l reinstala pe Olteanu la BNR ci Iohannis in calitate de presedinte al PNL dar la a cui recomandare , eu cred ca a Alinei , ca Iohannis habarnuavea cine e Bogdan Olteanu , el venea de la Sibiu . Si uite asa Alina isi intorcea serviciile fostului amantez .

  • Cineva o compara cu Doamna Elena Udrea .O mare diferenta

  • Eşti mare maestre …şi bine le zici .

  • Subiectivism și resentimente , maybe, din partea Alinei G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *