Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de luni, 9 februarie 2015

După Elena Udrea, Victor Ponta dă și el în gît SRI. Te pomenești că sunt înțeleși!

Victor Ponta intervine la România Tv ca să răspundă la întrebările mieroase, pe care le pun salariații lui Sebastian Ghiță ori decîte ori aud vocea finanțatorului din Dubai al Famigliei Ponta.
Pisicuțul, speriat c-a făcut pe covor în 16 noiembrie 2014, și Stăpînul de la Cotroceni l-ar putea certa că pute, nu mai contenește cu serenadele trase lui Klaus Iohannis. Cred că Prea Alesul a fost nevoit duminică seara să se mute într-una de pe o bucă pe alta, gîdilat de limbuța iresponsabilului vesel.

În contextul acestui nou cobzărit al lui Klaus Iohannis ( e mult mai bine decît pe vremea lui Traian Băsescu, Klaus Iohannis îl lasă să-și dea singur Ordonanțe de urgență, Klaus Iohannis e un președinte măreț bla bla, Primul Ginerică al țării a făcut următoarea afirmație:
”Când mergeau rău era anul trecut când realmente nu mai avea nimeni – nici eu, nici serviciile de informaţii – încredere să colaborăm cu domnul Băsescu, care era, ştiţi foarte bine, era într-o campanie electorală, pentru doamna Udrea… în care arunca totul în aer; servicii, guvern, tot. ”

Prezent în platou, Radu F. Alexandru a sesizat de îndată monstruozitatea trăncănelii lui Victor Ponta.
Cum adică, SRI nu avea încredere în șeful statului. Păi, în cine avea încredere SRI? În finul Victor Ponta?

Nici n-a apucat Radu F. Alexandru să atragă atenția asupra declarației iresponsabile a iresponsabilului vesel, că moderatoarea i-a și dat una peste gură, după cum i-au poruncit șefii în cască.

După Elena Udrea, Victor Ponta dă și el în gît SRI.
Te pomenești că sunt înțeleși!
Nu m-ar mira, Victor Ponta a fost pus președintele PSD de Grupul din care face parte și Elena Udrea.

NB: Mai mulți cititori mă mustră pentru că intervin telefonic la Căcănia Tv, deși țin să afirm că am o părere execrabilă despre acest OTV de propagandă PSD-istă. Cînd dau din greșeală peste România tv, mă întreb în ce țară trăim. De dincolo de titlurile tembele gen Imediat, Senzațional. Dezvăluiri în premieră, se varsă asupra dușmanilor lui Sebastian Ghiță budane cu lături. Adevărul e că nu reușesc să scap de insistențele lor. Le-am blocat numerele, nu răspund la numerele necunoscute care mi se par suspecte, dar tot reușesc să mă deranjeze la Bibliotecă. Fiind un om politic, nu-mi permit să înjur de mamă pe producătoarele și producătorii care ajung cu obrăznicia de a mă suna cînd li se trezește.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

40 comentarii pentru articolul „Gîndul de luni, 9 februarie 2015”

  • Jocul perfid pe care il face Elena Udrea: desii solicitarea de arestare este numai si numai pentru acuzatiile din dosare, Elena Udrea a inceput in mod voit si sistematic pe Coldea de la SRI pentru a avea motiv sa spuna acum ca solicitarea de arestare se datoreaza influentei acestuia asupra justitiei si DNA!!! GRESIT…total GRESIT…este o strategie pusa la punct de Elena Udrea, inca din mai 2014 cand informata de traian basescu, ca figureaza in dosarele de coruptie la nivel inalt, Elena Udrea a bagat divort de Cocos si a inceput o lupta imaginata doar de ea cu SRI, stiind ca asta va prinde la fraierii de romani, strategie, practicata pana in ziua de azi. Motivul: abaterea atentiei de la gravele fapte PENALE de care este acuzata!!!! Elena Udrea, ne-ai furat ne-ai taiat salariile si impozitat pensiile, ne-ai inchis spitalele in timp ce tu si cu IBOVNICUL , traian traiati in huzur si puneati banii deoparte in Dubai!!!!! o singura urare pe care o meriti: la PUSCARIE!!!!!

  • Domnule Cristoiu, V-am urmărit toate vorbirile din ultima vreme. Am remarcat că nu numai că nu a spus nimeni nimic împotriva lui Dinu Pescariu, dar mai mult, pare că toţi îi dau crezare. Mă aşteptam de la un ziarist vechi şi important ca dumneavoastră să pomeniţi măcar despre o situaţie evident cel puţin stranie dacă nu chiar nedreaptă: cum poate o armată de procurori hârşâiţi de la DNA să dea crezare unui infractor dovedit mincinos ca Dinu Pescariu, de altfel o lichea ordinară, pentru a emite la repezeală 3 cereri pentru arestarea unui parlamentar foarte important şi şef de partid, fost ministru, fost şef al cancelariei prezidenţiale?

  • Asta cu gâdilatul e geniala

  • uite cine-i acuza pe altii ca pun intrebari mieroase??? traseistul suprem al presei.mercenarul care a slujit toate televiziunile de pe piata. avem tupeu „maestre” ! 😀

  • Maestre, Ponta are tupeu pentru ca e in intelegere cu bonsaiul de la Cotroceni

  • Mitomanul plagiator in prostia lui nu-si da seama ca acuza serviciile de inalta tradare.Presedintele fiind institutiace garanteaza siguranta nationala. Atata prostie!!!Viorel e pe tarla mai frate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *