Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de luni

Eu am mai spus că Victor Ponta e semidoct, dar nu m-ați crezut!

După ce și-a făcut nițică propagandă electorală chiar în publicațiile ce se pretind anti-PSD (e drept, pînă vine afacerea patronului cu statul) hîrjonindu-se de a legumicultorul cuplului, Victor Ponta a intervenit duminică seara, telefonic, la două televiziuni: Antena 3, proprietate a prezentului pușcăriaș Dan Voiculescu, și România Tv, proprietate a viitorului pușcăriaș, Sebastian Ghiță.

Cum intervenția la Antena 3 a fost prima, site-urile, limitate la copierea știrilor de Mediafax, au citat un Victor Ponta atît de anti-Băsescu că a ajuns să vorbească de o debăsificare a României, după plecarea lui Traian Băsescu, după modelul denazificării din Germania postbelică.

Eu am mai spus că Victor Ponta e semidoct.
Prin asta înțeleg unul care face referiri culturale aiurea, pentru că ele sunt după ureche.
Ca și în cazul cînd se dădea adept al lui Che Guevara pentru că văzuse el, pe post de carte, un tricou cu faimosul revoluționar, în cazul așa zisei denazificări Victor Ponta a folosit expresia pentru că i-a plăcut cum sună.
La România Tv, postul subordonatului său Sebastian Ghiță, Victor Ponta a fost mult mai prudent în privința Suspendării lui Traian Băsescu.

Cum se explică diferența?
La Antena 3, vajnicul bărbățel de stat s-a  scăpat pe el la gîndul că nu s-ar putea ridica la înălțimea anti-Băsismului, promovat în afara pușcăriei de slugile celui din pușcărie.
Nu m-ați crezut cînd v-am spus că e căcăcios!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „Gîndul de luni”

  • DOMNUL GOE,MAI SCOATE CATE O PERLA…DOAMNE AJUTA SA NU IASA ASTA PRESEDINTE…ORICUM CRED CA NU VA IESI,SUFICIENTA SI PROSTIA PSD ,REVIN,VEZI GEOANA,NASTASE..TIPIC,PARCA AM UN DEJA-VU…

  • OPOZITIE, ia un creion chimic, o foaie de hartie si…noteaza! >>
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qU6Da82Hwts

  • Cum dracu au ajuns acesti tembeli ( idioti mai bine zis) sa conduca Romania ?

  • Credem că va vorbi despre debaronizare, nu de revenirea la vechiul calendar pe stilul pesedist- vechi, imbecilule nu mai poţi întoarce timpul înapoi!

  • ….dobitoc si infantil…..

  • TRISTETE
    Intr-un stat respectabil, dupa declaratia uluitoare de aseara, Victor Ponta ar fi trebuit (chiar la ora asta) sa-si faca, deja, bagajele… Din pacate, traim intr-un stat mafiot si nici macar nu constientizam, toti cei de dreapta (sau pretinsi de dreapta), aceasta realitate crunta.

    Altfel, ne-am indrepta optiunea de vot spre Monica Macovei, cel mai mare dusman al mafiei politice. Inca mai plutim in ceata, inca mai avem ezitari, inca pariem pe cai morti (sfanta manipulare!) cand solutia radicala, izbavitoare, e chiar in mainile noastre.

    L-am avut pe Ratiu (i-am dat cu flit, n-a mancat salam cu soia, nu-i asa?), o avem pe Monica Macovei si refuzam sa o vedem (nu are sanse, nu-i asa?)… Dumnezeu ne da, dar nu ne baga in traista. Sunt momente in istoria unei natiuni, in care, daca decizi prost, nu condamni la suferinta doar generatia ta ci si generatia urmatoare. Anul acesta e un astfel de moment.

    Din pacate, partidele s-au transformat in clanuri mafiote. Cine nu constientizeaza (inca) aceasta realitate cruda, risca sa-si condamne tara la involutie, la saracie crunta. Daca occidentul ia mana de pe noi, putem sa stingem lumina.

    Vom sti sa alegem bine?… This is the question.
    (gi)

  • semidoct este mult spus …

  • Ponta si-a pastrat limbajul, atitudinea, mentalitatea presedintelui de detasament de pionieri din timpurile pe care le credeam apuse. De cate ori il aud vorbind, indiferent de locul in care se afla imi apare aceasta imagine-sablon. Copilul care nu a evoluat deloc de la acest stadiu, care se dadea bine si cu invatatoarea sau diriginta ca sa fie :protejat” la note, dar si cu colegii de clasa ca sa fie ales si data viitoare, copilul a carui mama era prezenta la toate sedintele de comitet de parinti si, plina de initiative costisitoare, sfarsea prin a fi aleasa presedinta de comitet de parinti, Un politruc care a invatat de mic sa ocoleasca rezolvarea problemelor, dar sa se afle in fruntea colectivului prin protectia altora. Un politruc sadea superficial si cinic. De ce sa ne mai miram ca face ce face?

  • Avea dreptate cand zicea Brâncuşi: ”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi si mai proşti”. În 1956, Brâncuși a vrut să doneze statului român 144 de opere. A fost refuzat pe motiv că sunt opere fără nicio valoare, (era artă “decadentă”) și în urma refuzului, el a donat operele statului francez și și-a luat cetățenia franceză. Alti destepti dupa 90 (Iliescu, Tariceanu, Roman, Ungureanu , Nastase, Tapul, Basescu etc ) au zis ca nu avem nevoie de donatia Gojdu, miliardele de $ din Iraq, de investitiile din SUA, China,si tarile arabe, de Petrom, Romgaz, aur , argint , cupru, Flota etc. Avea dreptate si Petre Ţuţea: „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi” care voteaza aceiasi hoti de 25 ani !

  • Da matale nu dormi la ora asta ? De grija lui Ponta ? Dar se pare ca ai dreptate !

  • Daca ai fi corect Cristoiule nu ai critica doar un sef al partidului hot ci pe amndoi sefii ai partidelor de hoti care au furat tara ! Dar tu Cristoiule , la fel ca majoritatea ziaristilor sunteti complici la furtul si distrugerea tarii prin tainuire si laudare a excrocilor ce au condus tara si pe care i-ati pupat in cur prin rotatie cand pe uni cand pe altii functie de sponsorizari ! Asa ca ori zici Iliescu, Ponta , Nastase, Voiculescu, Blaga, Udrea, Basescu etc . = Bercea Mondialul Toti sunt niste hoti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *