Gîndul de luni

Și, totuși, Traian Băsescu a vorbit serios despre ofițerul acoperit sau a blufat?

De marți, 9 septembrie 2014, de cînd Traian Băsescu a declarat că între candidații la Președinție există un ofițer acoperit al unuia dintre cele două servicii românești, amenințînd cu deconspirarea dacă respectivul nu-și trece în CV meseria de ofițer acoperit, presa noastră, mai ales prin televiziunile de știri, dar și clasa politică s-au angajat într-o vastă operațiune de tip Găsirea Elodiei: Cine e acoperitul?

Nu s-a discutat aproape de loc despre rațiunea acestei acțiuni ieșite din comun, unică, dacă nu mă înșel, în istoria serviciilor secrete:
Amenințarea cu deconspirarea venită chiar de la cel care e Șeful serviciilor secrete: Președintele Republicii.

Din cîte au putut sesiza cititorii acestei pagini, am căutat să abordez atît pe blog, cît și la Realitatea Tv, adevărata problemă:
Cea a amenințării cu deconspirarea din partea lui Traian Băsescu.

Am avansat următoarele ipoteze pe care vi le supun judecății dvs., cititorii acestui blog:

  1. Nu există nici un ofițer acoperit. Traian Băsescu a lansat o fumigenă. În acest caz, se ridică întrebarea: Cum va ieși din încurcătură?
  2. Printre candidați există un ofițer acoperit: Dacă respectivul nu se autodemască, cum îl va deconspira Traian Băsescu fără riscul de a încălca grav Legea? Vor confirma serviciile dezvăluirea lui Traian Băsescu?
  3. Așa cum ziceam duminică seara la Jocuri de putere, e vorba de un joc operativ. La sugestia americanilor și cu sprijinul serviciilor, se încearcă scoaterea din joc a lui Klaus Iohannis, suspectat de a fi ofițer al serviciului secret german. Cum acest motiv nu poate fi invocat public, se folosește motivul ofițerului sau a fostului ofițer al unui serviciu secret român.
Comentarii

V-am studiat cateva luni…. am inteles care va sunt preferitele…. insa daca faceti public o afirmatie fiti obiectiv… creati in ultimul timp niste ipoteze de rasul lumii, ca sa nu spun senile. Este o vorba si bine zice: ” Daca taceai, filozof ramaneai! “

tara arde…si astia si-o trag peste tot…

d-le cristoiu dvs vorbiti serios sau aruncati vorbele cu intentia de amanipula sau de a sustine pe unul din oamenii lui basescu la prezidentiale? ati spus in emisiunea lui rares bogdan ca nu credeti ca exista vreun candidat cu trecut de ofiter sub acoperire ,adica nu credeti ca tb a vorbit serios,si acum aruncati cu noroi ,va intrebati.ne intrebati daca nu cumva este klaus iohannis?hai sa fim seriosi si va rog si pe dvs nu ne mai intoxicati.de azi inainte nu mai va cred.gata.m-am saturat de atata vorbaraie,de barfe,de vorbe aruncate,si de manipulari .nu suntem la antena3 /daca nu aveti dovezi concrete nu mai spuneti nimic .m-am saturat de mizeriile spuse la romaniatv si la antena3.GATA!

Ionel Coman Ionel Coman says:

sigur nu-i Plagiatorul ,desi el este vizat cu acest mister,pentru a mai pierde in sondaje cateva procente

Marius Iacob Marius Iacob says:

Nu incercati sa ne mutati atentia de la Ponta. El este ofiter acoperit SIE. E plina presa de surse in acest sens.

Banuiesc si un PITIFELNIC in presa tot de la SIE

Daca Johannis este vizat, va fi o operatiune asemanatoare cu scoaterea lui Teodor Atanasiu din Guvernul Tariceanu. Se lanseaza zvonul, se dezvaluie presupusa persoana, se incepe o cercetare a cazului si pana se lamureste aspectul, trece campania electorala. Asa spera Matrozul sa si-o propulseze pe coana Nutzy in turul 2 unde Dreapta sa se uneasca in jurul ei.

Vladu Dan Vladu Dan says:

De ce nu Ponta?

Anonymous says:

vrajeala, nu poate avea dovezi, iar pe vorbe pot sa zic si eu

E ca vorba aia: “un nebun a aruncat o patra in apa si zeci de oameni s-au apucat sa o caute”. Si intrebarea este: cine e nebun?

Duda Zaluda Duda Zaluda says:

A propos de vot… daca nu Iohannis, atunci cine??? Ofiter au ba, pare cel mai realist… desi… aparente… aparente… DAR… Udrea? Sa fim realisti… Ahh, FamiGlia Ponta? Sa ne fereasca Dumnezeu de tonti… ajungem mai saraci si mai nerozi decat in comunism! Unde esti tu, Tepes, Doamne??? 😉

Duda Zaluda Duda Zaluda says:

Mda… tara, tara… pierdut Conducator! Gasitorul… sa-l pastreze! 😉 Curiozitatea zaludei… Maestre, dumneavoastra cu cine votati???

Maestrul a spus o data : “niciodata in viata mea cu Johannis “

Marsilia, marele port de Provence – partea I

Un James Bond prea British
Sentinela despre Rebeliunea legionară
Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan | 13. Focurile au fost bine ţintite, făceau parte dintr-un scenariu
Am dat mîna cu Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro | 7. Fidel, un copil nelegitim, făcut de taică-său cu servitoarea
Cel care merge la Gara de Nord