Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de marți, 10 ianuarie 2017

Diversiunea pentru înăbuşirea Scandalului Sebastian Ghiţă a venit mai repede decît mă aşteptam. S-a grăbit s-o pună la cale Liviu Dragnea!

Mă număr printre cei care se încăpăţînează să susţină că marea problemă a începutului de an 2017 e dată de numeroasele dezvăluiri din ultimul timp despre incalificabilele abuzuri ale Sistemului instituţiilor de forţă, avînd drept axă Binomul SRI-DNA.
Multă lume reduce aceste dezvăluiri la cele deja şapte confesiuni publice ale lui Sebastian Ghiţă, marile defector al Sistemului.

O astfel de poziţie e greşită.
Despre Abuzurile Sistemului, toate menite a înlocui Puterea democratică a celor aleşi cu Puterea dictatorială a celor numiţi, au fost mult mai multe dezvăluiri decît cele ale lui Sebastian Ghiţă.
Primele dezvăluiri în acest sens au fost cele ale Elenei Udrea. Li s-au adăugat dezvăluirile Alinei Bica, ale lui Daniel Dragomir, ale lui Mircia Gutău, ale lui Traian Remeş. Condamnările de la CEDO au confirmat existenţa unei Justiţii aşa-zis independente, dependente însă de Sistem, care a folosit-o şi o foloseşte pentru răfuieli politico-mafiote. Intervenţiile din presa de la noi, dar şi din presa străină s-au adăugat dezvăluirilor, conturînd marele pericol pentru democraţie şi, prin asta, pentru interesul naţional pe care-l reprezintă folosirea Luptei împotriva corupţiei în răfuielile politico-mafiote.

Procurori DNA şi Procurori din Parchete fac parte din Grupuri criminale care se îmbogăţesc prin eliminarea concurenţilor folosind arestarea preventivă, teroarea dosarelor deschise.
Dosarul invocat de mine în numărul anterior, şi pe care nu-l vrea nici o redacţie, ne dezvăluie un lung şir de abuzuri prin care s-a încercat trecerea avuţiei sindicale din mîna unor Grupuri infracţionale în mîna altora. Dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă despre execuţia mafiotă a lui SOV, confirmată de Rechizitoriul halucinant scris de Marius Iacob, inspirat de Afacerea Elodia, ne-au arătat cum se preia prin forţă un trust de presă de către un Grup infracţional organizat.

Duminică seara, la B1Tv, m-am străduit să avertizez că Abuzurile în numele Justiţiei independente trebuie să-i neliniştească şi pe oamenii simpli, deși aceștia ar putea crede că doar cei de la vîrf pot fi victime. Desigur noi avem în prezent cu precădere dezvăluiri despre abuzuri ale procurorilor şi judecătorilor de la Centru. Modul de operare de la nivel central e folosit cu brio şi la nivel local. În fiecare judeţ s-au constituit Grupuri infracţionale alcătuite din procurori DNA sau de Parchete, judecători corupţi şi ofiţeri SRI, care au luat locul celebrilor baroni locali.
Un procuror ca Marius Iacob de la Parchetul General, care a fabricat Dosarul Şantajarea lui Sebastian Ghiţă, se întîlneşte peste tot în ţară. Acest tip de procuror foloseşte puterea discreţionară pentru a-şi rezolva interesele proprii, de cele mai multe ori mafiote.

E limpede că s-a constituit deja o masă critică pentru ca abuzurile să fie anchetate de o comisie parlamentară astfel încît modul de Operare să fie denunțat în chip oficial şi astfel încît să se tragă concluzii vizînd măsuri legislative de contracarare a posibilităţii abuzurilor şi nu de înlocuire a unor capi ai Sistemului.
Această Comisie e cu atît mai necesară cu cît – aşa cum am avertizat şi voi continua să avertizez – luînd drept o ofensă adusă persoanei sale fizice votul din 11 decembrie 2016, Nerodul iresponsabil de la Cotroceni, cu sprijinul sinistrei Raluca Prună (aţi văzut cum acționează Forțele oculte? Ralucă Prună a venit, a făcut prăpăd şi s-a întors la Bruxelles fără să-i fie atins un fir de păr!), şi-a plasat oameni în Sistem, pregătindu-se să utilizeze aşa-zisa Justiţie indepedentă pentru răfuielile sale politico-mafiote.

Duminică seara, am tresărit din nou auzind ştirea că Liviu Dragnea a anunţat constituirea unei Comisii de anchetă.
Eram convins că Liderul PSD a înţeles în fine comandamentul ceasului de faţă:
Anchetarea oficială a abuzurilor Binomului pentru a se lua măsurile legale menite a reînvia la noi Democrația schilodită de procurorii și judecătorii cu epoleți.

Acest Comandament vizează nu numai România în general, vizează şi PSD-ALDE.
Cîtă vreme Sistemul creat de Traian Băsescu şi preluat de Klaus Iohannis nu e sfărîmat, Guvernarea PSD-ALDE poate fi considerată deja un eşec.
De cum s-a zvonit c-ar putea ajunge premier, Sorin Grindeanu s-a pricopsit cu un denunț făcut de unul din Armata de denunțători de serviciu ai Binomului.
Urcată și mai sus în copac văzînd că nu i se întîmplă nimic, Codruța Kovesi nu s-a sfiit să-l avertizeze ieri pe Liviu Dragnea că ministrul de Justiție are deja dosar la DNA.
La Dosarele multor altor lideri incomozi ai PSD și ALDE Binomul SRI-DNA lucrează de zor, dacă nu le-a și încheiat, așteptînd semnalul de la Cotroceni pentru a lovi noua Guvernare.
Dar nu numai atît.
E suficient să vezi uriaşul efort angajat de Divizia Presă şi de Divizia Facebook a Binomului împotriva tuturor măsurilor luate de Guvernul Grindeanu pentru a înţelege că Liviu Dragnea şi C.P. Tăriceanu pot merge la culcare.
Nimic din ceea ce s-au angajat în campanie cele două partide că vor face nu va fi dus pînă la capăt.

Luînd cunoştinţă de ce-şi propune Comisia de anchetă – să ancheteze nu ştiu ce pagubă lăsată în Buget de Guvernarea Cioloş – am dat din mînă plictisit.
Chestia cu Greaua Moştenire se repetă, de 26 de ani, la fiecare venire de Guvern.
Nici Guvernul PSD-ALDE nu face excepţie.
Asta a fost prima reacţie.
După care, stînd să cuget niţel am surîs amar.
De la izbucnirea Scandalului Sebastian Ghiţă avertizez asupra Strategiei folosite de Sistem:
Cîinii latră, caravana trece!

Prin punerea la îndoială a autorului, Sebastian Ghiţă, prin etichetări fantasmagorice (Divizia Presă denunţă întreaga dezbatere ca fiind orchestrată de Rusia!!!), prin trecerea sub tăcere a dezvăluirilor, Sistemul şi-a creat climatul propice pentru a nu fi obligat să reacţioneze.
Sau dacă e ar fi obligat să reacționeze, să-și permită a sfida opinia publică, așa cum a făcut-o luni Codruța Kovesi, refuzînd să răspundă acuzațiilor concrete sub pretextul că acestea sunt emise de corupți.

Acest lucru nu e suficient.
Sistemul ştie că în România cel mai bun instrument de înăbuşire a unui scandal e crearea unui alt Scandal.
Duminică seara, cînd nu ştiam despre Comisia de anchetă propusă de Liviu Dragnea, mă întrebam la B1Tv ce Scandal va fi născocit pentru a înăbuşi Scandalul Sebastian Ghiţă?
Propunerea lui Liviu Dragnea mi-a dat răspunsul.
După cum era de aşteptat, membrii Guvernului Dacian Cioloş, dar şi Divizia presă, cea care a făcut Propagandă în favoarea Guvernului meu, au replicat prompt şi spectaculos.
S-a creat astfel un nou Scandal, caracterizat de notele unui Scandal suficient de răsunător mediatic, pentru a pune capăt Scandalului Sebastian Ghiţă.
Diversiunea pe care o aşteptam a venit mai repede decît mă aşteptam.
S-a grăbit s-o pună la cale nimeni altul decît Liviu Dragnea!
Moarte ușoară Guvernare PSD-ALDE!

NB: Am fost sunat de televiziunile de știri pentru a-mi da cu părerea despre declarațiile Codruței Kovesi la ieșirea de la Ministerul Justiției.
Am refuzat să intervin.
Ce rost avea?
Declarațiile mărturisesc un funcționar al statului care sfidează din nou opinia publică. Cîtă vreme Codruța Kovesi depinde doar de Nerodul iresponsabil de la Cotroceni o doare în cosiță de dezvăluirile din presă. Dezvăluiri din acestea au fost și pe vremea celuilalt Jupîn al Codruței Kovesi. Nu i s-a întîmplat nimic, pentru că ea a știut să-l slujească bine, cum s-a văzut în cazul execuției mafiote a lui SOV. Acum slujește la fel de bine pe noul Jupîn, Klaus Iohannis. Cînd acesta va pica, la fel cum s-a întîmplat cu Traian Băsescu, aceeași Codruța Kovesi, numită pe viață la DNA, îl va bumbăci strașnic, pusă cu cătușe cu tot în slujba noului Stăpîn. Și de ce să răspundă Codruța Kovesi la acuzațiile din presă, așa cum e de datoria unui demnitar care se plimbă în Audi de 100.000 de euro, are șofer pe post de femeie în casă și e păzită de SPP, cîtă vreme ministrul PSD-ist al Justiției a invitat-o la minister ca s-o întrebe cu cît să-i mărească Bugetul?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Gîndul de marți, 10 ianuarie 2017”

  • imi cer scuze ca intervin aici referitor la liviu dragnea care face promisiuni pe care nu se tine de cuvint: luna trecuta am avut pensie 474 lei iar astazi am 510 lei pt mine este o bataie de joc din ce au promis ca va urca pensia cu 100 lei jur ca data viitoare nu mai votez cu PSD-ul imi vine sa le dau in cap. nui suficient ca cotizez in fiecare luna la pensie.

  • NICI in Marea Britanie, unde dupa 4 luni de la Brexit nu s-a intimplat inca nimic, NICI in SUA unde CIA si FBI ( Systemul ) continua sa conteste rezultatul alegerilor prin declaratiile lor iresponsabile, NICI in Romania, Sistemul nu cedeaza. Situatie care-n paranteza fie spus, il face inca o data ridicol pe falsul istoric L Boia si cartea lui ,,De ce e Romania altfel ? ”
    Romania a devenit o tara banala, unde Sistemul puternic conectat la SYSTEM asteapta o confirmare, un semnal, ceva !?!? in lipsa caruia continua lupta …
    Ar fi foarte interesanta parerea d-voastra Maestre, din acest unghi de vedere!

  • DE CE A TREBUIT SA FACA PUSCARIE ADRIAN NASTASE, PENTRU CA EU, APRIG DUSMAN AL PDSR-ULUI, SA AJUNG LA CONCLUZIA CA PE NASTASE POST PUSCARIE L-AS VOTA?
    UN OM DE MARE CALITATE, ALUAT-O RAZNA, A FACUT PUSCARIE SI UITE CA ACUM M-A FACUT SA UIT CA-L URAM CA PE DRACUL.

  • Cristoiu are dreptate! Mulțumesc pentru analiza 1

  • O lupta forta contra forta cu binomul se poate termina numai cu un esec. Singura cale, dominata de rabdare si bine planificata este modificarea constitutiei, raspunderea magistratilor, definirea duratei maxime a functiei si pentru adjunctii sefului SRI samd.
    Pe langa aceasta sa nu uitam programul de guvernare deosebit de ambitios avand bani „la mustata”. Si eu cred ca pentru omul su salariu minim asta este singurul lucru care conteaza.
    Treaba cu binomul este interesanta pentru o minoritate care are banii si timpul sa se ocupe de acest aspect care desigur este la fel de important.

  • Sluga de Liviu Dragnea nu urmarit niciun moment sa deranjeze Binomul, ci doar sa preia puterea si sa se ocupe de banii publici. coabitarea cu Binomul fiind inevitabila. De altfel Dragnea a inteles mesajul si a luat in brate valorile euroatlantice chiar din seara alegerilor, iar acestea, ce sa vezi, sunt legate de Binom. La fel a facut Ponta, al vremea lui. Si-a incordat muschii numai pana s-a vazut cu sacii in car… apoi, ce sa vezi, a devenit un mielushel cuminte dandu-si seama, obiectiv, ca un razboi nu are rost.
    Nu poti sa ai o democratie si o Justitie de tip american intr-o tara cu politiicienti de tip african.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *