Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de marți, 24 februarie 2015

Voi fi prezent la interviul cu Traian Băsescu de pe B1 Tv, marți seara, de la 21,30. Ce întrebări să-i pun în numele dvs?

Așa cum poate ați aflat din tărăboiul publicitar susținut de B1 Tv, marți seara, Traian Băsescu îi va acorda un interviu lui Cătălin Striblea, de la 21.30 la 23.
La solicitarea moderatorului, voi fi și eu prezent, pentru a-i da o mînă de ajutor cu propriile întrebări.

Am acceptat invitația lui Cătălin Striblea, deși vorba polițiștilor din filmele americane, sunt prea bătrîn pentru așa ceva, din două motive:

  1. Traian Băsescu n-a mai acordat un interviu tv dinainte de alegerile din 2014. E drept, Sorin Avram de la TVR l-a avut invitat într-un interviu, dar ținînd cont de prestația lui Traian Băsescu, putem să nu-l punem la socoteală. Sorin Avram, altfel un bun autor de interviuri, s-a temut că Traian Băsescu pleacă din studio, făcîndu-l să rateze un eveniment mediatic și, prin urmare, a renunțat la întrebările la care fostul președinte se vedea limpede că nu vrea să răspundă. Din cîte am înțeles, Traian Băsescu a dat curs unei cereri mai vechi a lui Cătălin Striblea. Știind că Traian Băsescu dă interviuri doar cînd crede el că e necesar, apare limpede că și-a dorit acest interviu, pentru a putea spune ceva mai aparte.
  2. Nu mai țin minte de cînd l-am văzut ultima oară pe Traian Băsescu în carne și oase, ceea ce înseamnă că e tare demult. Sunt curios să văd dacă e în formă.

Firește că am deja pregătite întrebările la care țin ca Traian Băsescu să-mi răspundă. Ca de obicei, cred însă că de unul singur nu voi reuși să dibui întrebările cele mai interesante.
De aceea îi rog pe cititorii acestui blog să posteze întrebările la care ei ar vrea să le pun în numele lor lui Traian Băsescu.
Întrebîndu-i și eu, la rîndu-mi:
De ce credeți că vrea Traian Băsescu să dea acest interviu?

N.B: Nu știu dacă ați observat. Mi-am reluat activitatea și pe celelalte rubrici ale blogului, cele care dau seamă și de scriitorul și eseistul Ion Cristoiu. În fiecare duminică, voi aduce lucruri noi pe aceste rubrici, în timp ce la Gândul de.. voi scrie, ca de obicei, în fiecare zi și, cînd va fi Breaking news, ori de cîte se va impune.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

108 comentarii pentru articolul „Gîndul de marți, 24 februarie 2015”

  • Manipulati, manipulati!

  • de ce mai insista sa mai apara? cand ne va spune din ce bani si-a luat mosia? cand intra la parnaie? unde este flota?

  • De ce nu este exploatata Dunarea, ca si cale navigabila, la adevaratul potential? Pe timpul lui Ceausescu vedeai zeci de vapoare, barje…etc. Acum vezi doar doua barci de pescari.

  • Mai e un pic si începe emisiunea. Sper sa va comportati exemplar cu Băsescu, sa nu îl tot opriti in timp ce se exprima.Prezentati întrebarea si apoi liniste si lasati omul sa vorbească !!!!!

  • Dacă a belit-o pe Nutica si cand si unde si cum si cât si de câte ori !!!!?????(:(:):)

  • csm are drept scop independenta justitiei .crede fostul presedinte ca csm si-a indeplinit misia?

  • Klaus Iohannis a sustinut recent ca „înnoirea clasei politice se poate face prin cătușele DNA-ului”… as vrea sa-l intrebati pe domnul Basescu ce parerea are despre aceasta pozitie, incurajeaja ea DNA-ul sa faca politie politica, da sau ba?

  • Dle Cristoiu spuneti Presedintelui ca noi suntem alaturi de el. Ca intodeauna il asteptam sa spuna lucruri adevarate si sa ne dea prin ce spune o mana de ajutor sa trecem prin aceste vremuri urate. Va rog sa ma scuzati daca nu m- am facut inteleasa.

  • Eu va dau mana libera ! am incredere in D .tra !

  • Stia de plagiatul lui Ponta cand l-a numit prim ministru? dar ca e ofiter acoperit? ce mecanisme pot fi implementate pentru a impideica ajungerea unul alt impostor la conducerea guvernului /tarii?

  • Cand ne va spune ce se afla in spatele arestarii fratelui dumnealui ? avand in vedere afirmatia anterioara facuta de domnia sa , ca ar fi fost o inscenare ca M.Basescu ar fi primit bani

  • Domnule Cristoiu,intrebati-l cand se intoarce efectiv in viata politica???Si am o curiozitate „muiereasca” si anume de ce nu reactioneaza la linsajul mediatic fabricat in cele doua televiziuni voiculescutv si ghitatv?? De ce nu-i actioneaza in judecata???

  • Intrebarile mele vi le-am pus pe blog 🙂

  • pe mine m-ar interesa problema noastra, a romanilor, versus dusmanul de la rasarit, Rusia; asta ar trebui sa ne intereseze pe toti dar nu stiu daca puteti trece peste comentariile de mai sus.

  • Cum dracu a sustinut_o pe Udrea,din totii oamenii politici,,,///a cam stat cu infractorii la masa…

  • Cum a avut el in `89 suma de 100.000 $ daca nu a colaborat cu Securitatea?!Este stiut faptul ca inainte de `89 daca te prindeau cu 10 $ , te inchideau si el avea 100.000 $ !!!El a fost capitan de vas si era OBLIGATORIU sa faca rapoarte tuturor membrilor echipajului !

  • relatia cu blaga: de la ce s a rupt?

  • URGENT : ” DE CE REFUZA DE 5 ANI IN FIECARE LUNA L-AM INTREBAT SI PE d-LUI+Lazaroiu+ Cristi DANILET : CE LIPSESTE CA SA DECLARATI STAREA DE CATASTROFA NATIONALA CA URMARE A DECIMARII PADURII ROMANIEI ? …i-am sugerat sa ia macar ultimul copac sa-l salveze in gradina la Cotroceni.. Prea tirziu …

  • Mie mi s-a părut nepoliticos gestul domnului Striblea, fata de domnul Crin Antonescu, atunci când, in prezenta invitatului tot se umfla in pene ca urmează sa vina un invitat extrem de important. Adica domnul Antonescu era a cincea roata de la carutza.
    Dupa opinia mea, Crin Antonescu este mult mai interesant decat Baselu, are mult mai multe de spus, de dezvăluit.

  • Mult succes tuturor , si va vom urmarii ca de obicei cu mare interes.

  • noua axa Buc- Berlin Washinton ? Gafa cde exprimaresau incercarea unei noi orientari ?

  • ROMANIA INCOTRO? CUM VEDE DOMNIA SA GUVERNUL IN VIITOR SI ALEGERILE DIN 2016. ESTE POSIBIL CA PUTEM SA AVEM UN NOU GUVERN DIN ANUL 2016 FORMAT DIN POLITICIENI TINERI CARE SINT LA INCEPUT DE DRUM SI NU AU O ANUME EXPERIENTA POLITICA DAR SINT FARA DOSARE PENALE SI INPLICATI IN ANUMITE AFACERI.
    2 DE UNDE ISI FAC ROST PARTIDELE DE BANI PENTRU ALEGERI AVIND IN VEDERE CA COTIZATIA MEMBRILOR E MICA IAR CHELTUIELILE LOR IN CAMPANII SINT ASTRONOMICE

  • Sunt in avion la ora interviului in sfirsit plec din București am sa-l vad in reluare oricum nu cred ca aveți tot ce va trebuie ca sa-l faceți sa se ridice si sa plece așa ca nu mai vreau si alte dezamăgiri

  • Sanatate sa revina in viata politica.stiu am convingerea ca nimeni nu va putea sa i distrugă mandatul! Varanii nu l pot ierta ca in mandatul lui justiția a început sa i condamne ptr.devalizarea tarii d le cristoiu te ascult cu placere ai fost printre putinii jurnaliști care l ai aparat pe președinte!

  • PARLAMENTUL DEMNITATII NATIONALE NE UREAZA „NOAPTE BUNA ROMANIA „
    Dormi linistit, Parlamentul vegheaza pentru tine
    Cine face legile în România: 1 din 10 parlamentari este condamnat, urmărit sau trimis în judecată într-un dosar penal
    13 CONDAMNATI DEFINITIV SAU CU SUSPENDARE IN COMISIILE PARLAMENTARE
    17 delicventi trimii in judecata reglementează Administraţia, Transporturile, Economia, Justiţia
    Camera, Senatul şi cei 22 de urmăriţi penal
    O zecime la bulau, jumate chiulangii, o treime adormiti, un sfert prosti, iar restul la televizor, bodoganind aiurea. Pe banii lu’ nea Costica, alegatoru’.
    16 PARLAMENTARI au plecat în ultimele luni fie în contextul unor dosare penale, fie după tranşarea în Justiţie a incompatibilităţii lor. Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea au demisionat, lui Petre Roman i-a fost revocat mandatul, Dan Voiculescu, Relu Fenechiu, George Becali, Antonie Solomon se numără printre cei arestaţi ca urmare a unor condamnări definitive. Ştefan Bucur Stoica, Akos Mora şi Aurel Nechita au plecat, la rândul lor, din motive de incompatibilitate.
    http://www.gandul.info/politica/cine-face-legile-in-romania-1-din-10-parlamentari-este-condamnat-urmarit-sau-trimis-in-judecata-intr-un-dosar-penal-13869367?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BBula&utm_campaign=Bula%2BGandul

  • Nu fiti ingaduitor. Dumneavoastra stiti f. bine ce vrem sa aflam .

  • Eu l-as intreba; Pentru cine lucreaza serviciile noastre secrete daca nu au voie sau nu vor sa informeze presedintele ca apropiatii, fratele si primul ministru au mari probleme?

  • intrebati-l care este mancarea lui preferata si ce personalitate mondiala admira.

  • Intrebare: Klaus Iohannis lucreaza in prezent la elaborarea noii Strategii Nationale de Aparare.Cum intelege Traian Basascu nevoia de schimbare a strategiei actuale si de ce, actuala strategie, ce dateaza din perioada mandatului sau nu este potrivita pe termen lung,inclusiv si in mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis ?

  • daca Basescu nu raspunde la intrebari,,atunci n-au rost intrebarile,,nici zisul interviu,,,,,poate e doar o iesire la tv sa mai fie tinuta imaginea calda,,,,dar nu e necesara. Ori raspunde ori nu raspunde,,,presa trebuie sa decida sa-l chestioneze sau nu,,,,ori sunt ceva acoperiti care nu vor sa-i strice buna dispozitie???

  • Ce parere are in legătura cu evoluția politica din Moldova si ezitările preaalesului in aceasta directie!
    In condițiile actuale mai intenționează sa ceara cetățenia moldavă?

  • Saftoiu, Macovei si alti pdl-isti se comporta de parca ar fi fost in opozitie in cei zece ani de mandat si nu alaturi de dvs. De ce e lipita doar E. Udrea de cei zece ani de mandat si nu si ceilalti parteneri care au avut functii chiar mai importante?

  • Rusia este un pericol iminent pentru noi sau nu ? In politica externa este inegalabil.

  • Pe cine ar sprijini si sustine la conducerea PMP pâna la pronuntarea unei decizi definitive si irevocabile cu achitare sau pedeapsa a Elenei Udrea si daca e dispus sa mai pregateasca sisustina pe cineva cu sanse reale pentru viitoarele alegeri prezidentiale ?

  • TRAIAN BASESCU oricum v-a raspunde in stilul cunoscut .adica ceea ce vrea dumnealui … ….

  • Alta intrebare care nu va fi pusa: Credeti ca sunteti adevarata tinta a „campaniei” de toamna-iarna a DNA-SRI? // va intreb ca lucrurile incep sa transpire si ca duc duc la finantare campaniei ectorale din 2009 (cand v-am votat). Nastase a fost condamnat tot cu niste „fonduri” din campania din 2004 – sa fie coltzii cinici ai destinului… Cocos a „vorbit” si denunta ca a finanta campania pdl din spagi… daca e adevarat ce se spune pe la tv.

  • Intrebare care nu va fi pusa: Cati romani aveti impresia ca va cred ca nu stiati nimic de „afacerile” Bica-Cocos-Pinalty-Udrea-Blaga-Videanu etc? Ati declarat in dese randuri ca sunteti cel mai informat om din stat…

  • Ce stie Basescu despre cazul Panait, avand in vedere ca tocmai a fost la premiera filmului „De ce eu” si ca a si mentionat intr-o conferita de presa ca a auzit ca numele lui Ponta a fost mentionat in dosarul Panait

  • Eu l-as intreba pe dn-ul T Basescu Presedinte daca alelegerile prezidentiale nu cumvaa a fost un BLAT si daca arestarea fratelui domniei sale si a Elenei Udrea nu cumva sint o abila capcana intinsa DNA-ului ?

  • Buna seara, sa il intrebati pe domnul Basescu de ce l-a numit pe ponta prim ministru de 2 ori si a nenorocit o tara!? Dar sa nu ii acceptati scuzele, sa nu ne prosteasca, sa inceapa sa ne puna placa invechita cum ca nu avea ce face , bla, bla, bla, bla……Daca isi iubeste tara atat de mult cum de a putut sa faca asa ceva!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *