Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de marți, 26 iulie 2016

Traian Băsescu- escaladare fără precedent în Războiul cu Binomul SRI-DNA

Victor Ciutacu m-a sunat luni dimineaţă pentru a mă ruga să zic ceva prin telefon (sunt la Găgești), la 19, în cadrul emisiunii sale de la România Tv, consacrată dezvăluirilor făcute de Traian Băsescu duminică seara într-o intervenţie prin telefon în timpul dialogului dintre Alina Bica şi Victor Ciutacu.
– Observ – mi-a zis Victor Ciutacu, că dezvăluirile lui Traian Băsescu sînt trecute sub tăcere de presa „acoperiţilor”.

Dincolo de amărăciunea unui jurnalist care realizase, duminică seara, ceea ce se numeşte un scoop, Victor Ciutacu dădea glas şi unei uimiri iscate de o realitate incredibilă.
Din prima parte a lui 2015 cînd Traian Băsescu s-a pornit împotriva Binomului SRI-DNA, i-am luat mai multe interviuri. Unele în postură de moderator. Altele în postura de căpitan secund al unui moderator al emisiunii.
De fiecare dată, dezvăluirile lui Traian Băsescu despre Binomul creat şi folosit de el rămîneau dincolo de ceea ce poate produce un cutremur pe scena publică a României:
Dezvăluirea de fapte, situaţii concrete petrecute în Biroul prezidenţial.

Într-un fel, aceste dezvăluiri sufereau de slăbiciunea reproşată de mine dezvăluirilor făcute de Elena Udrea:
Caracterul vag, deseori aluziv, ceea ce făcea imposibilă declanşarea unei investigaţii.

Semnificativ din acest punct de vedere a fost chiar interviul dat de Alina Bica.
Cu toate insistenţele lui Victor Ciutacu, Alina Bica n-a trecut dincolo de generalități şi aluzii.
De fiecare dată cînd îi ceream lui Traian Băsescu să aducă şi date concrete, el refuza, susţinînd că niciodată nu va expune în public scene şi întîmplări din Cabinetul prezidenţial.

Duminică seara, însă, fără nici un motiv aparent (în emisiune n-a fost atacat, nici măcar invocat), Traian Băsescu a intervenit telefonic pentru a face publice, întîia oară după plecarea de la Cotroceni, fapte şi întîmplări din Cabinetul prezidenţial.

Redau după InPolitics, site-ul lui Bogdan Iacob, care a avut răbdarea să transcrie după România Tv intervenţia lui Traian Băsescu:
„Este a doua emisiune în care Alina Bica spune că a vrut să-şi prezinte demisia unui înalt demnitar. Vreau să închidem subiectul: la mine a venit, şi mi-a spus, «Dle preşedinte, doresc să-mi prezint demisia», explicîndu-mi de ce. Nu am să intru în detalii extraordinar de mari, dar mi s-a părut că se prefigura statul mafiot, adică, un serviciu de informaţii, printr-un prim-adjunct, respectiv un procuror-şef al unei structuri a Parchetului General, îşi aleseseră drept ţintă şefa unei structuri anti-mafia pentru simplul motiv că nu executa ordinele primite de la prim-adjunctul SRI, de la generalul Coldea.
Şi i-am spus «fată dragă, du-te şi vezi-ţi de treabă, în statul acesta nu se poate întîmpla aşa ceva pentru că nu sîntem într-un stat mafiot în care nişte indivizi cu putere extraordinară să poată aresta pentru că vor ei, pentru că îi deranjează sau pentru că nu le execută ordinele un procuror şef al DIICOT. Statul român nu e un stat de tip mafiot, ca tu să fii arestată pentru simplul motiv că nu te înghite şefa DNA, ca instrument al lui Coldea» Cînd am avut situaţia că trei oameni de-ai mei (Coldea, Kovesi, Livia Stanciu – n.n.), pe care I-am numit eu, au arestat alţi trei din echipa mea (Bica, Udrea, Horia Georgescu – n.n.), nu am spus că eu am promovat-o pe dna Bica sau pe Georgescu de la ANI. Georgescu, de exemplu, spre deosebire de dna. Bica, care nu a acceptat să fie sluga SRI, şi-a găsit capătul pentru că a cerut cu insistenţă să fie anchetat dosarul de incompatibilitate al preşedintelui Iohannis, drept pentru care, tot cei doi (Kovesi & Coldea – n.n.) i-au făcut înscenarea cu ANPR, că nu ştiu ce restituiri a făcut… Eu astăzi am tras un semnal, dar dacă instanţele nu mă cheamă ca martor pentru a restabili adevărul privind motivul pentru care Bica a fost arestată, va fi un moment cînd voi începe să vorbesc public.
Statul ăsta, prin instituţiile lui, nu se poate transforma într-un stat mafiot care arestează pe cine nu îi convine…”.

Din cîte se vede, deşi în final va susţine că nu poate furniza mai multe amănunte pe motiv că „discuţiile au avut loc în cabinetul meu”, totuşi intervenţia e o premieră.
Traian Băsescu face dezvăluiri privind întîmplări şi scene din cabinetul prezidenţial.
Din multe puncte de vedere, intevenţia se constituie într-o veritabilă lovitură politică:

  1. Traian Băsescu, din motive care-mi scapă, escaladează războiul cu Codruţa Kovesi şi cu Florian Coldea, doi dintre „copiii săi politici” lansînd împotriva lor acuzaţii directe.
  2. Dezvăluirile confirmă cele susţinute de Elena Udrea din ianuarie 2015 încoace.
  3. Dezvăluirile sînt de o gravitate ieşită din comun prin punerea la îndoială a Luptei anticorupţie duse de Binomul SRI-DNA.
  4. Dezvăluirile primesc tărie prin anunţul făcut de Traian Băsescu c-a cerut să fie martor în Procesul Bica.

Încerc să cred că intervenţia îşi are rostul în furia lui Traian Bsescu la ştirea c-a fost trimis în judecată în Dosarul Gabriela Firea.
Despre incalificabilul amestec al Parchetului Genreal într-o dispută politică am mai scris.
Trimiterea în judecată de către Parchetul General e un abuz greu de conceput pînă și în Turcia, prin realitățile care sar în ochi oricărui om onest din România.

„Ameninţata”, „terorizata”, „îngrijorata”, „soția cu insomnii la gîndul că soțiorul vrăbioi e amenințat” din plîngerea penală, pe care n-a avut inteligenţa să şi-o retragă, e ditamai primarul de Bucureşti.
Oricine altcineva în locul lui Traian Băsescu s-ar fi revoltat la gestul Parchetului General.
Păi dacă Gabriel Firea a fost atît de tulburată de ameninţarea lui Traian Băsescu, cum dracu’ se face că ea a ajuns primar de Bucureşti şi soţul, Florin Pandele, primar de Voluntari?!
„Tulburaţi, terorizaţi, ameninţaţi, speriaţi”, cei doi n-au avut nici o ezitare să parvină la funcţii înalte.

Nu-i exclus ca Traian Băsescu să fi văzut în gestul Parchetului o lucrătură a Binomului SRI-DNA; şi de aici izbucnirea sa împotriva celor doi.
Indiferent de motive, intervenţia lui Traian Băsescu ar fi trebuit să stîrnească un scandal uriaş.
Pentru că un fost șef de stat a dezvăluit în direct la tv grave abateri de la statul de drept comise în numele luptei împotriva corupției.

Nu știu dacă dezvăluirile sunt sau nu adevărate.
Știu însă că ele trebuiau să stîrnească un scandal uriaș.
Fie pentru că erau adevărate (și atunci personajele implicate aveau o problemă), fie că erau false (și atunci Traian Băsescu avea o problemă).
N-au stîrnit nici măcar o boare.
Nu doar presa „acoperită”, dar şi Presa în general, cu excepţia unor consemnări bombastice şi a unui comentariu de pe InPolitics, n-au luat în seamă dezvăluirile.

Despre instituţiile statului de drept nici vorbă de tresărire.
Desigur, pentru Traian Băsescu tăcerea asta e un semn rău în Războiul cu Binomul.
Indiferent ce va dezvălui de acum încolo, chiar şi dacă va aduce dovezi, nu va reuşi să provoace nici măcar un tremur uşor al scenei politice, d-apoi un Cutremur.
E un semn rău şi pentru democraţia din România.

Teoretic, dezvăluirile lui Traian Băsescu pun la îndoială democrația din România ultimilor ani.
În schimb, toată lumea e preocupată de soarta democraţiei în Turcia!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

79 comentarii pentru articolul „Gîndul de marți, 26 iulie 2016”

  • In atentie

    AMBASADELOR GERMANIA SI STATELE UNITE

    Subiect este de o gravitate iesita din comun

    Cu permisiune dvs in acest document va voi prezenta o declaratie publica facuta decatre cel mai informat omul al Romania fost presedinte Traian Basescu .

    Inainte sa va prezin text respectiv o sa va informez ca de o buna bucata de vremea impreuna cu un grup de cercetatori si profesionisti in stintele digitale ,atragem atentie despre o lovitura de stat care are loc in Romania prin intermediul jaful electoral combinat cu unele actiuni despre care dl fost presedinte ale Romaniei Traian Basescu ii confirma in dezvaluire pe care urmeaza sa vi-l prezint

    Intrucat o astfel de lovitura de stat va fi posibil si din cauza ca dl Iohannis a propus partidele politice adoptare unei lege care permite atat jaful electoral cat si trimitere in parlament pe cine trebuie si care sa voteze cum trebuie ,am decis sa atragem atentie despre astfel de probleme

    Avand in vedere gravitate unele astfel de situatie cateva ziare care au curaj sa prezinta adevarurile despre care cei implicati in astfel de actiune nu doresc sa-l auda ,au prezentat unele lucrurile si mai grave

    Ca sa puteti afla despre ce este vorba puteti cauta expresii
    1) Lovitura pe cele 3 Axe Bruxelles -Berlim -Bucuresti „
    2) Panica generala desamagire totala

    IATA DECLARATIE DL TRAIAN BASESCU

    Este a doua emisiune în care Alina Bica spune că a vrut să-şi prezinte demisia unui înalt demnitar. Vreau să închidem subiectul: la mine a venit, şi mi-a spus, «Dle preşedinte, doresc să-mi prezint demisia», explicîndu-mi de ce. Nu am să intru în detalii extraordinar de mari, dar mi s-a părut că se prefigura statul mafiot, adică, un serviciu de informaţii, printr-un prim-adjunct, respectiv un procuror-şef al unei structuri a Parchetului General, îşi aleseseră drept ţintă şefa unei structuri anti-mafia pentru simplul motiv că nu executa ordinele primite de la prim-adjunctul SRI, de la generalul Coldea.
    Şi i-am spus «fată dragă, du-te şi vezi-ţi de treabă, în statul acesta nu se poate întîmpla aşa ceva pentru că nu sîntem într-un stat mafiot în care nişte indivizi cu putere extraordinară să poată aresta pentru că vor ei, pentru că îi deranjează sau pentru că nu le execută ordinele un procuror şef al DIICOT. Statul român nu e un stat de tip mafiot, ca tu să fii arestată pentru simplul motiv că nu te înghite şefa DNA, ca instrument al lui Coldea» Cînd am avut situaţia că trei oameni de-ai mei (Coldea, Kovesi, Livia Stanciu – n.n.), pe care I-am numit eu, au arestat alţi trei din echipa mea (Bica, Udrea, Horia Georgescu – n.n.), nu am spus că eu am promovat-o pe dna Bica sau pe Georgescu de la ANI. Georgescu, de exemplu, spre deosebire de dna. Bica, care nu a acceptat să fie sluga SRI, şi-a găsit capătul pentru că a cerut cu insistenţă să fie anchetat dosarul de incompatibilitate al preşedintelui Iohannis, drept pentru care, tot cei doi (Kovesi & Coldea – n.n.) i-au făcut înscenarea cu ANPR, că nu ştiu ce restituiri a făcut… Eu astăzi am tras un semnal, dar dacă instanţele nu mă cheamă ca martor pentru a restabili adevărul privind motivul pentru care Bica a fost arestată, va fi un moment cînd voi începe să vorbesc public.
    Statul ăsta, prin instituţiile lui, nu se poate transforma într-un stat mafiot care arestează pe cine nu îi convine…”.

  • cum naiba toti incep sa marturiseasca cand se apropie funia de par? semana f mult cu amenintarea lui ponta ca daca el ajunge in instanta, spune tot ce stie

  • Ce-ati vrea;Ciutacu se straduieste cu „masina de spalat Olgute” iar „marinel” cu „masina de spalat Bicuri”!!!

  • Mare dreptate aveti

  • Eu aș zice să gândim că o să se ridice și o să fim ca turcii

  • Menopausa e devastatoare

  • Ce ma bucur !! Ce credea mafiotul din porturile lumii, ca ” oamenii mei ” educati si scoliti de el o sa-i pupe mereu ghiulul ? Iar dosarul cu „amanintarea ” e un mizilic fata la ce ar trebui sa raspunda distrugatorul flotei romanesti

    • Mamaie, arata tu un document aparut in presa, pe care-a pus semnatura Base si care-a dus la pierderea flotei! In plus, daca erau probe, crezi tu ca procurorul general Nitu, omul lui Ponta, care-a „reactivat” multe dosare lui Base, printre care si cel cu „demisia in 5 minute”!!!, nu l-ar fi redeschis si pe cel cu flota?! Sictir, mamaie…si mergi la ORL, sa ti-l scoti pe Base din gat, ca si-asa vad ca ai si gusa!

    • Nicusor Cernat Lasa , ba , Tataie , nu te mai agita ca-ti sare proteza din bot . Base a furat flota , nu e nici cea mai infima indoiala . Cum nu te poti indoi de Mihaileanu , Casuneanu , Alro , Nana , CEC , si multe alte blestematii comise de Chioralau si pe care tot nu prea le vezi in presa . Acuma , ca Titanul Piticot a virat iar brusc intru puparea in cur si lingerea hemoroizilor basesti , nu e nici o noutate , a mai facut-o , e normal la virsta lui . Poate-mi explici tu , Gaina , cum de balosul Ciutacu a ajuns la asemenea hal de slinoshenie , ca-l spala zilnic pe Chiorbete , pe virgina Bica , pe alta virgina , Udrea , si se uita talimbi in gura acestor vajnici , mai nou , aparatori ai statului de drept . La postul lui Ghitza , micul securist . NB ; sint convins ca doar Basaul Schizofren ii poate da in git pe Huiduma si pe securist , pe nume de alint Binom , mai ales acuma cind vede ca i se apropie funia de par ( par de lemn ca par in cap nu e cazul ) . Basaul a mai facut de astea , el a dat semnalul razboiului total atomic de cind a inceput cu Nastase , sa speram ca acuma , cind coitzele lui au ajuns ca afinele , va da pe goarna tot ce stie . Mama , daca intra la bulau de git Basanau , Chioveshi si Codlea , ma-mbat ! Iti dau si tie de baut , Cernate !

    • Nicusor Cernat A , cu flota : GIP a explicat intocmai cum s-a pierdut flota prin credite si falimente succesive . Problema e ce s-a intimplat cu banii sperliti . Basanaul a fost asociat cu 49 % sau chiar ceva in conducerea Petroclav aia , si de acolo a aranjat totul . N-avea ce semna , trebuia doar sa nu plateasca niste credite , sa bage banii in buzunar si navele erau executate ca ipoteca . Ai inteles , Gaina SRI ?

    • Oau , ce-mi place ca ne-a mai venit si noua cei care postam aici intariri din partea cealalta a granzilor postaci .

    • Marcelia Mitroi Mda , nu cred ca o sa perseverez , dincolo m-a blocat Titan Pitic de vreo 4 ori si am zis ca ma retrag demn , incepusem sa o iau razna cu limbajul licentios adresat basistilor securisti , Cernat Gaina SRI fiind reprezentant de marca . Placerea de a-i injura pe aia nu merita efortul de a ma naclai in baltoaca porceasca in care se scalda ei .Dar , din cind in cind ,daca o iau basistii razna prea rau , o sa le mai dau peste bot , sa nu stea prea linistiti . In plus , Tristoiul a inceput s-o ia rau prin balarii , devenise groaznic de plicticos .Cam ca azi …

    • Farfu Ridi Eu sincer va spun , urmaresc ,, gindurile lui Cristoiu , dor pentru amuzamentul postarilor de la sfirsitul art. in rest stiu ca e un basist notoriu si incearca sa-i tina spatele basului prin ce scrie , dealtfel cred ca-si da si el seama cita trecere are scrierile lui , dar cred ca o face din inirtie , eventual pentru revigorarea basistilor .

    • Nicusor Cernat Ba , Gaina SRI Cernat . Vezi ca e groasa ! Ai ales gresit tabara , bagindu-te intre cei 4,3 % Pimpiti , cu Turcescu 4,2 % . Atitia mai sinteti pe lumea asta , vai de curul vostru . Si nici securismul nu mai e ce-a fost , nu mai renteaza . De 2 zile nu v-am citit , comentacilor , pe Blogul lu’ Tristoi ( nu mi-a lipsit deloc) si constat cu placere ca in locul meu au aparut alti 2-3 cu aceleasi idei si , evident , mult mai destepti ca voi . Tine minte , sfirsitul e aici !

    • Marcelia Mitroi Grij’ cu scrisul , domnitza , numitul loaza Gaina SRI Cernat de mai sus sufera de psihoza obsesiva si cauta greseli cit de mici cu satisfactia cu care gaina cauta viermi . Si apoi o sa va pierdeti in consideratii ortografice sterile , ca prostul nu se lasa .

    • Marcelia Mitroi Si eu iti spun din „inirtie”, fara sa te citesc cu atentie, ca esti cam agramata, avand in vedere greselile pe care le „are” postarile tale! E-adevarat, sunt mai putine de 50, asa ca la tara se accepta!

    • Farfu Ridi Bai Farfurel, io tot n-am inteles, iti place ca Base le-o trage reprezentantilor binomului?!

    • Normal , Gaina ! Metoda e verificata si igienica . Cind vrei sa distrugi gindacii de bucatarie , aduci sobolani care-i maninca . Cu larve cu tot ! Apoi vii cu Mitzele care-i rezolva pe guzgani . Mitza e animal simptic ! Tu esti un biet soricel chitzaitor , o sa privesti de pe margine jalnic , cum se sfisiie intre ei favoritii tai Basau , Udrea si Bica cu Chioveshi & Labilul psihic . Iti vor zdrobi inima , Cacernate , ca au fost ca copiii tai !

    • Marcelia Mitroi Ti-am zis ca nu se poate abtine oligofrenul !

    • Farfu Ridi Eu am mai zis ca nu beau alcool, dar accept sa-mi dai 10 frunti, succesive, la 10 cm sub buric!

    • Nu se aproba ! Fa o cerere , dar n-o sa ma aplec asupra ei. Iti recomand sa apelezi la Avicol , ala ti le trage cazone !

    • Farfu Ridi eu intuiesc de ce se baga acest ins in comentarii pe aici , dar il voi ignora . Stiu ca a mai facut-o si cu altii .

  • instanta tre’ sa-l cheme martor? Maiestre.ce fumezi? Avocatii propun martorii.daca-s relevanti! Ma indoiesc ca jack se califica! Iar ai incurcat dosarele.mama ei de andropauza!

  • Mafiotizarea statului roman s-a petrecut inca din 2012,iar Basescu blocat la mantinela!!! Un singur lucru a gresit cuplul de aur al Romaniei,Codruta-Coldea,a confundat-o pe Bica cu Rarinca! Au vazut ca le merge cu Revolutia,cu Mineriadele,cu arestarile selective,etc,ce si-au zis acesti tovarasi: Sa trecem la demolarea ANI si DIICOT,institutii care anchetau oameni de afaceri securisti,la greu,iar factorul declansator a fost dosarul Tender si refuzul Alinei Bica de a se supune Stapanului Inelelor! La seful ANI a fost prea vizibil si uite-asa Dogaru aproape ca si-a indeplinit visul:Desfiintarea acestor Institutii!

    • Hoho 2012 glumesti ,, hai basescu la putere sa- n-plem tara de lichele….

    • Hirlav Petrica .Comenteaza faptele,ca de huiduielile stadioanelor m-am cam saturat,iar lichelele numite Moguli,Baroni si Min.corupti sunt deja in sclavie la Doftana!

    • Ha, ha, ha pai mafiotizarea a facut-o tot un mafiot , uitam asa repede cind s-au tras cele mai tari tunuri cu ANRP , a inceput cu rapirea jurnalistilor , unde Coldea a dus sacul cu bani ca sa recupereze ziaristii , numaica banii nu au mai ajuns la rapitori , vezi anchetele lui Lazarius de la OTV chiar acolo in Avganistan . Si ce sa vezi , cine controla celula de criza ? Basinescu . Casa din Mihaileanu si stai sa vezi ca ca vine un dosar greu cu , casele retrocedate tot de Bas . Asta ar trebui sa stea la pirnaie pe viata pentru cit si-a batut joc de romanii amariti . Nicio tara din Europa nu a taiat salariile si pensiile , numai el a facut-o ca sa poata sa fure pentru a astupa tunurile de la ANRP . Se zice ca pensiile nu le-a taiat , dar a modificat legea punctului de pensie si asa pensiile au fost ciuntite , 3 ani pensiile au stat pe loc abia cind a venit Ponta au inceput sa creasca cit de cit .

    • Unde ai fost Gica

    • Marcelia Mitroi Apucaturi securistice si inventii marca Haznaua 3! Mafia politica este deja la Doftana,iar cea securistica urmeaza dupa ce Coldea va fi pus pe liber,Turnatorule.Fara sa-ti afisezi bostanul,nu mai intra in discutii,ca-s satul de turnatorii securisti de pe vremea lui Ceasca.

    • Gica Soveja Basinistilor le pute adevarul si atunci hotul striga hotul . In ce priveste ,, bostanul meu ” esti un giga , pai as putea sa pun orice bostan , de unde sti tu ca-i al meu ? asa eu sint o femeie cinstita si nu-mi afisez poza , pentruca vreau sa stau linistita , asa m-a invatat facebookul .

    • Marcelia Mitroi Pana va treziti voi,Turcia ne mananca si ajungeam ca Ucraina daca nu era Basescu.Care-i adevarul? Ala pe care vi-l spun securistii? Tu chiar vrei ca o femeie nevinovata ca Bica,sa ajunga la puscarie pe motiv de nesupunere? Sau pe baza unor dovezi si dreptul la aparare! Ce ti-a facut femeia aia,ca de furat au recunoscut si procurorii ca n-a pus mana pe niciun leu!

    • Gica Soveja Bai nea Giga pai ce treaba am eu cu Bica , am zis eu ceva de Bica si mai scuteste-ma cu meritele Basului .

    • Gica Soveja Ma Bivole , stai flexat , Basanaul Chiorbete ne-a mai salvat o data , sa nu fim ca Grecia . Bou solemn ce esti .! Reamintesc aici ; Grecia , PIB dublu ca RO , la populatie pe jumate , salariu mediu 1200 euro , pensia medie 700 , autostrazi fara numar , turism , comert , FLOTA !!! ( asta e pt boul Cernat ) ceva industrie , locul 14 in UE . Nu ca noi , ultimii , cacati pe noi de foame . Daca ne mai salveaza o data Basaul , ajungem ca Burkina Fasso ., ma loaza , nu ca Ucraina !

    • Gica Soveja Ba , proasta satului , de ce te-o fi blocat Piticul , ca tu erai lingau basist si securist de exceptie ? ESti victima colaterala , o fi gresit ?

    • Marcelia Mitroi Intrebarea e: anii pe care vrei sa-i stea Base la parnaie, iti ajung sa-nveti sa scrii?! Daca te trimite cineva in „Avganistan”, stii unde sa te duci?!…”ca ca vine” acum razboiul!

    • Farfu Ridi Prostu’ nu-i prost destul daca nu-i si fudul! Handicapatule,Romania abia a iesit dintr-o dictatura,iar Grecia este o tara democratica de cand lumea.Ca au mai avut si ei crize economice sau sociale,asta nu-i pentru mintea ta creatza! In rest,daca nu pompau europenii miliarde de euro in Grecia,erau in faliment total.Nu pricepi tu lucrurile astea,asa ca nu ma mai deranja!

    • Gica Soveja Si care-i legatura , janghina basista ? Dupa ce ca esti deosebit de anost, un mediocru absolut , mai folosesti si clisee , de ex ala cu prostul , care mai au trecere doar pe pagina militianului semianalfabet Godac . Exact , Grecia e fix aia ce ghiorlai tu , dar de soarta ei ( citez : Doamna , eu v-am scos din criza .,altfel erati ca Grecia ) ne-a ferit Chiorbetele Chiomb . Adica , ala caruia tu ii lustruiesti de zor hemoroizii !

    • Gica Soveja Ba , hodorogule senil , de unde ai scos limbricii aia de-i ai prieteni , tot unul si unul , cap de haita Mircea Marean bot blanos si teasta lucioasa si Gaura Stefan , experta anticorupta-n cur ? Ai ?

  • DACA NU AVEM PE CINEVA SA-I ARESTEZE PE ASTIA=BASE,BICA-COLDEA,KOVESI= ALTII AU FOST ARESTATI DEGEABA,ASTIA SINT MAFIOTI.

  • Hahaha !!! Pai pe astia In clipa asta ii preocupa numai #cuminteniapamintului ***

  • Nelinistitor comentariu! Binomul sa fie Erdoganul nostru?

  • Basinescu are fix ce a creat . Abia astept sa-i puna Luluta bratarile .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *